Esimin bana yaptigi psikolojik siddet

Bu adamı 2. Kez baba yapmak istiyorsanız, sizin de çok sağlıklı bir düşünce yapınız yok. Adam daha sizi hayat arkadaşı yapamamış çünkü.

Bu adamı 2. Kez baba yapmak istiyorsanız, sizin de çok sağlıklı bir düşünce yapınız yok. Adam daha sizi hayat arkadaşı yapamamış çünkü.
Saglik sorunlarımızdan dolayı geç kalmak istemedik. Kızımın kardeşi er ya da geç olsun diye yalnız kalmasını istemiyorum.
Onu ikinci kez baba yapmak için değil, kızımı abla yapmak için.

Genel olarak haklisiniz
Ama arabanin pasta cilasini neden size sorsun ki? O sekilde cikismaniz gereksiz olmus. Kendisi odedigi icin degil ama,yanlis anlamayin. Eve koltuk kanepe alirken tamam size sorsun da,araba cilasi ne alaka? Yaptiriyorum demis,haber vermis. Paylasmis sizinle,siz de adami terslemis oluyorsunuz su durumda.

Yemek yapmak icin eve gelmis olmaniz adam icin bir arti degil,eger arti olarak goruyorsaniz esinizin de disarida calisiyor olmasi bir arti ve ikisi ile odesmis oluyorsunuz kaba tabirle ;) su ev isleri meselesinde erkekleri vurmaya calisiyoruz ya,gereksiz geliyor bana. O yemegi siz de yiyorsunuz,yapilacak. Yapilmazsa da disarida yenilecek ama bir sekilde halledilecek yani bu kadar abartmayin. Su anda is bolumu yapmissiniz esiniz disarida calisiyorsa siz de evde calisiyorsunuz,esinizin disarida calismasi kendine onemliyken sizin de kendi yaptiklariniz size onemli elbette.

Saglik sorunlarımızdan dolayı geç kalmak istemedik. Kızımın kardeşi er ya da geç olsun diye yalnız kalmasını istemiyorum.
Onu ikinci kez baba yapmak için değil, kızımı abla yapmak için.
Çok saçma değil mi bu düşünce? Sağlıksız bir evlilikte ikinci çocuk hemde sırf kızınız abla olsun diye. İkinci çocuğu böyle evliliğin içine getirerek onunda hakkına gireceksiniz. Şu çocuk doğurmanın cidden ehliyeti olmalı. Size tavsiyem evliliğiniz düzelmeden sakın çocuk düşünmeyin helede kızınızın abla olmaktan çok mutlu,huzurlu ve sevgi, enerji dolu büyüme alanına ihtiyacı var.

Bir süredir işsizim. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Aramız iyi iken sorun yok ama kavga ederken sen zaten napiyosun ki , ben meşgul insanım, bunu da yap yani diyerek beni aşağılıyor. Sen çalışmak istemiyosun, yatmayı seviyosun, bi kahvaltı bile hazirlamiyosun gibi bir sürü cümle....
Bu akşam aynısı tekrarlandı, dışarıdaydım eşimin gelmesine yakın eve geldin yemekleri koyuyorum, arabadan konu açıldı, pasta cilaya vermis. En az 300 tl. Ben de bana da sorsaydın keşke dedim. Vay efrndim parasini o veriyormus(!) Mesgul inşanmış , ben de evde oturuyorum ama sorumluluk sahibi olmasam sen işten gelmeye yakın eve gelmezdim dışarda olurdum dedim. Sabah çıkıp akşam gelirdim dedim. Ayrıca o parasını veriyorum dediği arabayı benim ve o çalıştıkları ile aldık, ancak şimdi çalışmıyorum diye gözünde kıymetsiz olduk.
Her tartışmada böyle gurur kırıcı davranıyor. Oturup konuşamıyoruz da , ilk gün küs durup ertesi günü hicbir şey olmamış gibi gelir konuşur. Iletişim de kuramıyoruz. Kapatıyor kendini. Erkekler kadinlari banka gibi görmekten ne zaman vazgeçecek? Elbette yine çalışacağım ama ondaki bu tavır beni evin içinde gereksiz hissettiriyor. Ayrıca birlikte iş arıyoruz yani. Ben bu adamla ne yapayım bilmiyorum. Şu an yine küsüz. Eminim yine konuyu açıp da konuşmayacağız. Ama bir kavgada aynı şeyleri yine duyacağım..... baskıdan yıldım. Evlendigime pisman olduğum zamanlar oluyor...
Bende ucrtsiz izne ayrıldım calısmıyorum eşim calıstıgından kısmaya kacırmaya calısyor gbi hareketleri var aldıgımı sorgulayıp duruyor halbuki calısırken ses yok gtmis kendince hesap acmıs brikim yapmıs az bsey bana hava atıyor sen brktremıyorsun bak gor bana dıye hava atıyor capınca amannnn koca mlleti helede zamane kocaları karım calıssın ekmek pesinde kossun ne hali varsa gorsun dıyor

Bende ucrtsiz izne ayrıldım calısmıyorum eşim calıstıgından kısmaya kacırmaya calısyor gbi hareketleri var aldıgımı sorgulayıp duruyor halbuki calısırken ses yok gtmis kendince hesap acmıs brikim yapmıs az bsey bana hava atıyor sen brktremıyorsun bak gor bana dıye hava atıyor capınca amannnn koca mlleti helede zamane kocaları karım calıssın ekmek pesinde kossun ne hali varsa gorsun dıyor
Cokkk dogru söylüyorsunuz, huzur mutluluk ve en önemlisi sağlık çok da umurlarında değil. Ne yazık ki.

Bu para sıkıntısı çocuk doğumuyla başlar çoğu kadın bu durumu yaşıyor ama etrafa pek anlatmıyor, aşağlanacağı için, aslında çalışırken kadınların kenarda birikmiş bir para olması
Çok iyi olurdu ama bunuda çoğu kadın gerçekleştirmiyor bu gibi durumlar yaşayacağı aklına gelmiyor, olanları sineye çekeceksin yapacak birşey yok, erkeğin karekteri kadının mutsuzluğunu sebebi

Back
X