• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

Günaydın canım okudum malesef bende sinir oldum bazen bendede bu tip kıskançlık oluyor eskiden olmazdı ama bu sefer baya üstüne düşmüştüm bizim de iş yerinde muhasebeci vardı kadında evli ama baya yılışık bundan benim gibi de rasiz olan baya bi eşler varmış bunu sonradan duydum eşim demio bana tabi iyi insan mecbur bırakmak zorundayım falan bende sinir oluyordum sabah al 6 gibi de ara adam tam isindeyken bıraktım bide canım tatlım li meğer herkesle öyle adamla baya tartıştık ne yapım mecbur bırakıoz patron dio kadının konuşması ole falan olan olmuştu baya sonra çıktı zaten başka bayanlarda var da arada bizimkinin arayincalar konuşmalarına bakiom arkadaşlarının eşlerini tan iyi ca benim gibi kaç kişi tartışmış bu kadın yüzünden anliycagin erkek de olmasa kadın tehlikeli bi erkeğin civigida iyi değil kadının da ben oleyim mesafe oturup da adamın arkadaşlarıyla civitman eşimde iş gereği konuşuyoz dio ama başka birşey olursa demiştim affetmem dedim başkasından buldu ama şimdi oda mesafeli anladi

Mesela benim arabada ,otübüste öne oturma takıntım var.. bazı arkadaşlarımın tekli fotoğrafını beğenirim eşiyle olanlarını beğenmem ama herhangi bir sebebi Yok . Yani illaki kocanı ayartmaya çalışıyor diyemeyiz . Rekax

Günaydın canım okudum malesef bende sinir oldum bazen bendede bu tip kıskançlık oluyor eskiden olmazdı ama bu sefer baya üstüne düşmüştüm bizim de iş yerinde muhasebeci vardı kadında evli ama baya yılışık bundan benim gibi de rasiz olan baya bi eşler varmış bunu sonradan duydum eşim demio bana tabi iyi insan mecbur bırakmak zorundayım falan bende sinir oluyordum sabah al 6 gibi de ara adam tam isindeyken bıraktım bide canım tatlım li meğer herkesle öyle adamla baya tartıştık ne yapım mecbur bırakıoz patron dio kadının konuşması ole falan olan olmuştu baya sonra çıktı zaten başka bayanlarda var da arada bizimkinin arayincalar konuşmalarına bakiom arkadaşlarının eşlerini tan iyi ca benim gibi kaç kişi tartışmış bu kadın yüzünden anliycagin erkek de olmasa kadın tehlikeli bi erkeğin civigida iyi değil kadının da ben oleyim mesafe oturup da adamın arkadaşlarıyla civitman eşimde iş gereği konuşuyoz dio ama başka birşey olursa demiştim affetmem dedim başkasından buldu ama şimdi oda mesafeli anladi
Bende ayni sekilde soyledim.kadin surekli guluyor dedim ama ban yedim anlamadim yani.baya bi tasladilar beni gulerse gülsün sana ne diye yilisikliktaki amaç ne olabilir acaba

Tamam gulmesi sorun değil ama ortada bi neden yokkende guluyor kadin ve kendiyle alakalı olmayan konulara bodoslama atlayıp guluyor bu yılışık olmak değil mi ..normal mi acaba çok taslandim bu konuda benim hoşuma gitmiyor bir kadinin sürekli gulmesi müdürle bile durduk yere guluyor

Bana gereksiz kıskançlık yapıyosunuz gibi geldi bende araba boşsa öne otururum o ne öyle özel şoför gibi ayrıca sizle bi sorunu olsa değil resimlerinizi beğenmek takip bile etmez. Boş yere eşlerinizin aklına böyle şeyler sokuyosunuz

Back
X