• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana karşı anlayışsızlığı

Tamam işte madem aynı yapmayın derim. Size de yazık. Kayın ailesine emek veren değil de onlara hiçbir şey yapmayan daha kıymetli oluyor bu devirde.
Evet öyleleri daha kıymetli ama ben baştan hata yaptım. Bilmem deyip yapmayacaktım. Ustalık edemedim ne yazık ki

Adam size deger vermiyor sorun bu ,degersiz yenisi alinabilir esya gibi goruyor ,bosanip kurtulun laf anlatmaya calismayin,anlamayacak cunku

Benim eşim, babasına höyt demeyen, kendi işittiği küfüre benim işittiğim hakaretlere rağmen sessiz kalan, en fazla arayıp sormayı bırakan eşim, söz konusu kız kardeşinin mutsuzluğu olunca babasının ağzının payını nasıl verdi anlatsam oturur ağlarsın.

Kardeşi için kaplan kesilen adamın benim için kaplan kesildiğini görmedim daha.
Yaşi küçüktü o zaman, cahildi bilemedi bla bla..
Hepsi hikaye benim için..
Bundan sonra yapar mi da bilmem. Yapmasa da olur.
Kendi hakkımı savunmayı biliyorum çok şükür.

Demek öyleymiş.
Boşa değil boşansak biz eliz.
Ama kardeşi canı, kanı..
Sen evlat verirsin, en kötü günlerinde yanında olsan da aranızdaki bağ imza kadarmış.
Onu anladım ben.

Kendine de açık açık söyledim.
Demek isteyince oluyormuş. Ne cesaretli çıktın kardeşin için helal olsun.
Demek olay benim el kızı senin el oğlu olmanmış.
Evliliğin özü bu kadarmış dedim..

Cevap: O nasıl söz. Sen benim en kiymetlimsin.. Tırı vırı.. Ayy bu palavraları dinlerken çok afedersiniz s.çasım geliyo artık..
İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Çok üzüldüm size de. Ben de bunu yaşadım yaşıyorum. Guven kalmıyor..insan soğuyor

Back
X