• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bayan is arkadasi

Aslında ben "senden yüz buluyor" demeyi her zaman doğru bulmuyorum.
Hiç mi istemediğiniz biri tarafından rahatsız edilmediniz,ne biliyim hiç mi siz reddettiğiniz halde veyanyüz vermediğiniz halde biri ısrarla sizi istedi.
Hatta bazen burda okuyorum.
Sizin sadece selam verdiğiniz bir komşu,size zırt pırt gelerek,sizden sürekli birşeyler isteyerek hayatınızı zehir edebiliyor.
Bunu bir komşu bile yapabiliyor.

Yani ille yüz vermek gerekmiyor bazen bazı insanlar yüzüne tükürsen yağmur sanıyor.
Bu sizinki de o hesap gibi geldi bana.
Boş yere adamın günahını almayın.
Temkinli olmakta fayda var,iyi ediyorsunuz,asilliğinizi kaybetmeden,mesafenizi bozmadan kızı ekarte edersiniz.
Yaparsınız siz,gördüm o ışığı :KK66:
Bence de... Zaten yüz bulunan kişiler belli oluyor. Bu konuda; konu sahibinin eşi bende hiç şüphe uyandırmadı, adam mesaj gelince falan kendi gösteriyor. Kız pek arsız belli

Aslında ben "senden yüz buluyor" demeyi her zaman doğru bulmuyorum.
Hiç mi istemediğiniz biri tarafından rahatsız edilmediniz,ne biliyim hiç siz reddettiğiniz halde veya yüz vermediğiniz halde biri ısrarla sizi istemedi mi?
Hatta bazen burda okuyorum.
Sizin sadece selam verdiğiniz bir komşu,size zırt pırt gelerek,sizden sürekli birşeyler isteyerek hayatınızı zehir edebiliyor.
Bunu bir komşu bile yapabiliyor.

Yani ille yüz vermek gerekmiyor bazen bazı insanlar yüzüne tükürsen yağmur sanıyor.
Bu sizinki de o hesap gibi geldi bana.
Boş yere adamın günahını almayın.
Temkinli olmakta fayda var,iyi ediyorsunuz,asilliğinizi kaybetmeden,mesafenizi bozmadan kızı ekarte edersiniz.
Yaparsınız siz,gördüm o ışığı :KK66:
Esimde sabirla cekti beni ya 3 gundur her kizisimda guzelce durumu anlatti. Ne yapiyom bende kiza bsy diyemeyince esime yuklendim:KK43:

Kız ya fazla yilişik,civik,yol yordam bilmeyen tipleden.Vardir böyle yaptığı şeylerin saçmaliginin farkında olmayanlar.
Ya da eşine yürüyor :)

Kız ya fazla yilişik,civik,yol yordam bilmeyen tipleden.Vardir böyle yaptığı şeylerin saçmaliginin farkında olmayanlar.
Ya da eşine yürüyor :)
Canim ama nasil fakertmez yani 4 keredir msj atiyo ve 4 u nede cvp vermiyor esim.

Esimde sabirla cekti beni ya 3 gundur her kizisimda guzelce durumu anlatti. Ne yapiyom bende kiza bsy diyemeyince esime yuklendim:KK43:
Bence eşinize yüklenmeyin.
Boşuna aklında yer etmesin.
Siz bir kereye mahsus gerekeni yapın veya yaptırın kızı def edin,kapansın bu mesele.
Bu zamanda yuvayı kurmak zor,kurup da korumak ayrı zor.
Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim ;)
Eşinize yüklenmeyin ;)

Bence de... Zaten yüz bulunan kişiler belli oluyor. Bu konuda; konu sahibinin eşi bende hiç şüphe uyandırmadı, adam mesaj gelince falan kendi gösteriyor. Kız pek arsız belli
Evet,bu kez adam masum,sadık,maşallah diyelim de :KK54:
Birlik olup bu arsızı defedeceklerdir diye umuyorum.
:KK52:

Bence eşinize yüklenmeyin.
Boşuna aklında yer etmesin.
Siz bir kereye mahsus gerekeni yapın veya yaptırın kızı def edin,kapansın bu mesele.
Bu zamanda yuvayı kurmak zor,kurup da korumak ayrı zor.
Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim :KK66:
Eşinize yüklenmeyin :KK66:
Sagol canim :KK24:esime haksizlik ettim iste. Kizida artik bi sekilde durducaz. Cok dogru diyon yuvayi kurmak devam ettirmek gercekten zor. Rabbim kimseyi utandirmasin

Bence atin gitsin. Ama esinizin agzindan. Esiniz onunla ne konusacak ki? Yuz yuze uyarmasina gerek yok kizin yazisma dili epey kuvvetli baksaniza.
"Bu ozel yazismalardan gercekten slklldlm. Isle ilgili arayabilirsin ama su msj, whatsapp olayina lutfen artik girme. Gruptan yazilan yetiyor, ozelden yazman rahatsiz etmeye basladi, istemiyorum. Haydi hayirli geceler" yazar yollardim sanirim ben. Esiniz de neden bu kadar uzatiyor ki. Rahatsiz oldugunuzu biliyor, bu kadar zaman tutup kolundan kenara cekip iki laf edememis mi?

Bence atin gitsin. Ama esinizin agzindan. Esiniz onunla ne konusacak ki? Yuz yuze uyarmasina gerek yok kizin yazisma dili epey kuvvetli baksaniza.
"Bu ozel yazismalardan gercekten slklldlm. Isle ilgili arayabilirsin ama su msj, whatsapp olayina lutfen artik girme. Gruptan yazilan yetiyor, ozelden yazman rahatsiz etmeye basladi, istemiyorum. Haydi hayirli geceler" yazar yollardim sanirim ben. Esiniz de neden bu kadar uzatiyor ki. Rahatsiz oldugunuzu biliyor, bu kadar zaman tutup kolundan kenara cekip iki laf edememis mi?
Canim aslinda bunu yapmak cok kolaym ohh bende esimde kurtuluruz. Ama kiz gidip ... bole dedi beni bole biri olarak dusundu diye anlatirsa servistekilere. O zaman esim kotu olur

Bu ozel yazismalara bende karsiyim. Esimde zaten grup disinda birak bayanlari erkeklerle bile yazismaz.

Sagol canim :KK24:esime haksizlik ettim iste. Kizida artik bi sekilde durducaz. Cok dogru diyon yuvayi kurmak devam ettirmek gercekten zor. Rabbim kimseyi utandirmasin
Amiin amin..
Kafanızı rahat tutun.
Allah şeytanları uzak etsin evinizden.
Herkesin evinden.....
Geceniz iyi olsun ;)

Canim aslinda bunu yapmak cok kolaym ohh bende esimde kurtuluruz. Ama kiz gidip ... bole dedi beni bole biri olarak dusundu diye anlatirsa servistekilere. O zaman esim kotu olur

Bilemedim. Eşin mi kötü olur o mu? Bence gayet de o kötü olur.
Kizim evli barkli adama ne diye mesaj atiyorsun sen de, diyebilirler.
Ee ne var, herkes herkesi sevmek zorunda mi, diyebilirler.

Bilemedim gercekten.

Bilemedim. Eşin mi kötü olur o mu? Bence gayet de o kötü olur.
Kizim evli barkli adama ne diye mesaj atiyorsun sen de, diyebilirler.
Ee ne var, herkes herkesi sevmek zorunda mi, diyebilirler.

Bilemedim gercekten.
Ayyy bende bilemiyom ne tepki gelir esime diye ondan duruyom ya bole. Birde kizi kime sorsan efendi hanim hanimcik

Bütün yorumları okuyamadım ama “iş kocada biter” diyenler sanırım erkek cinsini genel olarak akıllı, mantıklı, sonunu düşünerek karar verebilen, sağduyulu bir canlı olarak tanıyor.(Tabi ki böyle olanlar da vardır)
Erkek zihni çocuk zihninden farksız geliyor bana..Haz odaklı,zehirli ama süslü birşey kendisine sunulduğunda kolayca kapılabilirler.İradeleri bize göre daha zayıf.
“Kocana güvenmelisin” ‘ e katılmıyorum.Kimse kimseye %100 güvenmesin.Hata payı bırakılmalıdır.
Bile isteye yanlış davranan,arsız, erkeklerin zayıflığını keşfetmiş,kafa karıştırmaktan zevk alan kötü niyetli hemcinsim kalkıp da “sen de sahip ol” demesin.

Burda bu tür kadınları eleştirenlere de kızmayın.Tamam siz iş hayatınızda erkek arkadaşlarınızla sorun yaşamadınız,sorun çıkaran taraf da olmadınız.İnsan olarak ahlak sahibisiniz.Savunmaya geçecek bir durum yok, bu kadınlar varlar yani inkar etmenin anlamı da yok...

D destik naptiniz yazdiniz mi kiza
Hayir yazmadim canim. Esime sordum yaz dedi. Sonra dusundum biz kiza yazsak gidip dicek ki hastanedekilere .... ve destik benim hakkimda bole kotu dusunmus konusmus. C.tesi kizla nobetci esim. Ziyarete gidicem bakalim. Belki kizim sana diyom gelinim sen anla tarziyla bsyler dicemm kiza. :KK43: aklima geldikce sinir oluyom

Kizlar esim kizi engellemisti telinden Vatsaptan ve aramadan engelledi esim ama normal sms ten engelleme olmuyordu bana sordu bende yapamadim. Bugun otobusteydik esime msj geldi baktim bana gosterdi kiz normal sms ten msj atmis ... vatsaba baksana diye. Bende sinir oldum. Vatsaptan kaldirdim engeli ne diyor diye. Calistiklari servisin grubuna yazmis maas yati diye. Zaten guruba yazmissin ne diye esime ozelden msj atiyon watsaba bak diye acinca gorcek zaten . Esimde gruba yazdi. Bu ay fazla yatacakti sadece 50 tl fazla yatmis bumu fazla diye. Kizda hemen atliyor grupta bana gonder ... 50 tl yi diye gulucuk falan saka yapiyor guya. esim cvp vermedi kiza grupta da olsa. Baktim kiz vatsaptan ozel olarak esime atti bu sefer .... parayi gonder diye.kendince aaka yapiyor Esimde cvp yazmamis kiza. Esime kizdim ne yapayim diyor 2 gundur kizi goruyom konusmuyom gunaydin dese zoraki cevap veriyom msjlarina cvp vermiyorum anlamasi gerek. Istersen de konusurum ben onla bana ozleden msj atma derim dedi.
Yüzsüz ya hu.. Hepsi mi birbirine benzer bunların.. Parayı bana yolla ne demek? Sen kimsin ya? Eşiniz yerinde lakaytlıktan hoşlanan biri olsaydı da buna cevap verseydi eminim uyuzun sözleri "Bu 50tl ile artık bana yemek ısmarlarsın bi gün, borcun olsun" a kadar giderdi. Bilmiyorum belki daha da fazlası olabilirdi. Takdir ettim eşinizi. Rabbim fitne fesatlardan korusun hepimizin yuvasını.

Kizlar dun esimin arkadasinin dugunydu. Birlikte gittik. Ortak bi arac kiralanmisti. Hazirlandik tam kapidan cikiyoz baktim o kiz aradi. Esim acmicam dedi. Bende yoo ver ben aciyim dedim. Actim kizin sesi gariplesti. Cikiyoz dedim ... kapiyi kitliyor. Gittik araca bindik kimse yoktu ondan baska kimsede bizi beklemiyodu. Baskalarida gelince kiz dediki ... yi aradim ama destik acti hicte benim demiyor. Bende o sirada esimle konusuyom hic duymamis gibi yaptim

Yüzsüz ya hu.. Hepsi mi birbirine benzer bunların.. Parayı bana yolla ne demek? Sen kimsin ya? Eşiniz yerinde lakaytlıktan hoşlanan biri olsaydı da buna cevap verseydi eminim uyuzun sözleri "Bu 50tl ile artık bana yemek ısmarlarsın bi gün, borcun olsun" a kadar giderdi. Bilmiyorum belki daha da fazlası olabilirdi. Takdir ettim eşinizi. Rabbim fitne fesatlardan korusun hepimizin yuvasını.
Amin canim

Back
X