Eşimin baş belası ailesi

ymnmhmtbsr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
156
46
13
32
Herkese iyi geceler. Bir bayram daha zehir oldu onlar yüzünden. Derdimi anlatayım bana yol gösterin :( 2 yıllık evliyim. Eşimin ailesi beni her konuda hor gördü. 9 ay kadar onlarla yaşamak zorunda kaldım eşimin işi yüzünden. Bu süre içinde her lafı duydum her muameleyi gördüm ama bir kere de ağzımı açıp tartışmadım surat asmadım herşeyi göz ardı ettim. Ama artık gücüm kalmadı. Dün kaynana belasını aradım bayramlaşmak için telefonu kayınbaba açtı. Geç kalmışım aramakta ne kadar saygısız sevgisiz bir insanmışım bayram iznini o lanet köyde geçirmemişim ben ne oğlunu ne torununu onlardan ayıramazmışım bunları söyledi. Ben de tutamadım kendimi karşılık verdim. Bu lafları nerden öğrendin diye bağırdı bu sefer de. Gidip onlarda kalmadığım için bir daha o pislik köye gittiğimde beni kendi ailemin yanına göndermeyecekmiş öyle bağırdı bana. Bir de küfretti. Ben de tlf suratına kapattım. İki gözüm iki çeşme eşime anlattım. O da bindi arabaya gitti. Çekmiş bir kenara. Aramış o pislikleri bağırıp çağırmış. Ama ben ne dedin bile demedim. Şu an ailesiyle konuştuğunu gördükçe inanılmaz bir sinir ve kin doluyor içime. Ben bundan sonra kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz ;(

Haklisiniz deyip gececektin ama sonra da mesafeni koyacaktin.
Kocan onlari arasa da bagirsa da gorusmeye devam edecektir.Sen bunu gordukce kotu olacaksin. Aralarini bozmaya calisacaksin. Onlar arkandan konusacak ve sana laf soyleyecek. Arada hep kocan kalacak.

Simdi ozur dilemen bence senin icin daha hayirli olur. Tabi evliligini surdurmek istiyorsan.

Not: Ben olsam ozur dilemezdim ama o evliligi de surdurmezdim.

Bu insanlar neden bu kadar kötü ve bu kadar fesatlar? Bu cesareti nereden buluyorlar? Nasıl bu şekilde davranabiliyorlar? Ben anlayamıyorum. Hiç mi Allah korkusu yokkk bu insanlarda? Hiç mi vicdan yokkk?

Eşiniz de her ne kadar kötü olursa olsun ailesine kızarsa kızsın sonuç olarak ailesi olduğu için vazgeçemez ama gene de sizi savunması iyi olmuş... Tabii ki ailesine karşı kesin ve katı bir şekilde tepkisini koyması gerekiyor ve mesafeli olmakta fayda varrr. Sizde cevabınızı vererek çok iyi yapmışsınız. Kesinlikle sizi ezmelerine ve hor görmelerine izin vermeyin...

Allah yardımcın olsun zor insanlar mış gerçekten. Eşin kararlarının arkasında duracaksa işin kolay. Yani en azından bir özür dilerlerse falan. Oda olmadı gidip gelmemene laf etmiyorsa yine rahat. Ama çocuğu görme konusunda elinden pek bişey gelmez aslında gelir ama hır gür çıkar sürekli evde.

canım bir daha kesinlikle o köye ayak basma
seni sessiz, tepkisiz gördüler diye her hakkı kendilerinde buluyor gibiler.
onlarla konuşsan da anlayacaklarını sanmam zaten tavırlarının sebebi de cehalet.
sana bunları söyleyen aile oğullarına da herşeyi konuşur
bir süre sonra kocan seni köye götürmeye kalkabilir.(umarım baskıya dayanıklıdır)
kararlı duruşundan birşey kaybetme

Haklisiniz deyip gececektin ama sonra da mesafeni koyacaktin.
Kocan onlari arasa da bagirsa da gorusmeye devam edecektir.Sen bunu gordukce kotu olacaksin. Aralarini bozmaya calisacaksin. Onlar arkandan konusacak ve sana laf soyleyecek. Arada hep kocan kalacak.

Simdi ozur dilemen bence senin icin daha hayirli olur. Tabi evliligini surdurmek istiyorsan.
İğneyi kendinize bir batirsaydinuz keşke.meselenin bayramlaşmak olmadığı çok acik. Söylenen laflara gore daha önce konuşulmuş doldurulmuş . bin kere de ozur dileseniz sizin değerini değişmez.üzülmeyin önemli olan allah katındaki değerini siz ona bakin

Herkese iyi geceler. Bir bayram daha zehir oldu onlar yüzünden. Derdimi anlatayım bana yol gösterin :KK43: 2 yıllık evliyim. Eşimin ailesi beni her konuda hor gördü. 9 ay kadar onlarla yaşamak zorunda kaldım eşimin işi yüzünden. Bu süre içinde her lafı duydum her muameleyi gördüm ama bir kere de ağzımı açıp tartışmadım surat asmadım herşeyi göz ardı ettim. Ama artık gücüm kalmadı. Dün kaynana belasını aradım bayramlaşmak için telefonu kayınbaba açtı. Geç kalmışım aramakta ne kadar saygısız sevgisiz bir insanmışım bayram iznini o lanet köyde geçirmemişim ben ne oğlunu ne torununu onlardan ayıramazmışım bunları söyledi. Ben de tutamadım kendimi karşılık verdim. Bu lafları nerden öğrendin diye bağırdı bu sefer de. Gidip onlarda kalmadığım için bir daha o pislik köye gittiğimde beni kendi ailemin yanına göndermeyecekmiş öyle bağırdı bana. Bir de küfretti. Ben de tlf suratına kapattım. İki gözüm iki çeşme eşime anlattım. O da bindi arabaya gitti. Çekmiş bir kenara. Aramış o pislikleri bağırıp çağırmış. Ama ben ne dedin bile demedim. Şu an ailesiyle konuştuğunu gördükçe inanılmaz bir sinir ve kin doluyor içime. Ben bundan sonra kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz ;(
kıyamam yaaa offffffff..neden böyle neden böyle yapıyolar

Ne bicim kaynanalar var yahu şok oluyorum okudukca.

Ay hayatta çekemem böyle insanları. Sende çekme bence.
Eşinde ister yanında olur ister karşında.

Karşında olursa onuda bırak gitsin.

İğneyi kendinize bir batirsaydinuz keşke.meselenin bayramlaşmak olmadığı çok acik. Söylenen laflara gore daha önce konuşulmuş doldurulmuş . bin kere de ozur dileseniz sizin değerini değişmez.üzülmeyin önemli olan allah katındaki değerini siz ona bakin

Ben olsam ozur dilemezdim dedim ama ben kapiyi carpip gidecek kadar da gozu karayim. Kimseye de bunu onermem. Ben bundan sonra olacaklari soyledim. Arada kalan koca, dolduran anne , baba, ziyarete gidilmeye bile gerek gorulmeyen evler, yuz goz olunan bir ortam. Toruna da hissettirilen sagliksiz iliskiler...

Edepsiz kp hangi yüzle diye başlayacaktım yorumuma , lakin kp yüzü olmadığını düşündüm yok say canım yapacak birde şuvar gitme yanlarına bu saatten sonrada deymez çünkü

Buna benzer bir olayda gecen bayram Ben yasadim...yurt disindan turkiyeye geldik arabayla bayrama 3 gun kala direk istanbula...Esimin ailesiyle yasadi gi koy istanbula 1300 km...o yorgunluktan sonra bayrami istanbulda gecirip o yol trafigine kalmamak icin istanbulda kalmayi karar verdik...nihayetinde esimin dayisinin evindeydik benim akrabalarimin oldugu yerdede degil 3 erkek kardeside ordaydi...bayramin ertesi gunu esimin koylerine gittik kp surati 5 karis asik bana sarilmadi bile nedeni ise bayrami orda gecirmemisiz benim kizdigim noktalar vardi 3 gun yol yaptik 3 cocukla araba bize bir telefon acip hosgeldin demedi nezaketen gel bayrami beraber gecirelimde demedi...en son baska bahanelerde isin icine katinca kv orda tartistik ozellikle kv en son kullandigi igrenc kelimeden sonra ipleri kopardik kus ayrildik orda. ..simdi gorusmuyoruz birdahada hic gorusmeyi dusunmuyoruz taki gelip bizden ozur dilemeyinceye kadar...

Bir daha gitmemek ne mümkün önümüzdeki ay izne gidecekmişiz köyümüzden başka neyimiz varmış eşimin düşüncesi de bu delireceğim bu evlilik ne kadar sürer böyle o hadsizler yüzünden :(

O gitsin engel olan yok kalsin ailesiyle sizde ailenize gidin herkes ailesiyle hasret gidersin

Geçenlerde yine iznimiz vardı 15 gün 10 gün o pisliklerde kaldık 4 gün benim ailemde kaldık yine birbirinden iğrenç tepkiler verdiler ayrı ayrı kalsak arada çocuk var onu görmek istiyorlar mecbur orda da kalmak zorundayım

Zorla goturuyorsa esiniz sizde sohbet etmeyin hosgeldin hosbulduk surat asin zamanla belki onlar istemezler evlerine gitmeni . Bu sekilde kurtulabilirsin

Back
X