Eşimin baş belası ailesi

Bazen haklısın deyip geçilmiyor da susulmuyor da çok iyi anlıyorum benim eşimin de bas belası bi ailesi var...
Bişey olduğunda eşim eser gürler kısa bi süre sonra ailesi işte unutur yine canım cicim buda insanı deli ediyor..:KK43:
Sen bundan sonra mesafali ol bence eşine de sebebini söyle bundan sonra böyle diye..
Siz nasıl davranıyorsunuz peki ailesine

Valla biz az önce geldik oradan ve maalesef bütün gün görümcemlerle birlikte gezdik ve eşim benle olan geçmelerine göstermediği özeni gösterdi bugün çok moralsiz geçirdim kısacası :(
Ama bişi yazamıyorum eşime iki laf söyledim surat astı içerde oturuyor onlara zaten bişi denmiyo hemen ben kötü oluyorum polyannacılık oynuyordum kısacası

Bir daha gitmemek ne mümkün önümüzdeki ay izne gidecekmişiz köyümüzden başka neyimiz varmış eşimin düşüncesi de bu delireceğim bu evlilik ne kadar sürer böyle o hadsizler yüzünden :KK43:

valla ben böyle eşleri anlayamıyorum, sana aynı muameleyi yaparlarsa ne yapacakmış peki, seni koruyup kollıcaksa git bari, ama sanmam

sonucta oda dıyorkı aılem bır tane karı cok dısarıda
sız konusmayabılırsınız ama ona esınıze karısamazsınız
buarada evet bayramın 2. gunu aramak ıcın gec bır zaman

ben size çok hak veremedim üzgünüm.
gerçekten bayramda aileyi geç aramışsınız.
burada yazdığınız belalı sıfatlar bence çok ağır.
bayramda gitmemişsiniz, sizin fikrinize elbette saygı duyulmalı ama bence aile için büyük travma olmuştur.
Ki arada torun var, onu ailesinden kopardığınızı düşünmüşler.

Elbette telefon konuşması çok ağır olmuş.
Onlar haksızlar da.
siz de bence haksızsınız.

eğer eşini onların yanına tek gönderirsen onların istediğini yaparsın eşinde onların yanında dolduruşa gelir ve sonuç kötü olur yerinde olsam eşimi yalnız göndermem onlarla konuşmam kötü sözlerine karşılık vermem eşimde bunu görür vicdanı rahat bırazkmaz...

Herkese iyi geceler. Bir bayram daha zehir oldu onlar yüzünden. Derdimi anlatayım bana yol gösterin :KK43: 2 yıllık evliyim. Eşimin ailesi beni her konuda hor gördü. 9 ay kadar onlarla yaşamak zorunda kaldım eşimin işi yüzünden. Bu süre içinde her lafı duydum her muameleyi gördüm ama bir kere de ağzımı açıp tartışmadım surat asmadım herşeyi göz ardı ettim. Ama artık gücüm kalmadı. Dün kaynana belasını aradım bayramlaşmak için telefonu kayınbaba açtı. Geç kalmışım aramakta ne kadar saygısız sevgisiz bir insanmışım bayram iznini o lanet köyde geçirmemişim ben ne oğlunu ne torununu onlardan ayıramazmışım bunları söyledi. Ben de tutamadım kendimi karşılık verdim. Bu lafları nerden öğrendin diye bağırdı bu sefer de. Gidip onlarda kalmadığım için bir daha o pislik köye gittiğimde beni kendi ailemin yanına göndermeyecekmiş öyle bağırdı bana. Bir de küfretti. Ben de tlf suratına kapattım. İki gözüm iki çeşme eşime anlattım. O da bindi arabaya gitti. Çekmiş bir kenara. Aramış o pislikleri bağırıp çağırmış. Ama ben ne dedin bile demedim. Şu an ailesiyle konuştuğunu gördükçe inanılmaz bir sinir ve kin doluyor içime. Ben bundan sonra kime nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz ;(
karsılık ne verdin

karsılık ne verdin
Sen ne saygısız bir insansın dedi ben de bugüne kadar hiçbirine saygısızlık etmedim onu duyunca birden sinirlendim ne saygısızlığımı gördünüz bunca zaman dedim o hiç durmadan saydırdı ben de dedim ki bu kadar şey söylüyorsunuz ondan sonra da saygı bekliyorsunuz dedim ailenin yanına göndermeyeceğim diyince sen karışamazsın benim kocam var dedim

ben size çok hak veremedim üzgünüm.
gerçekten bayramda aileyi geç aramışsınız.
burada yazdığınız belalı sıfatlar bence çok ağır.
bayramda gitmemişsiniz, sizin fikrinize elbette saygı duyulmalı ama bence aile için büyük travma olmuştur.
Ki arada torun var, onu ailesinden kopardığınızı düşünmüşler.

Elbette telefon konuşması çok ağır olmuş.
Onlar haksızlar da.
siz de bence haksızsınız.
Ama bir de şu var ben nişanlıyken bile içerdeki ailemi bırakıp önce onlarla bayramlaşayım diye odaya geçip onları arıyordum evlendikten sonra da ilk onları aradım ama bunu gözleri görmedi geçen yıl kurban bayramından 1 hafta önce de doğum yapmıştım o zaman da ben güzellikle konuştum ama onlar kendi evimin olduğu yerde doğum yaptım diye söylendiler doğuma yakın 20 saatlik yola çıkıp onların yanında doğum yapmadım diye o zaman da bayramı zehir ettiler ben her konuda önceliği onlara verdim her zaman ama onlar sürekli beni böyle insan yerine koymadıkları için ben de bu bayram geç aradım ayrıca haziranda on gün ordaydık ramazan bayramında da ordaydık yıllardır hasret değiller torunlarına ayrıca benim eşim asker Mardin nusaybinde görev yapıyor ben de evde gözüm yaşlı onu bekliyorum 4 gün izne geldi yollardaki riski az çok biliyorsunuzdur o riski göze alıp da yavrum yetim mi kalacak diye korkuyla eşimi beklerken gidip onların yanında ezilip dışlansa mıydım sizce

sonucta oda dıyorkı aılem bır tane karı cok dısarıda
sız konusmayabılırsınız ama ona esınıze karısamazsınız
buarada evet bayramın 2. gunu aramak ıcın gec bır zaman
İkinci günü aramadım ki öyle yazdıysam yanlış yazmışım kusura bakmayın ilk günü aradım ama saat 4 gibi aradım

İkinci günü aramadım ki öyle yazdıysam yanlış yazmışım kusura bakmayın ilk günü aradım ama saat 4 gibi aradım

ben de 2. ya da 3. günü aradınız diye anlamışım.

bana yazdığınız yanıtta da detaylı açıklamışsınız.
ne diyelim o zaman Allah kolaylık versin.
Tek çözümünüz aradaki mesafeyi uzatmak gibi görünüyor.
az görüşme, az konuşma.
hala laf edilirse de duymazdan gelmek gerek.

Senin degil kocanin verdigi tepki önemliydi o da geregini yapmis sanirim üzulme
esinle arani iyi tut yeter

Back
X