- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi dutturudunya
Numara doğru sorgulattım ve kızında isim soy ismi geldi bana verilen isimle uyuşuyor peki şimdii nasıl bir yol izliyim sizce face den bakıyorm fakat tanımadığım için mesaj atamıyorm kmseye eşimde şuan uyuyor kızı korkutmayı düşünüyorm birkişi face drn bulfum muhtemelen odur diyorum fakat ark ları görünmüyor ark görünseydi eşine anlatmakla tehdit edecektim belkide o değil eşim kızın kim olduğunu gösterdiğinde sizce nasıl bir yol izlemeliyim kadının hala telefonu kapalı bu arada
Siz biraz eşinize inanma taraftarısınız herhalde, aslında eşimize güvenmemiz en doğrusudur ama eşiniz çok güven zedeleyici konuşmalar yapmış. Ben de 4 44dbl 'e katılıyorum, konuşsanız da ne diyebileceksiniz? Ya da korkutsanız ne değişecek? Ya da aldattığına dair bir şeyler söylese gururunuza yedirebilecek misiniz, kaldırabilecek misiniz bunu? Sizin önce eşinizden emin olmanız gerekiyor, eğer eşiniz sizi aldatıyorsa ve siz eşinizden ziyade diğer kadına yönelirseniz bu sefer eşiniz başka bir kadınla sizi aldatabilir, garantisi yok. Sorunun özünü bulun ilk.