Eşimin bebek isteyişi...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
merhaba bayanlar sizce doğru olan ne? Bebeğimiz var 10 aylık çok aktif bir kız bebek... Eşim çok istedi bebeğimiz olsun bende istedim tabi ama o daha çok.... Ben 2 yaşına basasıya kadar ikinciyi istemiyorum ama o bu yaz istiyor neymiş yaşlanıyormuş aramızda 12 yaş var... Ama mantıklı değil... Ev hanımıyım bu ara yardım eden kimse yok eşimde çalışıyor... Ve ikinciyi istiyor... Piskolojik baskı altına soktu resmen... Onu çok seviyorum... Bende isterim ama şimdi değil... İki yaş sendromu var daha ama dinlemiyor... Şuan bile çok zorlanıyorum bazen... Çok sıkıldım

Pardon da millet zaten 35 inden sonra evleniyo çoluk çocuk sahibi oluyor
Daha yaşında ne varmış
Kendine güveniyorsan yap

Bide şöyle bişey var çocukların yaş aralığını fazla uzatmamak gerekli diye düşünüyorum 2 yaş arası tam normali

merhaba bayanlar sizce doğru olan ne? Bebeğimiz var 10 aylık çok aktif bir kız bebek... Eşim çok istedi bebeğimiz olsun bende istedim tabi ama o daha çok.... Ben 2 yaşına basasıya kadar ikinciyi istemiyorum ama o bu yaz istiyor neymiş yaşlanıyormuş aramızda 12 yaş var... Ama mantıklı değil... Ev hanımıyım bu ara yardım eden kimse yok eşimde çalışıyor... Ve ikinciyi istiyor... Piskolojik baskı altına soktu resmen... Onu çok seviyorum... Bende isterim ama şimdi değil... İki yaş sendromu var daha ama dinlemiyor... Şuan bile çok zorlanıyorum bazen... Çok sıkıldım
Hem psikolojik hemde fiziki olarak çocuk mutlaka iki yaşına gelmeli. Annenin vücudu ancak kendini toparlıyor. Eşiniz doktor lafını dinleyecek biriyse bunu kendisine iletin. Doktorların doğum yapan kadına ikinci çocuk için verdiği süre2 yaş. Ikinciyi düşünüyor iseniz sakın daha geç kalmayın. Daha zor oluyor karar vermek.

Bu konu bizim de derdimiz bak. Benim yapasim var, esimi zor ikna ettim. Ama benim kizim iki yasinda artik zamani, sizin icin daha erken olabilir

ben de 50 sandım

iki yıl geçse çoookkk da yaşlanmayacak

eğer 3 yaşına gelince büyük kreşe gidecekse o zamanı bekle

yok zaten gitmeyecekse 3 yaşına geldiğinde doğmuş olsun bence

ama büyük tuvalet eğitimini vs bitirmeden gebe kalma zira ya yatmalı bir hamilelik olursa buna kim bakacak

Bir annenin cocuguna karsi ne kadar sorumlulugu var ise babanin da vardir ama biliyoruz ki annenin yaptklari daha cok. Taraflarin biri hazir degil ise cocuk karari alinamaz. Anne hazir degil ise hic alınamaz.

Esiniz ile sakin bir sekilde konusmalisiniz. Bu bebege hazir olmadiginizi ona kararli bir sekilde belirtmelisiniz.

Bir gun ogrencilerim ile yaptigim bir calisma da buyuyunce ne olacaklarini konusuyorduk. Spiderman olacak olan da vardi yesil dev olacak olan da doktor olacak olan da. Bir kiz ogrencim dedi ki anne olacagim. Duygulandigim bir andi. Cunku benim de hayatimda gormek istedim kare bir suru cocugum olmus torunlarim var ve hepbirlikte buyuk bir masada toplanmisiz..

Evliyim. Maddi olarak hicbir problemimiz yok. Kocam babamdan sonra guvendigim ilk erkek. Cok seviyorum ve sevildigimi hissediyorum. Toplumdaki erkek profilinin coguna uymayan bir kocam var. Evliligim de kadin ve erkek gorevleri diye birsey yok. Yaniiii bir bebek dunyaya getirmem icin hic bir engel yok gibi gozukuyor. Dunyaya bakiyorum. Insanlara bakiyorum. Baskasina klise gelen bir cumle kuruyorum "bu dunyaya cocuk getirmek istemiyorum".
Anne olmak en buyuk hayalimdi ama bunu asla yapmayacağım cunku buna bu duyguyla hazir degilim. Siz de lutfen hazir olmadiniz surece cocuk yapmayın. Rabbim evladinizi size sizi de ona bagislasin. Dilerim cok guzel bir hayati olur.

Ben olsam yapmam
Doktorlar iki gebelik arasinda 2 yil olmasi gerektigini soyluyorlar genelde
Yani annenin vucudunun toparlanmasi acisindan

Kızın daha cok küçük.Bebek gelince onunla ilgilenemeyeceksin bile.Yürümeye başlayınca pesinde koşmaktan hiç bir işini yapamıyosun.Bence henüz erken.Sende cok zorlanırsın.Bu biraz büyüsün sende kendini hazırla.Gelecekse senin için en uygun zamanda gelsin.

Back
X