Eşimin başkalarinin yaninda bana laf vurmasi :/

Zaten belli etmişsiniz kızdığınızı. Yerinizde olsam bir dahaki gidişimizde yine laf atmasını beklerim, oradayken yüzüne bakıp cevap vermem. Kalkmaya yakın da 'madem benden şikayetçisin sen burada kal düşün biraz' derim çok sert bir tonla herkesin yanında.
Bir daha yapabileceğini sanmıyorum.

Sende laf sokmayı öğren bence bak kendi anne -babası bile anlayış göstermiş hatta alttan alta laf sokmuş hiçbir şey yapamıyorsan da anne- babası bu tarz söylemlerle sana destek olduğu vakit Anne Baban benim halimden anlıyor da sen çektiğim zorlukları gördüğün halde anlamıyorsun diye serzenişte bulun

Zaten belli etmişsiniz kızdığınızı. Yerinizde olsam bir dahaki gidişimizde yine laf atmasını beklerim, oradayken yüzüne bakıp cevap vermem. Kalkmaya yakın da 'madem benden şikayetçisin sen burada kal düşün biraz' derim çok sert bir tonla herkesin yanında.

sanirim boyle bi seyi asla yapamam, simdi yazinizi okurken bile kendimi hayal ettim, yok olmuyor :) eşim çok uzulur, ben kendimi cok kotu hissederim, ve aslinda huzurlu giden bi evliligimiz varken disardan cok huzursuz bir evliligimiz varmis gibi gozukur ve boyle olmasini istemiyorum insanlarin yaninda esimle bu tarz muhabbetlere girmek istemiyorum.. Ona da bunu ogretecegim..

Sonra gelsin kavgalar

Sende laf sokmayı öğren bence bak kendi anne -babası bile anlayış göstermiş hatta alttan alta laf sokmuş hiçbir şey yapamıyorsan da anne- babası bu tarz söylemlerle sana destek olduğu vakit Anne Baban benim halimden anlıyor da sen çektiğim zorlukları gördüğün halde anlamıyorsun diye serzenişte bulun

Aslinda bir daha yaparsa, şey diyecegim, senin benimle alip veremedigin ne var ki hep buraya geldigimizde bana satasiyorsun, yoksa annen baban beni daha cok sever diye mi korkuyorsun diyecegim gulerek, sanirim ben de alttan alta bu durumdan rahatsiz oldugumu belli etmis olurum herkese. Ve kp hemen zaten ikazini yapar eşine boyle davranma bizim yanimizda diye.. Evet bu yol sanirim benim mizacima en uygun olani, işi şirinlige vurarak kurtarabolirim, hem kimse gerilmez hem istedigim olur

Aslinda bir daha yaparsa, şey diyecegim, senin benimle alip veremedigin ne var ki hep buraya geldigimizde bana satasiyorsun, yoksa annen baban beni daha cok sever diye mi korkuyorsun diyecegim gulerek, sanirim ben de alttan alta bu durumdan rahatsiz oldugumu belli etmis olurum herkese. Ve kp hemen zaten ikazini yapar eşine boyle davranma bizim yanimizda diye.. Evet bu yol sanirim benim mizacima en uygun olani, işi şirinlige vurarak kurtarabolirim, hem kimse gerilmez hem istedigim olur
Bence de iyi fikir

Kendince espri filan yapıyor olabilir mi? Çünkü normalde kendisi sorumluluğunu üstleniyormuşta ilginç belki herkes gülsün diye filan yapıyordur
Saçma ama evlilik geyiği gibi geldi bana

Bu dediklerinizi bende yasadım elimde başkalarının yanında hep böyle şakalar yapardı ve ben hep kırılırdım ne zaman misafirliğe gitsek hep sonu kavgalı biterdi.zamanla soylediklerinin saka olduğunu farkettim ve gulup geçtim yada bende ona karşılık verip sakalastım simdi böyle bir sorunumuz yok o soylediginde gulup geçiyorum insanlarda bunun saka olduğunu sizi tanıyarak anlar zaten o yüzden sıkmayın canınızı

Eşinin ailesine maşallah nazar değmesin, eşin de zamanla törpülenir, açıkça konuş bu şekilde başkalarının yanında bana laf sokma de.

Adam seni aynı zamanda övüyor da herkesin içinde...
Bunu da ön sayfada belirtmeliydin.
Burada insanlar ilk mesajına göre yorum yapacaklar...
Adamın huyu bu... Hem övüyor hem yeriyor. Huy bu can çıkar huy çıkmaz

ben boyle bir sey yapmak istemiyorum acikcasi, hoş gelmiyor bana.. Yani benim boyle bir sey yapmam esimin yapmasindan daha kotu, cunku o plansiz dusuncesiz yapiyor, zevk aliyor sadece bana takilmaktan.. Ama ben yaparsam fesatça olur, öç almak icin esimi kimsenin yaninda mahcup etmek istemem acikcasi
en az 25yasinda falandır esin sürekli böyle davraniyorsa bilmeyerek yaptığını cok dusunemiyorum ama inş öyledir bir daha yapmaz veya bu gidisle sende alisirsin bu tavırlarına

en az 25yasinda falandır esin sürekli böyle davraniyorsa bilmeyerek yaptığını cok dusunemiyorum ama inş öyledir bir daha yapmaz veya bu gidisle sende alisirsin bu tavırlarına

24 yasinda eşim, aslinda surekli boyle yapiyor diyemem, yani her gitmemizde olmuyor bunlar, arada bir yapiyor uyariyorum ama unutuyor ya da o an agzindan cikiyor aklina bile gelmiyor alinacagim

Evet haklisiniz, dunki olaylara binaen acmistim ama esim surekli boyle yapiyor ya da agzindan cikan her sey benim aleyhime oluyor dersem bu haksizlik olur zaten. Arada bir yapiyor onun haricinde iyi bir iletisimimiz var ama bu arada birler de benim canimi sikmaya yetiyor malesef

Konustum eşimle bu konuyu, hatta dedim seni kk'ne şikayet ettim :) o da şasirdi, burdaki yazilanlari gulumseyerek okudu :) Sonra zaten söz verdi, tatli tatli anlasmak varken neden zitlasalim ki dedi.. Oyle iste, tesekkur ederim hepinize! :)

Benim eşimi anlatmışsın sanki karaktrler aynı. Valla kıza kıza azıcık vazgeçirdim ama arada yine gereksiz şakaları oluyor. Ailesinin yanında da ters ters bakıp cevap vermeye başladım aynı şekilde oda rencide oldu tabi ama kavg etmedi benle yanıma gelip ben sana böyle mi yapıyorum diye sordu evet dedim nasıl bi hisdedim kötüymüş dedi dikkat etmeye başladı sonra ama hala yapıyor azda olsa çok değişmiyor yani. Azaltır ama vazgeçmez biz alışıcaz anlaşılan

Benim eşim de yanımızda birileri olunca konuları abartarak anlatır. Bana saçma sapan takılır. Bende bazen görmezden gelirim, bazen şaka yollu lafına cevap veririm. Çok sinir olursam yalnızken paylarim:sinirli: çok önemsemiyorum. Takılsın kendi kendine. Güya gösteriş yapıyor. Gerçeği ben biliyorum ya bana yeter.:21:

Eşiniz toplum içinde patavatsız davranışlar sergiliyor
Çorba olayı da karşı taraf için hoş değil (restoran değilse)
Kendini kontrol etmeyi öğrenmesi lazım..

Benim eşimi anlatmışsın sanki karaktrler aynı. Valla kıza kıza azıcık vazgeçirdim ama arada yine gereksiz şakaları oluyor. Ailesinin yanında da ters ters bakıp cevap vermeye başladım aynı şekilde oda rencide oldu tabi ama kavg etmedi benle yanıma gelip ben sana böyle mi yapıyorum diye sordu evet dedim nasıl bi hisdedim kötüymüş dedi dikkat etmeye başladı sonra ama hala yapıyor azda olsa çok değişmiyor yani. Azaltır ama vazgeçmez biz alışıcaz anlaşılan

aslinda bi baskasina bu şekilde davranmiyorlar ki,yani tum ikili ilişkileri bu temel uzerine kurulu olsa anlarim ama sadece eşlerine yapiyorlar. Edinilmiş bir davraniş yanu, o sebeple benim alismaya hic niyetim yok o birakacak bu huyunu,bir de esim zaten arasira yapar bunu, bikac ornek disinda hatirlamiyorum da,bakalim soz verdi ama gorecegiz :) siz de pes etmeyin bence :)

E sen agzinin payini vermek yerine arabada oturup kendi kendine aglarsan devam eder. O seni milletin onunde bozdugunda sen de onu boz bakalim bi daha cesaret edebiliyo mu rezillige

aslinda bi baskasina bu şekilde davranmiyorlar ki,yani tum ikili ilişkileri bu temel uzerine kurulu olsa anlarim ama sadece eşlerine yapiyorlar. Edinilmiş bir davraniş yanu, o sebeple benim alismaya hic niyetim yok o birakacak bu huyunu,bir de esim zaten arasira yapar bunu, bikac ornek disinda hatirlamiyorum da,bakalim soz verdi ama gorecegiz :) siz de pes etmeyin bence :)

Ya benimki kardeşlerine de yapıyor:) ama onlara yaptığı cidden doğru sıkıntı yaşıyoruz onlarla çünkü. Ama sanki ben düşündüğümü yapıyorum hanımköylü değiliö kafasına mı giriyor anlayamıyorum. Dün görümceye gittik kvdede oradaydı. Bu sefer tam aksi öve öve bitiremedi beni bi ortasını bulamadık:)

Back
X