haksızlığa gelemeyen birisi ama şuan başka bi kadına haksızlık ediyor resmen. haa şöyle bi durum var, adamın mayası bozukmuş, adam karaktersizmiş, eğer arkadaşın olmasa başkasıyla aldatacak adam.
ama sana bişey söylim mi.. ben hiç evindeki karısından ayrılıpta metresiyle evleneni duymadım. hadi metres demeyelim, görüştüğü kadın diyeyim. inan duymadım. bu tip adamlar aldatır aldatır ama karısını boşayıp onu almaz... bunu keşke arkadaşına anlatabilsen ama şimdi seni dinlemez ki.. yıllarca bekler bekler, bir gün oyalandığını anlar ancak öyle bırakır.
üstelik bu tip adamla evlense bile nasıl mutlu olacak? hem yuva yıkanın yuvası olmaz, hem de bugün senin için eşini boşayan, yarın başkası için seni boşar. adam da sadakat olsa vefa olsa şimdiki karısını aldatır mı?
neymiş boşanacakmış , bak kesin şey de demiştir ha ''yatakları ayırdık zaten cinsel hayatımız da kalmadı'' demiştir, külliyen yalan. vardı çevremde öyle biri, arkadaşım değildi ama az çok tanırdım, adam buna ''boşanıcam zaten karı koca hayatımız kalmadı çocuklarım için katlanıyorum vs vs'' klasik yalanlar söyler dururdu, bu da inanırdı, bi gün duymuş ki adamın karısı 2 aylık hamile. hiçtee ayrılmaya boşanmaya niyetleri yok gayet iyi araları.
bu kadar mı saf bu kadınlar yaa![]()
Ben duydum evleneni...boşanıp da metresini alanı. Mutlu oluyorlar mı orasını bilmem.
O arkadaşım da şansını deniyor, hani adam zengin, belki boşanır da alır beni diye vakit geçiriyor. Biliyordur öyle kolay kolay karısını boşamayacağını, belki de karısı boşanmak bile istemeyecek allah bilir. Evli erkekle ne işin var diyince biz sevgili değiliz boşanınca gel dedim diyor ama telde ve de bazen de yüz yüze görüşüyorlar. Boşanacak da evlenecek de ben de pek ihtimal vermiyorum.