Eşimin bebegime tutumu cimrilik mi, umursamazlik mi, temkinli olmak mi? :(

canım genelde erkekler böyle malesef, o yüzden çok takma kafaya üzme kendini

canım genelde erkekler böyle malesef, o yüzden çok takma kafaya üzme kendini
Gel de takma... yine tartistik ve "bu bebekte hakkin yok! Bana birsey olursa da haklarimi helal etmiyorum. Annemlere de bebegi bu aileye birakmayin diye vasiyette bulunacagm" diye sitem edip bagirdim. Olan bana oluyor ona ve ailesine ne oluyor ki???

Bebeğimizin her şeyini ben aldım. Eşim anlamıyor zaten bu işlerden.
Kasım anneleri topiğinde de bir çok arkadaş bundan yakınmıştı erkeklerin tabiatı bu.
Biz çok hevesleniyoruz hamile kaldığımız anda annelik duygusu damarlarımıza işliyor ama erkekler ancak bebek doğduktan sonra baba olduklarının farkına varıyorlar.
Doğunca ne kadar sevecek göreceksiniz üzmeyin kendinizi.

Gel de takma... yine tartistik ve "bu bebekte hakkin yok! Bana birsey olursa da haklarimi helal etmiyorum. Annemlere de bebegi bu aileye birakmayin diye vasiyette bulunacagm" diye sitem edip bagirdim. Olan bana oluyor ona ve ailesine ne oluyor ki???

canım haklsın ama erkekler anlamıyor malesef, benim eşimde benim kadar ilgili değil alış veriş olaylarında, hep ne gerek var der, bende umursamıyorum alıcağımı alıyorum ama onu da çok takmıyorum canım,kızıyorum bazen ama bakıyorum etrafa nerdeyse hepsi böyle

Fakat bu laflar çok ağır değil mi? Hormonlar tavan diye bu kadarına hakkımız olduğunu sanmıyorum.

Fakat bu laflar çok ağır değil mi? Hormonlar tavan diye bu kadarına hakkımız olduğunu sanmıyorum.
Az bile. Evlenirken bana takilan altinlari,evin yillik kirasini, butun esyalarin parasini benim memur maasimla odedik. Kimse ozellikle esim Allah razi olsun bole demedi. Serbest calisiyor sabit maadi yok. Bana sadece 1 kere hediye aldi o da sitem sonucu. Dolandirildi kac kez, ev borcu odemem gerekirken onun borclarini odedim.hep yanindaydim artik bunaldim etrafin laflarindan. Yine de kimseye dert yanmadim. Ben neyse de, insan bebegine ki 6 yil bekledik hic mi igne bile almaz??? Yegenlerini bile daha cok dusunuyor. Onlara bile kac kez hediye aldim Allah bilsin tabi de, boyle gorgusuz ve vefasiz insanlar gormedim. Bastan dengesiz bir evlilikti, benim cabalarimla ve sabrimla bu noktaya gelebildik.

Seni anlıyorum haklısın fakat senin söylemenle düşünecek adam zaten düşünmesin boş ver.
Hamilesin takılma bunlara kavga çıkarma bu konular için.
Bakalım bebek doğsun nasıl olacak. Yine aynı şekilde devam ederse koyarsın tepkini.

Bazi insanlarin kendilerine dert edinmek icin ciddi efor sarf ettigini dusunuyorum. Bi erkekten dogmamis cocuga hediyeler almasini beklemek fazla romantik bi beklenti degil mi? Realist zemine inin biraz burasi daha iyi

cok tatlisiniz
bence esinizin derdi bebeginizi saglikla kucagina almak,oyuzden cok heveslenmek istemiyor..
bide kiziniz olcakmis,inanin siz diyeceksiniz yeter su kizi simartma her dedigini yapma diye
hamilelik hassasiyeti var belli,takilmayin boyle seylere..
bende oglum dogana kadar sadece zaruri ihtiyaclarini aldim,3 tulum vs..ondan sonra nerdeyse her hafta alisverise gittim gonlumce aldim,esimde ses etmedi hic.

Benim eşim de acele etme derdi bana şimdi Adamı oyuncakçıların camından kazıyarak alıyorum, oğlum oğlum diye diye evi lunaparka çevirdi, oyuncaktan yaşam alanımız kalmadı. Doğunca değişecektir eşin de sıkma canını

Sen annesin onun varlığını hissediyorsun o henüz sadece biliyor neden yipratiyorsunuz kendinizi sen düşündün ben düşündüm ne gerek var. Hormonlardan kaynaklı bence de biraz rahatla ve doğumdan sonra aslında böyle olmadığını anlarsın kendini de bebeğini de uzme. Harika birşey yaşıyorsun tadını cikarmalisin.

Tabili biz daha cok hevesleniyoruz ama acilcasi benim esim hic bir zaman alma demedi gittik biz ilk bebegimize nerden bakarsan bak odasi arabasi maxi cosisi derken tl parasiyla 10bin harcadik daha dogmadan. Ve hic bir zaman gereksiz olmadigini demedi. 3 esya almis onada gereksiz diyor bence konu sahini nasilsa memursun maasin her ay düzgün geliyor bu kocan heosini sana yüklicek...

Fazla duygusal düşünüyorsunuz. Daha doğmamış çocuğa her erkek babalık heyecanı yaşamıyor. Doğunca bakarsınız duruma. Çok sabırsız davranıyorsunuz yargılamakta.

Yorumların hep maddiyat üzerine. Herkes bir değil ki. Herkesin maddi durumu da bir değil.
Ayrıca ben konu sahibinin maddiyat için üzüldüğünü sanmıyorum. Onlar evli üste yüklenecek bir durum olamaz.
Konu sahibi şuan biraz duygusal eşinin bebeği ile ilgilenmediğini düşünüyor ama bence bebek doğduktan sonra yanıldığını anlayacak.

Konu maddiyat degil bizde harcadik ama esim birsey demedi 3 sey alip esinin birsey demesi tuhaf...

Sonucta calisan bir bayan oömasa almazfi herhalde konuda bu degil ztn her erkek farki benim esim hic bir zaman alma gereksiz dogumu bekle demedi.. her insan bir degil..sonucta ilk cocugu ve hevesni kursaginda birakiyor 3 esya icin laf etmek sacma

Sonucta calisan bir bayan oömasa almazfi herhalde konuda bu degil ztn her erkek farki benim esim hic bir zaman alma gereksiz dogumu bekle demedi.. her insan bir degil..sonucta ilk cocugu ve hevesni kursaginda birakiyor 3 esya icin laf etmek sacma
Maddiyat bizde zaten cok buyuk sorun. Burdaki en buyuk sorun ise düşünceli olmamasi

Bi laf vardır kardeşim anne anne olduğunu karnına düşünce, baba da yüzünü görünce anlarmış.
Evet haklısın her insan bebeğine özenir. Ve bununda sonucunda eşinde güzel bir söz iyi bir yaklaşım bekliyorsun.
Senin gibi düşünemez ki canm. Bırak şimdi gerekirse eşinin kalbini kırmadan hissettiklerini ve üzüldüğünü anlat.
Bebeğini hayirlisiyla sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin Rabbim inşiallah. Ve bundan sonra yuvanda mutlu bir hayat dilerim..

Hmmm ben ilk hamileliğimde eşim benim kadar sevinmedi diye üzülmüştüm, ben tek nasıl bakarım çocuğa acaba demiştim, eksikleri ne zaman alsak falan.... Sonra düşük yaptım. Sonra bir düşük daha ve bir tane daha.
Diyeceğim o ki bebeğin sağlıkla yanında olsun bunların hiçbiri dert değil. İnan değil. Bebek doğunca saracak temiz bir bez bulursun. Eften püften şeylerle canını sıkma kendinin de bebeğinin de.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dert keder kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…