• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Erkekler bence çok detay düşünmezler, yani sana böyle bi senaryo hazırlamış olamaz.
Kalbini dinle bence :KK15:
Sanıfım duymak istediklerim bunlar :) Moral bulma açısından ihtiyacım vardı aslına bakardan kalbimde mantığımda bir bugüne kadar ben ona birçok kez yalan söyledim ama onun yalan söylediğini düşündüğüm bir çok şeyin hep doğru olduğuna şahit oldum.Güvenimin nedeni sabırım bu...

Kötü yorumları okuyunca moralin bozulur haklısın ama fikirlerimiz moralini bozuyorsa buraya yazmayacaksın o zaman. Tabiki eşini en iyi sen tanıyosun. Biz tamamen dışardan bir gözle bakıp gerçek fikirlerimizi söylüyoruz yorum yapıyoruz

Kötü yorumları okuyunca moralin bozulur haklısın ama fikirlerimiz moralini bozuyorsa buraya yazmayacaksın o zaman. Tabiki eşini en iyi sen tanıyosun. Biz tamamen dışardan bir gözle bakıp gerçek fikirlerimizi söylüyoruz yorum yapıyoruz
Kötü yorum yapan kimseye kapatmadımki kendimi.Sadece yorumu aklıma ve mantığıma yatan kişilere bunu ifade ettim.Kmse zorlada açtıtmadı bana burada konu kimseyede zorla yorum yap da demiyoruz sonuçta herkese saygım var başım gözüm üstüne:KK15::KK15:

Bir hafta once bende yasadim ayni durumu. Esimin ortaokuldan arkadasi mesaj atti. Whatsapptan grup kurmus esimi ekledi. Daha once biz ailemin yanina giderken aramisti. Esim bagirip cagirip teli yuzune kapatti ama kadinda utanma yok. Hic bisey olmamis gibi mesaj atip hal hatir soruyor. Aradim agzima gelen lafi saydim demedigimi birakmadim. Tekrar mesaj atti o kadar ki yuzsuz. Gizli numaradan aramaya basladi. Fake hesaptan mesaj atti. Yani bizim aramizi bozmaya calisti ama cok sukur ki esim oyle bisey yapacak bi insan degil.

Sizde eger esinize guveniyorsaniz bos yere huzurunuzu kacirmayin. Gercekten cok degisik insanlar var. Bi insan nasil bu kadar gurursuz olur, nasik bu kadar düsebilir bilmiyorum.

Bir hafta once bende yasadim ayni durumu. Esimin ortaokuldan arkadasi mesaj atti. Whatsapptan grup kurmus esimi ekledi. Daha once biz ailemin yanina giderken aramisti. Esim bagirip cagirip teli yuzune kapatti ama kadinda utanma yok. Hic bisey olmamis gibi mesaj atip hal hatir soruyor. Aradim agzima gelen lafi saydim demedigimi birakmadim. Tekrar mesaj atti o kadar ki yuzsuz. Gizli numaradan aramaya basladi. Fake hesaptan mesaj atti. Yani bizim aramizi bozmaya calisti ama cok sukur ki esim oyle bisey yapacak bi insan degil.

Sizde eger esinize guveniyorsaniz bos yere huzurunuzu kacirmayin. Gercekten cok degisik insanlar var. Bi insan nasil bu kadar gurursuz olur, nasik bu kadar düsebilir bilmiyorum.
Eşim bana kadının aşırı kavgacı bi yapısının olduğunu söylemişti kavga ederlerken anlamış.Bugün kadını aradığımda inanırmısınız kadında bir ses tonu var bilmiiiş böle hızlı hızlı konuşan kavgacı tipler vardır ya yemin ediyorum ses tonundan anlaşılıyo cazgır olduğu kadın halimle o an aklımdan neler geçti kadına karşı.Takıntılı saplantılı gibi geldi bana yani o tiplerden duymanızı çok isterdim sesini.En sonunda hatta sinirlendim iyice 2 sn susarmısın konuşması gereken sen değilsin bnm dedim kadına o derece vıdıvıdı..

Son düzenleme:
Eşim bana kadının aşırı kavgacı bi yapısının olduğunu söylemişti kavga ederlerken anladım.Bugün kadını aradığımda inanırmısınız kadında bir ses tonu var bilmiiiş böle hızlı hızlı konuşan kavgacı tipler vardır ya yemin ediyorum ses tonundan anlaşılıyo cazgır olduğu kadın halimle o an aklımdan neler geçti kadına karşı.Takıntılı saplantılı gibi geldi bana yani o tiplerden duymanızı çok isterdim sesini.En sonunda hatta sinirlendim iyice 2 sn susarmısın konuşması gereken sen değilsin bnm dedim kadına o derece vıdıvıdı..
Ayy cirkef kadin...
Ama kocanizi takdir ettim. O adam beceremez aldatmayi felan. Yani biseyler oldugunu anlamissiniz hal ve hareketlerinden. Sinsi degil demek ki kocaniz.

Ayy cirkef kadin...
Ama kocanizi takdir ettim. O adam beceremez aldatmayi felan. Yani biseyler oldugunu anlamissiniz hal ve hareketlerinden. Sinsi degil demek ki kocaniz.
İşini evine hiç yamsıtmayan adam ogün ısrarla hep işyerinden konuştu.İştahı yoktu.Yatağa giriyo uyuyamıyo.Anlamamak imaknsızdı..

Tekrar yazıyorum eşine güven.
Buradaki kadınlar abartı yorumlar yapıyor. Gaza gelmeyin. Kötü düşünmeyin.
Eşiniz onu yanlış anlayacağınızdan çekinmiş bu hal ve hareketlerine de yansımış. Anlatıp anlatmamayı çok düşünmüş. Yine siz yanlış anlamayın diye olduğu gibi kendisi anlatmış.
Yapmayın şüphe insanı öldürür.
İnsan bu siteye konu açmadan önce 55bin defa düşünmesi lazım. Birçoğu yorumlarda abartıyor da abartıyor .

Bu konusma birden esimi seviyorum faslına geldiyse vardir bisey esin eksik anlatiyor olabilir ayni soruyu farkli yollardan sor bence ayni cevabimi vereck karistiracak mi bak bakalm

bende başımdan geçen olayı kısaca anlatayım evli bir erkek tarafından 3 4 ay boyunca rahatsız edilip tehdit edildim
her fırsatta bekar olduğunu ama ben kime sorduysam evli olduğunu söylediler
kendisi memleketine gitti geldi beni bir bayan aradı eşimi niye arıyorsun niye rahat bırakmıyorsun diye
eşine söylediği bu kız benim peşimde beni bırakmıyor diyor
bana ise o benim eşim değil kız kardeşim senle beni ayırmak istiyor diyor
ben kadına herşeyi anlattım kadınla insanca konuştuk
ama adam yine aramaya devam etse de benim tepkim hep belliydi
herkez bir olcak diye bir şey yok tabii
allah sabır versin diyeyim

Böyle ilginç kadınlar vardır muhtemelen. Sen bence içini rahat tut.
Eşinin telefon trafiğini de çaktırmadan takip et.

Valla bu zamanda kimseye inanmıyorum. Durduk yere kimse kimseylede uğraşmaz bence numara bulmalar yazmalar vs. Bu kadar ciddiye alınıpta anlatmaya gerek bile duyulmaz hatta nosu engellenir olur biter. Baska bir gelişme olmadı mı o günden bu güne? Merak ettim onuda açıkçası

Back
X