- 31 Temmuz 2020
- 40
- 24
- 88
- Konu Sahibi Sizdenbiriii
-
+1 valla okuyunca bende bunu yazacaktımJigolo falan mı oldu ?
O da bu şekilde demek istediKendi gönderen kısımda kadına gönderse tamam da , kumar olabilir dikkat çekmemek için bazı kişilerin papara hesaplarını kiralıyorlar para karşılığı kumar siteleri ve genelde kadın oluyor.
Bu da büyük bir sorun kumarcı yani. Bu papara çok ocak yaktı hep yasadışı giriş çıkış sebebiyle
Ay benim de aklıma ilk bu geldiJigolo falan mı oldu ?
Aynı bu şekilde kadın erkek karışık.kumarda kazandiginda atıyorlarSadece kadın isimleri mı var? Abim bir ata bulaşmıştı farklı farklı hesaplardan atıyorlardı kadınlar da var erkekte. Hem niye atsınlar ki kocanıza para ?
+1 valla okuyunca bende bunu yazacaktım
Yani başka ne olabilir bilmem kiAy benim de aklıma ilk bu geldi
Büyük ihtimalle doğru söylüyor şu sıralar kumar çok yaygınlaşmış ve kumar parası diye gönderemeyeceklerine göre hesaplar aracılığıyla gönderiyorlardır.İyi akşamlar arkadaşlar oncelikle lütfen yorumlarda kırıcı olmayın zaten yeterince kırgınım iyi değilim.Dün eşimin papara hesabına kadın ismiyle biri para yollamış tesadüfen bildirim geldi gördüm.Kendisi basit bir kumar oynuyor kazaninca oradan yolluyorlar dedi hesap geçmişine baktim neden peki kadın isimleri de var dedim kazandiginda sistem otomatik yolluyormus herhangi bi isimle .insallah derdimi düzgün yazabilmisimdir kusura bakmayın.dun böyle böyle ikna etti beni ama hala inanmış değilim çünkü anlamadığım şeyler.bilen biri lütfen aydınlatsın beni
Sizce doğrumu soyluyorKumardan oldugunu düşünüyorum
Dediği gibidir o zaman.Aynı bu şekilde kadın erkek karışık.kumarda kazandiginda atıyorlar
O da öyle soylediBüyük ihtimalle doğru söylüyor şu sıralar kumar çok yaygınlaşmış ve kumar parası diye gönderemeyeceklerine göre hesaplar aracılığıyla gönderiyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?