bi problemimiz yok çok şükür ama bana bazı şeyleri hissettiremiyo yani hic mi ozlemez karisini bi insan ozledim falan demez anlamıyorumCinsellik dışında nasıl ilişkiniz ?
Başka sorunlarınız var mı ?
bi problemimiz yok çok şükür ama bana bazı şeyleri hissettiremiyo yani hic mi ozlemez karisini bi insan ozledim falan demez anlamıyorum
Önceden böyle değildi onada söylüyorum bunu ama hep yorgun hep yorgun sanki benden kaçıyor gibi aklıma o kadar çok şey geldiği beni aldatan bileceği bile geldi inada söyledim bunu sen aldatilcak kadın misin diyobana düzel boyle olma diyorum tamam diyo ama gene ayniÖnceden de böyleyse adamın yapısı karakteri böyle denebilir..
Ama sonradan olan birşey ise , ozaman bir sıkıntı var demektir...
Önceden böyle değildi onada söylüyorum bunu ama hep yorgun hep yorgun sanki benden kaçıyor gibi aklıma o kadar çok şey geldiği beni aldatan bileceği bile geldi inada söyledim bunu sen aldatilcak kadın misin diyobana düzel boyle olma diyorum tamam diyo ama gene ayni
Önceden böyle değildi onada söylüyorum bunu ama hep yorgun hep yorgun sanki benden kaçıyor gibi aklıma o kadar çok şey geldiği beni aldatan bileceği bile geldi inada söyledim bunu sen aldatilcak kadın misin diyobana düzel boyle olma diyorum tamam diyo ama gene ayni
her defasında benim ona söylemem de beni geriyo o bana yanassin istiyorum ama nerdeee 1ay beklersek o zaman yanaşır aklına gelirseBazı erkekler doğumdan sonra karısını kadın değilde anne gibi gördüğünden arzulama olmuyo. İnş başka şeyler karıştırmıyodurda bu sebeptendr. Öyleyse dişiliği kullancaksınız
İsteklilik değil bende bunu belirttim zaten onun bana karşı soğuk olması mühim olan bi probem olsa ben eşini bırakacak değilim çok seviyorum onu ama bana uzak kalmasına dayanamıyorum istemiyomus beni gibi hissediyorumEvlilikde dönem dönem bu tür şeyler olabiliyor..bu kadar sıkıntı yapmayın,siz üzerine gittikce sorun büyür..biraz sabırlı olun ve akışına bırakın..kk nın bı cok kadını da masallah ne cok ısteklı ya..
İsteklilik değil bende bunu belirttim zaten onun bana karşı soğuk olması mühim olan bi probem olsa ben eşini bırakacak değilim çok seviyorum onu ama bana uzak kalmasına dayanamıyorum istemiyomus beni gibi hissediyorum
İs yerinde çok yoruluyorum diyo 58kilo ile hamile kaldım şuan 56kiloyum fizigimde problem olduğunu zannetmiyorum fiİgimi beğendiğini soyluyo iyiain diyo birazda tabiki borclaeimiz war ama bunlar sebepse ne zaman duzelcek doğumdan sonradan beri boyle hic istekli olmadiCok kilo falan mi aldiniz acaba..yani size anlatmadigi bi seyler var kesinlikle..is yeriyle ilgili olabilir mi..borc falan da olabilir
Anlıyorum kendı pencerenden bakınca sende haklısın ama sen duzel dedıkce emın ol ters teper,daha gec toparlanır..sen umursamıyo davran bakımını ıhmal etme sabırla bekle sadece her erkek bır donem bu modda olur kafanızda cok bıyutmeyın..İsteklilik değil bende bunu belirttim zaten onun bana karşı soğuk olması mühim olan bi probem olsa ben eşini bırakacak değilim çok seviyorum onu ama bana uzak kalmasına dayanamıyorum istemiyomus beni gibi hissediyorum
İs yerinde çok yoruluyorum diyo 58kilo ile hamile kaldım şuan 56kiloyum fizigimde problem olduğunu zannetmiyorum fiİgimi beğendiğini soyluyo iyiain diyo birazda tabiki borclaeimiz war ama bunlar sebepse ne zaman duzelcek doğumdan sonradan beri boyle hic istekli olmadi
25gun yanaşması bana saydim hic bsey demedim sonradan yanaştı bu normal değil böyle değildi kesinlikle değildi hemde kaç aydır üstüne gitmiyorum zaten hamileyken yanaşmadı hic simdi hic böyle olmasını beklemiyodumAnlıyorum kendı pencerenden bakınca sende haklısın ama sen duzel dedıkce emın ol ters teper,daha gec toparlanır..sen umursamıyo davran bakımını ıhmal etme sabırla bekle sadece her erkek bır donem bu modda olur kafanızda cok bıyutmeyın..
Suphelenmiyo değilim sırf bu yüzden bende ama inşallah yoktur nasıl anlicam ki telefonunu kurcaliyorum bsey yok off kafana çok takılıyor bu konu3. Bi şahıs cıkmaz inşallah. Sizin durumu yaşayan çoğu kişinin ki öyle çıktı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?