- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
araba bomboş.moralini bozmak istemem ama bahsettigin bayanin akli kocnizda olabilir...
arkada bos yer var mi bilmiyom ama varsa arkaya oturmali veya yanlis anlasilcak diye arkada oturmali ..
ben ne zman bu cümleleri eşime kursam eşim onu koruyokim olursa olsun mesafeden yanayım
maaşına da gitsin bir zahmet bankadan baksın
bende aynen senin gibi sinir olurdum
bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yöndeGece nin bir yarısı yalnız mı gitsin kız?
Arkaya oturmak daha ayıp bence eşin sanki onun şöförü yani
Benide müdürüm bıraktı bir iki kez öne oturdum adam benim şöförüm mü arkaya geçicem
Gereksiz kıskançlık yapma
Eşin çok muhteşem biri değil her kız peşinde değil emin ol
eşin açmak zorunda değil ki telefonunuben ne zman bu cümleleri eşime kursam eşim onu koruyo
valla ben artık eşimden de şüphelenmeye başladım.soru bile sorulmuyo.eşin açmak zorunda değil ki telefonunu
ben işten çıkınca eşimin sevmediği bir kaç arkadaş var onlar ararsa açmam mesela
günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
valla kendi kocanızın yanına gecenin 2sinde otursalar bir değil 2 değil siz naparsınız acabaBeni de birisi birakacaksa hep en öne oturuyorum, hiç aklıma gelmedi birilerinin böyle hesaplar yapacağı:/
Ama sağ arkada, makam arabasında gider gibi de gidilir mi?
Ayıp bence
ozman neyin ne oldugu belli ..araba bomboş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?