Kızlar ben konuyu takip etmeyi bırakmıştım. Siteyi kurcalarken tekrar hatırladım ve bir güncelleme yapmak istedim. O gün çaresizlikle açtığım bir konu olduğu için detayları vs eklememişim fakat benim dün gibi aklımda. O yüzden nerdeyse 1 sene sonra konuyu hortlatıyorum.

Öncelikle boşanmadım. Konuyu detaylı anlatmaktan başlayayım.
-Eşimin yengesini hiç sevmem. Yani nasıl anlatayım, benim için sorun bu değil ama evinde oturan eşinin eline bakan evine dahi düzgün bakmayan( buraları benim için sorun değil tekrar söylüyorum eğer ucu bizden para istemeye gelmeyecek olsaydı.) , sürekli eşimden para isteyen bir tip. Ama her şey için para istiyor. Yeğenler için arada yardım yapıyoruz zaten bu da benim isteğimle.Ve eşim de onu sevmiyor. Ben hayatına girdikten sonra da o kadınla hiç muhatap dahi olmadı. Zaten ayrı şehirlerdeyiz aramızda 10 saat falan var.
Buraya kadar cepte kalsın.
-Eşim bir cemiyet için memlekete gidecekti. Ve otobüsten geç inecekti. Abisinin evi şehir merkezinde. Abisi onu alıp köye götürecekti. Köyde kayınbabam tek yaşıyor kayınvalidem çok önce vefat etmiş. Abisi de ona demiş ki, gece yola çıkmayalım bizde kal, sabah kahvaltı yapıp hep birlikte gideriz.
Bunun üzerine eşim de bana sordu. Ben de abisidir nasılsa diye tamam dedim.
Olaylar bundan sonra başlıyor. Eltim eşime mesaj çekmiş. Çocuklar şunu bunu istiyor, otobüse binmeden al abi valize köy getir vs vs diye. Ben bunu duyunca çıldırdım. Eşim cevap dahi vermemiş fakat sadece abisi ile muhatap olmak şartıyla orda kalmak istediğini belirtti. Ben de bunların üstüne hala kalmak istiyorum dediği için kıyameti kopardım. Eğer gittiğinde orda kalırsan döndüğünde beni evde bulamazsın annemlere giderim dedim. Öğretmenim ve yaz tatiliydi, memlekete gitmekle tehdit ettim. Bunun üstüne o da bana S***** G** (Defol) dedi.
Neyse olaylardan sonraya geliyorum. Eşim memlekete gitmekten vazgeçti. Biletini iptal etmiş. Sonra benden özür diledi ama gitmek istiyorsam eğer gidebileceğimi, başkaları yüzünden bu raddeye getirenin ben olduğumu söyledi. Sonra tekrar kavga koptu. Eşim abisini aradı ve eltimin yaptıklarından bahsetti. Daha sonra onlar da büyük kavga ettiler vs.
Sonuç olarak eltim engellendi, abiden söz aldım ve eşim gelip tekrar özür diledi.
Ve birbirimizi anlamadan dinlemeden öfkelenmemeyi öğrendik bu 9 ayda. Şu anlık bir sorunumuz yok.
Ben memleketine daha o günden sonra gitmedim. Bu yazın gideceğiz kısmetse. Öyle işte...