Bende bundan korkuyorum ama yapmıyor gibide BN kendim kuruntu yapiyo gabiyim hamilelikte erken doğum riskin wardi o yüze nde öyle oldu bi yandanda icimm icimi yiyo ya yapıyorsa diye normal değil boyle yapması çünkü ama aldatan insan biyerlere gider diyorum ise gider isten ewe gelir hic bi yere gitmez off aklım allak bullakBu işlerin kiloyla vs alakası olduğunu düşünmüyorum... keşke hamilelikte araya soğukluk koymasaydiniz. Nedense yasak olmadığı halde bir çok çift kendine bu işkenceyi yapıyor sonra da uzaklasiyorlar...
Ayrıca aldatma ihtimali aklınızin bir köşesine geldiyse bu is iyi yerlere gitmiyor... çünkü kadın hisseder.
Söyledim ewet sıcak bakmıyor Dr a gitmeyi benden kaçıyor gibi sanki öyle çok ölmeyi falan seven bibadam hic olmadı zaten kavgalarimizin asil sebebi de sevgisini belli edememesi oluyo yapısı öyle degilmismis sevgiliyken öyle değildi ama ben seni sevmediğini nerden çıkarıyorsun Sevmesen evlenmemiş klasik lafimiz mevcutHamılelıkte bırlıktelık olmamış, sımdı de iş stresı, yorgunlugu cocuk ve babalıga alısma surecı vs derken bır hengameye gırmıs esınız..
Benım esımde ılk tanıstıgımızda neredeyse her gun sevısmek ısterdı, sonra haftada ıkı bır derken ınanın bırkaç haftadır sarılmak , bırbırımıze opucuk kondurmak dısında bır cınsel bagımız yok, ben o anlamda esımle arama mesafe koymak ıstemıyorum ...
Hamileyim diye pek yanaşmak istemiyor, korkuyor belki içten içe hele ki son gunlerde kızımıza iyice alıştı-onu kabullendı ve artık benden cook onu dusunur hale geldı, dogmadan pabucum dama atıldı desem yerıdır..
Baba olma ve hamılelık logsalık psikolojısi ile erkekler bazen cınsellıkten uzaklaşabılıyor yani...
Egerkı romantızm varsa sarılmak , opusmek, el ele tutsmak gıbı ısın seks kısmına cok takılmayın ama aşırı bir isteksizlik varsa gerekirse psikolojik yada fizyolojik tedavi olsun eşiniz..
Yada bir terapiste gidin ama erkekler bu fikre pek sıcak bakmıyor ;(
benımkıde ozel guzel sozler soylemez, hedıye ve cıcek cok nadır alır, ben yanasırım, daha cok ben öper koklarım çünkü ben ten temasını seviyorum ilişkilerde..Söyledim ewet sıcak bakmıyor Dr a gitmeyi benden kaçıyor gibi sanki öyle çok ölmeyi falan seven bibadam hic olmadı zaten kavgalarimizin asil sebebi de sevgisini belli edememesi oluyo yapısı öyle degilmismis sevgiliyken öyle değildi ama ben seni sevmediğini nerden çıkarıyorsun Sevmesen evlenmemiş klasik lafimiz mevcut
Hep ben hep ben bi yere kadar ama oluyo canım ya birazda o yanassin eskiden böyle değildi ewet doğumdan sonra değişti ama nasıl asicaz bu zamanı artik çok skildim bu durumdan yeterince hemdebenımkıde ozel guzel sozler soylemez, hedıye ve cıcek cok nadır alır, ben yanasırım, daha cok ben öper koklarım çünkü ben ten temasını seviyorum ilişkilerde..
bu yaradılısı ıle alakalı bır durum bence..
ama ben yanasınca karsılık verır..
bır sure sonra sıkılır ama gozlerınde bana duydugu sevgıyı ve saygıyı gorebılıyorum, nadırde olsa yaptıgı suprızler yada beklemedıgım anda soyledıgı bır ıkı kelıme bana yetıyorda artıyor..
zaten sureklı bıc bıc aşkım cıcım bende hoslanmam..
bence bırak adamı kendı halıne , sende ılgılenme, ustune gıtme, gelır o bır sure sonra mrk etme...Hep ben hep ben bi yere kadar ama oluyo canım ya birazda o yanassin eskiden böyle değildi ewet doğumdan sonra değişti ama nasıl asicaz bu zamanı artik çok skildim bu durumdan yeterince hemde
hamilelikten önce ne sıklıkta yapıyordunuz peki? ya da evlenmeden önce olduysa onlar ne sıklıklaydı?
Kendi haline birakayim bi Sürre daha ama ne kadar daha doğumdan beridir boyle zaten eskiden 3veya 4gun de bi olurdu en fazla 5gunbence bırak adamı kendı halıne , sende ılgılenme, ustune gıtme, gelır o bır sure sonra mrk etme...
İllaki ağlıyor tabi ama uyuduğu vakitlerde var canımÇocuk olduğu için eskisi gibi olmaz muhakkak
Ne bileyim çocuğunuz ağlıyorsa ilgilenmeniz gerekiyorsa falan devamlı..
bibgun yapıyorum ikinci gün yapmak gelmiyor içimden bana boyle davraninca ama denicem gene canimCanım benim bu his gerçekten cok kötü seni cok iyi anlıyorum. Tecrübeyle sabit bi önerim var eğer uygulamak istersen... Bi sabah uyandığın gibi taytlı şık davetkar ama ev içine uygun giyin saçını makyajını oldukça dikkat et her ayrıntıya.. geldiğinde de onunla pek ilgilenme kendi odana çekil yada telefonla filan uğraş onun etrafında dolanma pek.. 1. 2. Günden sonra bi bakıyosun peşinden dolanıyo yeniden... Uygulamanın tavsiye ederim tatlım. Kolay gelsin :)
Ederim canım tabikide ama eskiye nazaran daha iyi gibi ilgilenmeye başladı biraz biraz artik :)Eğer düzelirse ki inşallah düzelir bizi de haber et canım :)
Aynen öyle canım BN sezaryen doğum yaptım normal doğum olmadı göbek falan da hic bsey yok kalmadı bendeCanım seni anlıyorum aynı durum biraz da o az olsa bizde de var. kızım 9 aylık doğumdan sonra ayda 4 ü geçmez birlikte oluşlarımız. Önceden en az hafta da 2ydi. Normal doğum mu yaptın sende ? ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum biraz göbeğimde var kızım çok haylaz kendime de bakamıiyorun nasıl aşıcaz bilmiyorum yani..Ben yanaşınca bazen yorgunum diyo bazen oluyo ama ben de o gelsin o etkilesin kadın olduğumu hissedeyim diyorum.. Bazen de amannn koyverr diyorum. İnşaallah düzelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?