- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
Herkese iyi geceler. Bir bayram daha zehir oldu onlar yüzünden. Derdimi anlatayım bana yol gösterin
2 yıllık evliyim. Eşimin ailesi beni her konuda hor gördü. 9 ay kadar onlarla yaşamak zorunda kaldım eşimin işi yüzünden. Bu süre içinde her lafı duydum her muameleyi gördüm ama bir kere de ağzımı açıp tartışmadım surat asmadım herşeyi göz ardı ettim. Ama artık gücüm kalmadı. Dün kaynana belasını aradım bayramlaşmak için telefonu kayınbaba açtı. Geç kalmışım aramakta ne kadar saygısız sevgisiz bir insanmışım bayram iznini o lanet köyde geçirmemişim ben ne oğlunu ne torununu onlardan ayıramazmışım bunları söyledi. Ben de tutamadım kendimi karşılık verdim. Bu lafları nerden öğrendin diye bağırdı bu sefer de. Gidip onlarda kalmadığım için bir daha o pislik köye gittiğimde beni kendi ailemin yanına göndermeyecekmiş öyle bağırdı bana. Bir de küfretti. Ben de tlf suratına kapattım. İki gözüm iki çeşme eşime anlattım. O da bindi arabaya gitti. Çekmiş bir kenara. Aramış o pislikleri bağırıp çağırmış. Ama ben ne dedin bile demedim. Şu an ailesiyle konuştuğunu gördükçe inanılmaz bir sinir ve kin doluyor içime. Ben bundan sonra kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz ;(