• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bebegime tutumu cimrilik mi, umursamazlik mi, temkinli olmak mi? :(

Esin bebegine cikip birsey nasil alsin anlamaz etmez bence ayrica sen almissin o almis fark eder mi?erkeklerin oyle carsi pazar gezip de alisveris icin dolanmasini beklemek yanlis diye dusunuyorum
Diger konulara gelince haklisin kardeslerinin harclik beklemesi,adamin borclarinin bitmemesi elbette sinir bozar
Simirlerim bozuk oldugu icin bu konuda cok hassasim belki... ya da cok hassas oldugum icin sinirlerim bozuluyor herseyi dusunup... Etki tepki meselesi galiba...

Sadece giyim alisverisi degil, bebek bakimi ile ilgili genel hersey. Daha dogrusu ilk aylarda lazim ola cak hersey...
Bence bu güzel zamanlarını bu tür ayrıntılara takılıp üzülmeye değmez sonuçta bebeğinde bu tür duygularından anne karnında etkileniyordur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bence bu güzel zamanlarını bu tür ayrıntılara takılıp üzülmeye değmez sonuçta bebeğinde bu tür duygularından anne karnında etkileniyordur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin. Teşekkür ederim
Esime de soyledim zaten, sag salim dogsun da yine boyle olursa o zaman gercekten tavir koyacagim. Hatta simdiden tavrimi koydum diyebilirim.

.

Simirlerim bozuk oldugu icin bu konuda cok hassasim belki... ya da cok hassas oldugum icin sinirlerim bozuluyor herseyi dusunup... Etki tepki meselesi galiba...
Olabilir canim bazi hamileler de asiri hassaslasabiliyor tamamen hormonal
Kendine dert etme bebisin uzulmesin biraz rahat ol kendi kafana gore ne begeniyorsan al canim

Esin icin bir sey diyemem. Ama eşinin ailesini takma kafana. Çoğu ayni sanırım. Bizimkide başımızı yedi torun diye ne heycani var ne arayip sorduğu bosver. Kendi ailen yaninda olsun yeter. Esinlede duzgunce konus kirildigini anlat. Huyunu suyunu bilmem ama anlamasi lazim yani

Hiç canını sıkma biz de uzun tedaviler sonucu evlat sahibi olduk. Eşim aynı sizin eşiniz gibi davrandı hatta yüzü hiç gulmezdi. Çok kirilirdim. Bebeklerim doğdu bir gün sitemle bunları bunları yaptın beni çok kırdın dedim. Hayatım hiç inanamiyordum sağlıkla dogacaklarina bir şey olacak diye ödüm kopuyordu dedi. Ben de hep cimrilikten sanıyordum meğer işin aslı öyle değilmiş. Alışmamaya çalışıyormuş karnımı bile nadir severdi. Şimdi ikizlerin 21 aylık nerde oyuncak var alır. Ayakkabının en kalitelisini kiyafetlerin falan. Takma kafana aldıklarını güle güle kullanırsınız inşallah. Kendini ve bebeğini boşuna uzuyorsun. Bir de anneler bebek rahme düşünce anne oluverir. Babalar bebeği kucağına alınca. Selametle kal.

Menacım nerelerdesin, özlemişim...

Bebeğiniz eşinizin amcasının oğlumu? Sanki öyle gibi bahsetmişsiniz de
Ayrıca 900 tl evet fazla. Bu cimrilik değil ileriye dönük düşünme

en azından sen almışsın ben bebeğime 2. el görümceminkileri giydirmiştim...sırf mutlu olalım diye bazen olmuyor ama...

Bebeğin giydiği haram yediği helal derler. Bebekler çok hızlı büyüyor. Giyimi ve ev tekstilini abartmayın size tavsiyem. Planlı programlı alışveriş yapın. Aldığınız şeyleri ajandanıza/telefonunuza/bilgisayarınıza her neyse yazın. Hediye de gelebileceğini unutmayın. Babalar çocuklarıyla doğumdan sonra bağ kuruyorlar, çok takılmayın. Aileden de hiçbir şey beklemeyin. Beklentinizi ne kadar az tutarsanız, o kadar mutlu olursunuz.

Back
X