Eşimin bana uzak kalması off ne yapmalıyım :(

dilek2912

İllallah dedim eyvallah demem
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
3.515
1.087
248
Kızlar ne yapicam bilmiyorum 3bucuk yıllık ewliyim ve 7aylik bir bebeğim war eşim bana karşı isteksiz ben yanaşmadığı surece yanaşmıyor ne yapicam bilmiyorum bi problem mi war diye kaç kere konustum ama hep kavgayla bitti sonu ona gore normal 20gunden fazla yanaşmadığı bile oluyo ne yapmalıyım ben bu adama boyle değildi anlamıyorum 1ay yanasmicak hic umrunda değil sanki cinsellikten önemli tabiki ama asil önemli olan bana kendini uzak tutması anlamıyorum hic bseyi bu beni mahfediyi

bi problemimiz yok çok şükür ama bana bazı şeyleri hissettiremiyo yani hic mi ozlemez karisini bi insan ozledim falan demez anlamıyorum

Önceden de böyleyse adamın yapısı karakteri böyle denebilir..
Ama sonradan olan birşey ise , ozaman bir sıkıntı var demektir...

Önceden de böyleyse adamın yapısı karakteri böyle denebilir..
Ama sonradan olan birşey ise , ozaman bir sıkıntı var demektir...
Önceden böyle değildi onada söylüyorum bunu ama hep yorgun hep yorgun sanki benden kaçıyor gibi aklıma o kadar çok şey geldiği beni aldatan bileceği bile geldi inada söyledim bunu sen aldatilcak kadın misin diyobana düzel boyle olma diyorum tamam diyo ama gene ayni

Bazı erkekler doğumdan sonra karısını kadın değilde anne gibi gördüğünden arzulama olmuyo. İnş başka şeyler karıştırmıyodurda bu sebeptendr. Öyleyse dişiliği kullancaksınız

Hamileginiz ve sonrasinda cocuk etkilemis olabilr mi?

Eğer sizi aldattığına dair bir şüpheniz bir kanıtınız yoksa belki işinden Yada başka bir şeyden dolayı bir sıkıntısı vardır , evliliğinizde onun dışında bir sorun da yokmuş ...
Yine güzel güzel Konuşun , biraz zaman verin belki gerçekten bir sıkıntısı vardır , umarım düzelir...

O kadar çok konuşmayı demedim ki Dr a gidelim beraber gidelim diyorum kabul etmiyo hamileligde ben çok isteksiz oldum ama oda benden hic istekli olmadı oda istemedi korkuyordu bsey olacak diye ama bana yanastiginda hic red etmedim onu ama simdi ben ona yanastigimda bana yorgun olduğunu uykusunun geldiğini falan söylüyorum bu çok görür kırıcı bir durum boyle değildi hamileliktej önce sakince konuşuyorum ama konuşmuyor o benimle sen buyuyuyoaun ortada problem yok diyo acaba bi problem mi war diye düşündüm cinsel güç arttırıcı damla falan mi akşam diye bile düşündüm isebyaricakmi acaba diye sonradan almadim ise yaicagi ne malum diye acaba problem iateksiLikli diye anlam veremiyorum ben bu ise eşimin bana uzak olması beni en çok uzen

Bazı erkekler doğumdan sonra karısını kadın değilde anne gibi gördüğünden arzulama olmuyo. İnş başka şeyler karıştırmıyodurda bu sebeptendr. Öyleyse dişiliği kullancaksınız
her defasında benim ona söylemem de beni geriyo o bana yanassin istiyorum ama nerdeee 1ay beklersek o zaman yanaşır aklına gelirse

Evlilikde dönem dönem bu tür şeyler olabiliyor..bu kadar sıkıntı yapmayın,siz üzerine gittikce sorun büyür..biraz sabırlı olun ve akışına bırakın..kk nın bı cok kadını da masallah ne cok ısteklı ya..

İsteklilik değil bende bunu belirttim zaten onun bana karşı soğuk olması mühim olan bi probem olsa ben eşini bırakacak değilim çok seviyorum onu ama bana uzak kalmasına dayanamıyorum istemiyomus beni gibi hissediyorum

Cok kilo falan mi aldiniz acaba..yani size anlatmadigi bi seyler var kesinlikle..is yeriyle ilgili olabilir mi..borc falan da olabilir

Cok kilo falan mi aldiniz acaba..yani size anlatmadigi bi seyler var kesinlikle..is yeriyle ilgili olabilir mi..borc falan da olabilir
İs yerinde çok yoruluyorum diyo 58kilo ile hamile kaldım şuan 56kiloyum fizigimde problem olduğunu zannetmiyorum fiİgimi beğendiğini soyluyo iyiain diyo birazda tabiki borclaeimiz war ama bunlar sebepse ne zaman duzelcek doğumdan sonradan beri boyle hic istekli olmadi

Anlıyorum kendı pencerenden bakınca sende haklısın ama sen duzel dedıkce emın ol ters teper,daha gec toparlanır..sen umursamıyo davran bakımını ıhmal etme sabırla bekle sadece her erkek bır donem bu modda olur kafanızda cok bıyutmeyın..

Biraz daha zaman verin bakalim..bu konuyu gündeme getirmeyin bi süre..unutmus gibi yapin..takmamis gibi..mesela bi ay akisina birakin..

3. Bi şahıs cıkmaz inşallah. Sizin durumu yaşayan çoğu kişinin ki öyle çıktı çünkü.

25gun yanaşması bana saydim hic bsey demedim sonradan yanaştı bu normal değil böyle değildi kesinlikle değildi hemde kaç aydır üstüne gitmiyorum zaten hamileyken yanaşmadı hic simdi hic böyle olmasını beklemiyodum

3. Bi şahıs cıkmaz inşallah. Sizin durumu yaşayan çoğu kişinin ki öyle çıktı çünkü.
Suphelenmiyo değilim sırf bu yüzden bende ama inşallah yoktur nasıl anlicam ki telefonunu kurcaliyorum bsey yok off kafana çok takılıyor bu konu

Bu işlerin kiloyla vs alakası olduğunu düşünmüyorum... keşke hamilelikte araya soğukluk koymasaydiniz. Nedense yasak olmadığı halde bir çok çift kendine bu işkenceyi yapıyor sonra da uzaklasiyorlar...
Ayrıca aldatma ihtimali aklınızin bir köşesine geldiyse bu is iyi yerlere gitmiyor... çünkü kadın hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…