• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

Ne kadar içiniz fesat hanımlar sizin..Kocalarınızın beynini yiyin böyle şeylerle...Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürün,sonra buraya konu açın..Ben aldatıldım diye.Eşine güven,kız senin yalnız fotoğrafını beğenmiş,eşinle olan fotoğrafını da beğenseydi..Eşimin fotoğrafını beğendi derdin..

Aynı şekilde erkekler düşünmüyor maalesef. Adabı muaşeret sadece kadınlar için geçerli sanırım. Etrafınızdaki erkeklere sorun, çoğu eşi ya da kız kardeşinin yalnızken bir adamın yanına oturmak yerine arka koltuğa oturmasını tercih eder. Erkekler bu konuda kadınlardan daha hassas. Daha da kıskanç

günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
Moral bozucak kadar var ..

Gece mesaisi varsa servis ayarlamak zorundalar kişileri paylaştırma gibi bi şey söz konusu olamaz. Eşinizin arabası olmasa yürüyerek mi gidecek evine?
Şu benim şoförüm mü de arkaya oturucam diyenleri anlamıyorum kusura bakmayın. Ne mantıkla bunu söylüyorsunuz yani? Biz bir iş arkadaşımızın arabasında arka koltuğa oturunca şoför muamelesi mi yapmış oluyoruz? O samimiyetle alakalı.
Korunan seviyeyle alakalı. Bende gece çalıştım gece geç saatlerde eve döndüğüm oldu taksiye bindim. Arkadaşımız veya abi dediğimiz insanlar bıraktıysa adabına uygun davrandık. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde hareket ettik. Benim de hoşuma gitmedi konu sahibi. Haklısın. Herkesin eşi kocası kendisine kıymetli.
Öne oturanlar seviyesiz ve koca ayartan oluyorda arkaya oturan neden şoför muamelesi yapıyor olmasın.
Sayfalarca öne oturana sarfedilen sözleri bi gözden geçirin bakalım ne olacak.

Aldatan her yerde aldatır bu zihinde biter. Buna bende katılıyorum ama herşeyi de yapsa her yerde yapar baksa her yerde bakar engel olamazsın diyerek herşeyi de herkes normal karşılamak zorunda değil.
Evet aldatan iki dakikada da aldatır hiç görmediği biriyle de aldatır bende böyle düşünüyorum. Ama insanlar bazı konularda bazı şeylerden rahatsız olabilir bunu tuhaf karşılamayın. Kimse de kimsenin aklına karpuz kabuğu sokmuyor.
Sırf evli olduğu için eşinin bekar erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemeyen bayanlarda var. Doğru mu yanlış. Evli erkekler aldatmıyor mu aldatıyor . Ama her gün olan ve durumdan rahatsız olduğunu belirten bir konu sahibi var bunu eleştirmek yanlış bu da benim görüşüm.
Herkes isterse herşeyi yapabilir diye kimse arkasını dönüp bakmasın ya da bi şeyi sorgulamasın mı? Saygı duymak lazım

vay vay vay ne çağdaş insanlar varmış ya. :KK70: kafese koyacak değiliz tabiki eslerimizı . Ama bile bilede Lades yapilmaz
Böyle atıp tutanlar 2 gün sonra Kocam beni aldatıyor galiba ne yapmalıyım diye konu açıyor Guvenin siz kendinize güvenin. Mevkinize kulturunuze güvenmeyin ama:KK15: ben bu devirde babayı birak kendime guvenmiyorum. Kimsenin niyetini bilemem. O kizcagizimizda ya taksi tutup gitsin yada saatleri daha münasip bir iş bulsun. Oda olmadı başka eşşek bulsunlar. Yazık dediklerimiz değilmi bize yazık eden ne erkek tayfasina ne hemcinsime guvenmem ben bu devirde .

Kişi kendinden bilir işi.
Söyleyeceklerim bu kadar. İyi forumlar.

Aynı şekilde erkekler düşünmüyor maalesef. Adabı muaşeret sadece kadınlar için geçerli sanırım. Etrafınızdaki erkeklere sorun, çoğu eşi ya da kız kardeşinin yalnızken bir adamın yanına oturmak yerine arka koltuğa oturmasını tercih eder. Erkekler bu konuda kadınlardan daha hassas. Daha da kıskanç

Hassas dediğiniz öküz sanırım

vay vay vay ne çağdaş insanlar varmış ya. :KK70: kafese koyacak değiliz tabiki eslerimizı . Ama bile bilede Lades yapilmaz
Böyle atıp tutanlar 2 gün sonra Kocam beni aldatıyor galiba ne yapmalıyım diye konu açıyor Guvenin siz kendinize güvenin. Mevkinize kulturunuze güvenmeyin ama:KK15: ben bu devirde babayı birak kendime guvenmiyorum. Kimsenin niyetini bilemem. O kizcagizimizda ya taksi tutup gitsin yada saatleri daha münasip bir iş bulsun. Oda olmadı başka eşşek bulsunlar. Yazık dediklerimiz değilmi bize yazık eden ne erkek tayfasina ne hemcinsime guvenmem ben bu devirde .
Çok çok haklısınız valla zaten savunanların coguda okizin zihniyetinde isim gorulsinde evli erkegin arabasiymis değilmiş on koltuk umurlarinda olmayan geniş insanlar oyuzden okadar rahat atiyolr adida çağdaşlık oluyo öyle düşünnlerde kocasına çok guvennler değil kocasini bisey yerine koymayanlar. not:alınan alınabilir sorun yok :)

Çok çok haklısınız valla zaten savunanların coguda okizin zihniyetinde isim gorulsinde evli erkegin arabasiymis değilmiş on koltuk umurlarinda olmayan geniş insanlar oyuzden okadar rahat atiyolr adida çağdaşlık oluyo öyle düşünnlerde kocasına çok guvennler değil kocasini bisey yerine koymayanlar. not:alınan alınabilir sorun yok :)

Kocama da kendime de güvenirim

Aldatacak Adam tüm gün o kızla çalışıyormuş zaten aldatır akşam yarım saatte mi aklı kayacak yani

Herkesin arabasının ön koltuğuna da binerim hatta geçen tamirci geldi para çekmem gerekti onun da arabasına binip gittim eve usta çağırdım onun da arabasına bindim

Eşleri kıskandı ise de onların sorunu komşunun da iş arkadaşımın da sadece meslektaşım olan hiç tanımadım bir çok kişinin arabasına da bindim

Hatta ay eşi kıskanır binilmezi de burada duydum

Yaşım kırka yakın

Annen de binerdi arabalara babam da alırdı yanına kadın tanıdık hiç bu hususlarda çıkan tartışma da görmedim

Evet sizin deyiminizle bizim gibi geniş insanlar da var ve sizin kalıplarınızın dışındayız diye karalamak gerekmiyor

Kocama da kendime de güvenirim

Aldatacak Adam tüm gün o kızla çalışıyormuş zaten aldatır akşam yarım saatte mi aklı kayacak yani

Herkesin arabasının ön koltuğuna da binerim hatta geçen tamirci geldi para çekmem gerekti onun da arabasına binip gittim eve usta çağırdım onun da arabasına bindim

Eşleri kıskandı ise de onların sorunu komşunun da iş arkadaşımın da sadece meslektaşım olan hiç tanımadım bir çok kişinin arabasına da bindim

Hatta ay eşi kıskanır binilmezi de burada duydum

Yaşım kırka yakın

Annen de binerdi arabalara babam da alırdı yanına kadın tanıdık hiç bu hususlarda çıkan tartışma da görmedim

Evet sizin deyiminizle bizim gibi geniş insanlar da var ve sizin kalıplarınızın dışındayız diye karalamak gerekmiyor
Tercih meselesi cnm yorum yok alınan alınsın dedim zaten bu genişlikleri yüzünden kk hergun bı aldatma hikayesi açılıyor bir olur iki olur aynı erkeğin arabasına hergun biniliyorsa bende art niyet ararım tabiki bizde tanıdığımız insanlarin arabasına denk gelip biniyoruz ama buradaki rahatsızlık verici konu hergun ve bu adam onun patronu falanda değil yani işyerindeki mesafeyle de arabanın içindeki mesafenin bir olduğunuzda düşünmüyorum ayrıca

Hassas dediğiniz öküz sanırım
Hayır hassas ve kıskanç. Sizin eşiniz veya sizin gibi düşünmeyen biri öküz olmuyor herkesin kendi düşüncesi ve sınırları.
Herşey herkese normal olmak zorunda değil.
Size normal gelen şey bana veya bir başkasına gelmeyebilir
Konu sahibinin üstüne basarak söylediği bir değil iki değil sürekli oluyor demesi
İstisnai bir durum değil yani.
Her gece aynı durumdan eşinin iş arkadaşı rahatsız olmuyor bu sürekli tekrarlanıyor her ne kadar müdür de dese adamın böyle bir mecburiyeti yokken adamı zor durumda bırakmayayım diye düşünmüyorsa iş arkadaşı özel şoförü mualemelesi yapmamak için böyle tavır takınması da tuhaf çünkü her gün gide gele özel şoförü olmuş iş arkadaşının bu hassasiyeti de saçma.

Bizde de bir ayşe var
eğer durum buysa asıl sorun eşinde.
atalarımızın dediği gibi;
öküz kuyruk sallamazsa, inek cilve yapmaz.

Ataların kafası karışıkmış biraz galiba. Bende dışı köpek kuyruk sallamazsa erkek gelmez diye duydum bunu doğrusu bu muymus

Bence kıza kafaya takacağınıza birini görünce kolunuzdan çıkan kocanıza kafayı takın.

Ayrıca ne ön koltukmuş arkadaş, otursa ne oturmasa ne. Ben babamla giderken arkaya otururum çünkü yayılıyorum:KK70: onun dışında saygısızlık gibi olmasın diye başkasının arabasındaysam arkada oturmam.

Aaaayyyyggg bayilacaaagimmm kim nereye istiyorsa otursun yahu valla otursun da konu sadece o değilki :D
Başlayacağim önüne arkasına
Yarabbi bu millet nereye oturacak :D
Nerde bu devlett :bicak:
Başkanım sana sesleniyorum:confused:

Aaaayyyyggg bayilacaaagimmm kim nereye istiyorsa otursun yahu valla otursun da konu sadece o değilki :KK70:
Başlayacağim önüne arkasına
Yarabbi bu millet nereye oturacak :KK70:
Nerde bu devlett :bicak:
Başkanım sana sesleniyorum:confused:

Ay şunu okuyunca istemsiz aklıma bu video geldi. İnşallah banlanmam bu yüzden :D

Back
X