• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bayan is arkadasi

öyle şeylerin cılkı çıkıyor sonunda. en iyisi eşlerin böyle insanlarla arasına mesafe koyması. kıskançlıkla alakası yok insanlar iyice çığrından çıktı çünkü. özellikle kadınlar da alet oluyor bu işlere.
Gercekten kisknlancliktan ziyade insan hosnut olmuyor.

Ben direk o kadını arayıp SEN HAYIRDIR ? Derdim .

Bune samimiyet ?
Benımde bir işyerimd çalışan onca erkek var birçoğu zaten sosyal medya hesabımda yokta olanlara da asla ne yorum yaparım ne başka bişey ..

Aranızdaki samimiyete baglı tabi bu.. Siz devamlı msjlaşan konuşan araşan insanlarsanız normal tabi ama aksine bir merhabanız varsa sizinde eşinizinde kadının bu tarz tutumlar içine girmesi cok tuhaf hoş degil.. Kesinlikle bir yerden samimiyet bulmuş sayın iş arkadaşı :cool:

Eşiniz gerçekten sizi düşünüyor rahatsız olmuş ve yapması gerekeni yapmış bence.
Bakalım bu silip engelleme olayından sonra kız size mesaj atacakmı?
Eğer mesaj atarsa tavrınızı sizde belli edin kurtulun bence

Bu ne samimiyet kiza bak sinir oldum sen gene iyi dayaniyosun takmis size kafayi

Eşiniz gerçekten sizi düşünüyor rahatsız olmuş ve yapması gerekeni yapmış bence.
Aynen ole yapicam

Kiz bana mesaj atarsa cvp vermeyi dusunmuyorum

Hala günahını mı alıyorum diyosun :oha: her şey ortada kız baya baya yürüyor sana da savaş açmış

Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.
Valla kadın hisseder dedikleri çok doğru ki bende hislermde hiç yanılmamıştım bence kocanın aklına karpuz kabuğu sokmadan kıza sok lafı yani insanları kırmıcam die uğraşma o olsa ne olmasa ne hayatında sınırını koy çizgini çek

Valla kadın hisseder dedikleri çok doğru ki bende hislermde hiç yanılmamıştım bence kocanın aklına karpuz kabuğu sokmadan kıza sok lafı yani insanları kırmıcam die uğraşma o olsa ne olmasa ne hayatında sınırını koy çizgini çek
Zaten kizi gordugum yerde gormezden gelmeyi tavir koymayo dusunuyorum. E anlar heralde o da

Bu ne samimiyet kiza bak sinir oldum sen gene iyi dayaniyosun takmis size kafayi
ole malesef canim ben insanlara cok da tepki gosteren cvp verebilen biri degilim genlede icime atarim. Ama bu kiza iyice hosnutsuzlugumu belli edecem

Kesinlikle belli etmeyi dusunuyorum

Bence kizin gunahini almissiniz. Kiz demek ki cok arkadas canlisi bir tip, belki herkese boyle mesajlar atiyor ve bu onun icin cok normal. Bilemezsiniz. Bu arada eger kocaniz boyle gidip de kizin dedikodusunu is yerinde yapiyorsa bu aslinda bir cesit suc. Guney korede o dedikodu cikaran (anlattiklari dogru veya degil fark etmez) kimseler direkt isten atildiklari gibi, hakkinda dava da acabiliyorsun. Ayrica yasiniz 20 gorunuyor, cok asiri genc degil mi evlilik icin? Ben gordugunuzde selaminizi esirgememeniz gerektigini dusunuyorum. Ama belki de esirgeyin, ne kadar kotu niyetli insanlar oldugunuzu anlasin kizcagiz.

geçen günkü konudan sonra böyle konulara iyi niyetle yaklaşamıyorum
ters köşe yaptırıyor sonra:KK14:

Ben de birilerinin "bayan" is arkadasiyim ama kandil bayram seyran hariç hele de usturupsuz saatlerde asla mesaj atmam, sosyal medyada hiçbiri ekli degil bi kere, durum takip etmem...kadın mı yüzsüz cesaret mi alıyo bilemedim

Bence kizin gunahini almissiniz. Kiz demek ki cok arkadas canlisi bir tip, belki herkese boyle mesajlar atiyor ve bu onun icin cok normal. Bilemezsiniz. Bu arada eger kocaniz boyle gidip de kizin dedikodusunu is yerinde yapiyorsa bu aslinda bir cesit suc. Guney korede o dedikodu cikaran (anlattiklari dogru veya degil fark etmez) kimseler direkt isten atildiklari gibi, hakkinda dava da acabiliyorsun. Ayrica yasiniz 20 gorunuyor, cok asiri genc degil mi evlilik icin? Ben gordugunuzde selaminizi esirgememeniz gerektigini dusunuyorum. Ama belki de esirgeyin, ne kadar kotu niyetli insanlar oldugunuzu anlasin kizcagiz.
Evet yasim 20 esimle cok da severek evlendim. Meslek lisesi mezunuyum isimdd var. Ve guzle bi evliligim var. Siz 40 ta evlenirsiniz ben 20 de. Bu kimseyi ilgilendirmez. Benim secimim ve kararim ve kismet. Esim kimsenin dedikodusunu yapmiyor bunuda nerden nasil cikarab
Evet yasim 20 ve evliyim. Meslek lisesi mezunuyum. Calisiyorum isimde var. Esimlede cok severek evlendik. Cok sukirde mutlu bi evliligim var. Siz 35 de evlenirsiniz ben 20 de bu benim tercihim. Ve kismet derler ya oda var iste. Ve esim kimsenin dedikodusunu yapmiyor bunu nerden cikardiniz bilmiyorum bravo yani. Yorun yapacam diye bilip bilmeden yalan yalnis yorum yapmaya gerek yok. Kizin niyeti kotu bile olmasan bu derece yakinligi hos degil. Anlatabildim mi!!!

Evet yasim 20 esimle cok da severek evlendim. Meslek lisesi mezunuyum isimdd var. Ve guzle bi evliligim var. Siz 40 ta evlenirsiniz ben 20 de. Bu kimseyi ilgilendirmez. Benim secimim ve kararim ve kismet. Esim kimsenin dedikodusunu yapmiyor bunuda nerden nasil cikarab

Evet yasim 20 ve evliyim. Meslek lisesi mezunuyum. Calisiyorum isimde var. Esimlede cok severek evlendik. Cok sukirde mutlu bi evliligim var. Siz 35 de evlenirsiniz ben 20 de bu benim tercihim. Ve kismet derler ya oda var iste. Ve esim kimsenin dedikodusunu yapmiyor bunu nerden cikardiniz bilmiyorum bravo yani. Yorun yapacam diye bilip bilmeden yalan yalnis yorum yapmaya gerek yok. Kizin niyeti kotu bile olmasan bu derece yakinligi hos degil. Anlatabildim mi!!!
Ve bole yorum hakkini nerden buluyorsunuz. Bilmiyorum. Ben burda kiza bile kotu diyemezken. Gunahini mi aliyorum diye dusunurken.

Ben de birilerinin "bayan" is arkadasiyim ama kandil bayram seyran hariç hele de usturupsuz saatlerde asla mesaj atmam, sosyal medyada hiçbiri ekli degil bi kere, durum takip etmem...kadın mı yüzsüz cesaret mi alıyo bilemedim
İş arkadaşlarını sosyal medyadan takip etmek veya eklemek yüzsüzlük müdür?
Cidden soruyorum, sosyal medyada onlarca erkek arkadaşım var. Allah'ıma şükür hiç bir arkadaşımın eşi şüphelenmedi.
Yok mudur? Tabi ki vardır. Ama anlamadığım sosyal medya yokken, mesajlaşma yokken erkekler aldatmıyor kadınlar ayartmıyorlar mıydı?
Neden, insanın fıtratı kötüyse ne yapsan boş diyemiyoruz.

Back
X