Bugün farkettiğim durum.. ne katabilirdi bilemiyorum ama son yıllarda ondan öğrendiğim hiçbir şey olmadığını farkettim. İlk yıllarda satrancımı geliştirdi, araba kullanmama yardımcı oldu biraz, pratikle geliştirdim. Eşim yanımdayken hala panik olurum ama. Kayağı da biraz ondan, biraz başkalarından öğrendim. Fırsatı olmasına rağmen kayak konusunda çok fazla desteklemedi. Müthiş keyif aldığımı da bilir kendisi. Farklı kurumlarda çalışıyoruz. İş hayatından hiç bahsetmez, neymiş kadınlar her şeyi bilmezmiş.
Ama ben başka birşey istiyorum. Mesela bir konuyu derinlemesine açıklasın, bilgisayarda bilmediğim birşey öğretsin. Hayata dair görüşlerini paylaşsın. Haberleri tartışsın. Ne bileyim bana bir katkı sağlasın. Herkes bildiğini anlatır evet ama eşim de zaten bildiğini de anlatmayan, çok konuşmayı sevmeyen, arkadaş ortamında kabak çiçeği gibi açılan bir yapıya sahip.
Haksız mıyım ama? Ne gibi katkılar sağlayabilir? Başka Neler öğrenebilirim ki eşimden?
Ama ben başka birşey istiyorum. Mesela bir konuyu derinlemesine açıklasın, bilgisayarda bilmediğim birşey öğretsin. Hayata dair görüşlerini paylaşsın. Haberleri tartışsın. Ne bileyim bana bir katkı sağlasın. Herkes bildiğini anlatır evet ama eşim de zaten bildiğini de anlatmayan, çok konuşmayı sevmeyen, arkadaş ortamında kabak çiçeği gibi açılan bir yapıya sahip.
Haksız mıyım ama? Ne gibi katkılar sağlayabilir? Başka Neler öğrenebilirim ki eşimden?