- 18 Temmuz 2016
- 1.670
- 972
- 123
- Konu Sahibi cheryblossommm
Kocana boyle biseyi soyleyip ihtimal bile vermen hata resmen adamin aklinda yoksa bile aklina sokuyosn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok.Bizde de bir ayşe var
Ataların kafası karışıkmış biraz galiba. Bende dışı köpek kuyruk sallamazsa erkek gelmez diye duydum bunu doğrusu bu muymus
Ohoooo canim senin kocanda is yok kusurabakma..bi bayan gördü ya kolumdan cıkiyo.komsu is arkadası vs
Tercih meselesi cnm yorum yok alınan alınsın dedim zaten bu genişlikleri yüzünden kk hergun bı aldatma hikayesi açılıyor bir olur iki olur aynı erkeğin arabasına hergun biniliyorsa bende art niyet ararım tabiki bizde tanıdığımız insanlarin arabasına denk gelip biniyoruz ama buradaki rahatsızlık verici konu hergun ve bu adam onun patronu falanda değil yani işyerindeki mesafeyle de arabanın içindeki mesafenin bir olduğunuzda düşünmüyorum ayrıca
Ben musade etmezdim ama bırakılması gerekiyorsa ve araba bombossa kızın arkaya oturmama sebebi bi gorgu kuralina dayaniyor. Belkide esinizi soformus gibi hissettirmemek icin yanina oturmustur.araba bomboş.
Ben de olsam öne otururum. Ben de olsam aklıma bişey takılırsa arar sorarım. Hiç düşünmem bu adamın karısı kıskanır mı diye. Gerçi ben hanımına selam da söylerim tanıyorsam telefona ister hal hatır sorarım. Çalıştığım yerde tek kadın çalışan benim. Onları erkek olarak görmüyorum iş arkadaşı sadece amaaaaaa sizin eşinizle birlikte olan fotoğraflarınızı beğenmemesi şüpheli ve eğer siz kötü şeyler hissediyorsanız o kötü şeyler doğrudurgünaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
Ön koltuk bos dururken arkaya oturulmaz. Hem saçma hem görgü kurallarina aykırı. Aynı durumda eşim olsa ve arkadaşı arka koltuğa otursa, benim kocama sapık muamelesi yapıyor derdim. Ya da kocam senin özel şoförün mu derdim.günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
yok.
konu sahibinin eşine uyarladım onu :)
doğrusu, inek kuyruk sallamazsa, öküz bakmaz.
konu sahibinin eşi de kuyruk sallıyormuş, o yüzden öyle uydurdum.
maalesef :):) gene mi kabahatli oldu canim hemcinslerim