• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

Kocana boyle biseyi soyleyip ihtimal bile vermen hata resmen adamin aklinda yoksa bile aklina sokuyosn

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat edelim, başkasını arabasına binen kadınlar geniş değildir, arabaya binilmesini tasvip etmeyenler de fesat değildir.
Konuyu qamze hanımın konusu olmaktan çıkarıp genelleyerek insanları zan altında bırakmayınız.

Bizde de bir ayşe var

Ataların kafası karışıkmış biraz galiba. Bende dışı köpek kuyruk sallamazsa erkek gelmez diye duydum bunu doğrusu bu muymus
yok.
konu sahibinin eşine uyarladım onu :)
doğrusu, inek kuyruk sallamazsa, öküz bakmaz.
konu sahibinin eşi de kuyruk sallıyormuş, o yüzden öyle uydurdum.

Su kadınların kiskancliklarindan gına geldi.on koltukta oturmak kocasina yürüyor anlamına gelmiyor.maasi sormak ta öyle.bizde hem sorarız hemde maaş yattimi birbirimize mesaj atarız.iyikide nir koca bulmuşsunuz haaa

Araba icadında sıkıntı var, ön koltuk çok gereksiz! her kavganın sebebi,her muammanın da!kaynana ön koltuk sevdası,bayan iş arkadaş ön koltuk sevdası.....Ön koltuk kalkmalı.......kesin çözüm....

Vay anasını ne ön koltukmuş be.
Gelin kaynanaya sorun olur, eşe dosta sorun olur.
Oraya oturmak kimi için itibar olurken kimileri oraya oturana çirkin yakıştırma yapar.
Böylesine önemli olduğunu sanmıyordum.

araba bomboşken arkaya oturmak arabayı kullanan kişiye özel şöför muamelesi yapmak gibi oluyormuş bilginize, bu konuda birinden uyarı bile almışlığım var.
kız bekar ya herkesde kocanın peşinde sanki.rica ediyoum kocişlerinizi evden dışarı salmayın mümkünse.yazık günah be burada dedikodu dönüyor sonra kızın günahını alıyorsun/aldırıyorsun açıkça bişey gördünmü?neymiş instagramda senin fotonu tek begeniyomuş?bak sen kafaya gel,ben art niyetli olsam seni takip bile etmem instada mesela bırak foto begenmeyi.. tövbe ya. sen eşini takibe al bişey düşünüyosan elin kızını suçlama yok yere

Tercih meselesi cnm yorum yok alınan alınsın dedim zaten bu genişlikleri yüzünden kk hergun bı aldatma hikayesi açılıyor bir olur iki olur aynı erkeğin arabasına hergun biniliyorsa bende art niyet ararım tabiki bizde tanıdığımız insanlarin arabasına denk gelip biniyoruz ama buradaki rahatsızlık verici konu hergun ve bu adam onun patronu falanda değil yani işyerindeki mesafeyle de arabanın içindeki mesafenin bir olduğunuzda düşünmüyorum ayrıca

bu genişlikler yüzünden hergün aldatma konusu açılıyorsa, o darlamalardan kısıtlamalardan bunaltmalardan da her dakka aldatma konusu açılıyor.
patron servis ayarlamıyomuş kız o saatte eve nası gitçek ya el insaf? konu sahibinin kocası vukuatlıysa el kızı ne yapsın

günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
Ben de olsam öne otururum. Ben de olsam aklıma bişey takılırsa arar sorarım. Hiç düşünmem bu adamın karısı kıskanır mı diye. Gerçi ben hanımına selam da söylerim tanıyorsam telefona ister hal hatır sorarım. Çalıştığım yerde tek kadın çalışan benim. Onları erkek olarak görmüyorum iş arkadaşı sadece amaaaaaa sizin eşinizle birlikte olan fotoğraflarınızı beğenmemesi şüpheli ve eğer siz kötü şeyler hissediyorsanız o kötü şeyler doğrudur

On arka koltuk yapicak insan icin fark etmez ha ben de rahatsiz olurdum haklisiniz ama dedigim gbi icinde pislik yoksa on koltukta oturmasi hicbirsey degistirmez ben su foto begenme olayina takildim sahsen tanimadan kiza gicik kaptim

günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
Ön koltuk bos dururken arkaya oturulmaz. Hem saçma hem görgü kurallarina aykırı. Aynı durumda eşim olsa ve arkadaşı arka koltuğa otursa, benim kocama sapık muamelesi yapıyor derdim. Ya da kocam senin özel şoförün mu derdim.

Sorun kızda değil, eşinizde. Hem ne malum patronun söylediği, belki kendi bırakmak istiyor? Neden bir suçlu arayacaksak hemcinsimizden başlıyoruz?

Ay kendimi sizin yerinize koydum da gercekten tepkim cok sert olurdu ne demek one binmek eve birakmak tlflarini acmak

Back
X