Eşimin bana karşı olan tutumu

-Gul-

Bşlngç 79.5 güncel 60.6 i.hedef 70 s.hedef 58
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.932
2.723
133
Kızlar selamlar öncelikle.Eşimle bu aralar aram hiç iyi deil.Hafta sonu bana temizlikte yardım etmediği için tartışmıştık ama ben tartışmayı uzatmamak için kaç gündür bişey olmamış gibi davrandım bugünde baktım banyoda tras olmuş her tarafı kıl yapmış.Daha yeni temizlemiştim batırdın falan dedim.Ne dedi sizce.Temizle işin ne falan dedi halbuki ben ev hanımı deilim çalışan bi insanım sonuçta.Böyle insana ben napıyım şimdi hep böyle bana bi akıl verin

Temizlemeyin, pis pis yaşayın bence. O temizleyene kadar isterse böceklesin kurtcuklansın, inatlaşırım :)

Keşke tartıştıktan sonra ilk adımı siz atmasaydınız

Ben anlamıyorum bu erkekler eşlerini neden hizmetçi gibi görüyor
Ailerimi böyle yetiştiriyor :kızgın:

Bu anlattığınıza göreÇok kaba eşiniz.
Ama daha önce tartışmalar bereye kadar gitmiş o da önemli,sizin ona karşı olan tavrınız çok önemli. Etkiye tepki de olabilir bilemedim.
Temizlemesen de olmaz temizle tabiki bende çok karşılaştım bu manzarayla. Söylediğimde unuttum filan diyor ama temizler öyle söylerim ben :)))

Çogunlukla temizleme demişsiniz ama elimde deil temizlemesem evde oturamam.Sonuçta beraber çalışıyosak hayat müşterek onun da bana ev işlerinde yardım etmesi gerekiyo bence 5 yıldır anlatamadım

Sanki hizmetçisi var? Ya çalışan kadınla evli olup da hala ev hanımından beklediği şeyleri ondan bekleyen adamlara çıldırıyorum. Sanki bana şehzade. Hayır ev hanımı olsanız bile yardım etmeli bence ama hele şu tavır çalışan kadına. Ben olsam herhalde sadece kendime kadar yemek hazırlardım, sonra yemek vakti gelince de yemek istediğinde "İşin ne kendin hazırla." derdim. Mesajı alana kadar da aslında iki kişinin de görevi olan şeyleri onun adına yapmayı keserdim. Ütü vesaire gibi. Hatta özür alınca da iyiden iyiye görev dağılımı yapardım bu durum tekrarlamasın diye.

Kızlar selamlar öncelikle.Eşimle bu aralar aram hiç iyi deil.Hafta sonu bana temizlikte yardım etmediği için tartışmıştık ama ben tartışmayı uzatmamak için kaç gündür bişey olmamış gibi davrandım bugünde baktım banyoda tras olmuş her tarafı kıl yapmış.Daha yeni temizlemiştim batırdın falan dedim.Ne dedi sizce.Temizle işin ne falan dedi halbuki ben ev hanımı deilim çalışan bi insanım sonuçta.Böyle insana ben napıyım şimdi hep böyle bana bi akıl verin
Ev hanımı olsanız da böyle cevap vermemeli. Eşisiniz neticede hizmetçisi değil. Eşiniz çok kaba. Temizlikten eşle nasıl konuşulur, emir kipiyle konuşulmasını nasıl sağlarsınız bunu öğretin. 2.ders:temizlik de kıllarını toplamayla ilgili eğitimi verin :)

Pardon da ev hanımı olsan "temizle işin ne " diyen bir adamın pisliğini temizleyecek misin ? Zorunda mısın ?

Temizleme kalsın öyle .. temiz bulmak isteyen temiz bırakır , de ..

Sanki hizmetçisi var? Ya çalışan kadınla evli olup da hala ev hanımından beklediği şeyleri ondan bekleyen adamlara çıldırıyorum. Sanki bana şehzade. Hayır ev hanımı olsanız bile yardım etmeli bence ama hele şu tavır çalışan kadına. Ben olsam herhalde sadece kendime kadar yemek hazırlardım, sonra yemek vakti gelince de yemek istediğinde "İşin ne kendin hazırla." derdim. Mesajı alana kadar da aslında iki kişinin de görevi olan şeyleri onun adına yapmayı keserdim. Ütü vesaire gibi. Hatta özür alınca da iyiden iyiye görev dağılımı yapardım bu durum tekrarlamasın diye.
Ne özrü Allah aşkına kabahatli olsa bile bi günden bi güne özrünü görmedim.Ben konuşmasam mesafeli olsam umrunda olmaz.Yağ gibi üste çıkma ko usunda üstüne yok.Çok sıkıldım gerçekten.Bi insan bi kere olsun hak vermez mi haksızlığını kabul etmez mi :KK12::kızgın:

Herkes inatlasmaktan yana, niye böyle olduk kızlar? "Bırak evi biseyler götürsün"ler, "aaa esin ne kadar kaba adammış"lar...
Niye illa inat, illa kötülük, dişe dış, göze göz mantığı?
Iyilikle yola gelecek belki bu adam?
En azından ilk seçenek bu olsun.

Ne özrü Allah aşkına kabahatli olsa bile bi günden bi güne özrünü görmedim.Ben konuşmasam mesafeli olsam umrunda olmaz.Yağ gibi üste çıkma ko usunda üstüne yok.Çok sıkıldım gerçekten.Bi insan bi kere olsun hak vermez mi haksızlığını kabul etmez mi :KK12::kızgın:
Ya bilemiyorum. Mesela öyle bir durumda olayı uzatır, özür ve davranış değişikliği görmezsem bile maaşımı asla ev için kullanmaz kendim için harcardım. Bir kere o onu gömlekleri yıkanmadığı ve ütülenmediği için işe giderken giyecek bir şey bulamadığında görecek bence. Bir de akşamları aç kaldığında. Bence burada bir dur demek gerekiyor. Bir ömür aynı şekilde geçmez. Anne evinde oğluşum da oğluşum diye pohpohlayıp bu hale getiriyorlar çocukları işte...

Back
X