Eşimin bebek sorunumuza Çözümü...

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.672
16.079
298
Sevgili kk hanımları,
Nerdeyse her sıkıntıda buraya koşar oldum çünkü tarafsız yorumlarınıza çok güveniyorum,seviyorum sizi.
Önceki konularımdan bilenler bilir.37 yaşındayı ,bir oğlu olan 41 Yaşında bi adamla evlendim,7 ay oldu.Çocuk isteğim Herşeyin üzerinde fakat eşim çocuk konusunu ağırdan alıyor.Beni düşünerek yakın bir zamanda bir çocuk yapabileceğimizi fakat zaman sormamamı istiyor.sıkıltırılmak istemiyor.Ben ise her sabah uyandığımda bir gün daha geçti ömrümden,vakit daralıyor düşüncesiyle panik oluyorum.Eşim çocuk konusunda Sıkça espriler Yapar,vay çocuğumun annesi !tarzında laf çarpar.Bugün de öyle yaptı ben de konuya daldım.Tedirginliğimi anlattım içim huzursuz dedim yakın zamanda diyorsun da ne zaman o yakın zaman diye sordum ve ağzından bir yılımızı doldurmadan önce olmayacak lafını sldım.yani Şubat Ay'ından erken düşünmüyormuş.Bayağı bir gerildim.Aralık ayına çekelim diyorum,yok yok..o halde ben dava açacağım dedim.şöyle bir çözüm sundu bunun üzerine : ikimizi de tanımayan birine Soralım dedi ,ne önerirse onu yapalım dedi.mesela doktor olsun bu Kışı dedi.ayrı ayrı dinlesin bizi filan.Sen Konuşurken ben olmalıyım diyorum,doktoru tarafına çekersin filan !! Eski evliliğinden olan çocuğundaan dolayı zaten böyle bir hasreti olmadığını söyleyip duruyor.Halbuki o çocuğu da yapmak için 3 yıl beklemiş kadın.Bunu da Düğüne yakın öğrendim.Ay valla hanımlar ben bu sorunu nasıl çözeceğim o böyle zaman koydukça bende daha bir yer ediyor bu çocuk konusu.Doktora "ben babalığa hazır Değilim "derse doktor bence erteleyin der
Herkese mutlu bayramlar dilerim.

Son düzenleme:
çok düşüncesiz bi davranış ya çok kızdım. kendisinin öyle bir özlemi yok diye bu duyguyu tattı diye neden sizi böyle bir duygudan mahrum ediyor. ikinizide tanımayan birilerine sorun bencede. sizden taraf olacaklardır. bu benim düşüncem tabi
Inşallah öyle olur çok bencilce geliyor bana da

Siz zorladıkça istemeyecek inada binecek ve çocuğunuz doğduğunda ne olursa olsun istenmeyen çocuk olacak onun için.. sizi de haklı buluyorum istemekte haklısınız ama.. tek taraflı olacak bi iş değil bu. Yaşınız kaç?

Sevgili kk hanımları,
Nerdeyse her sıkıntıda buraya koşar oldum çünkü tarafsız yorumlarınıza çok güveniyorum,seviyorum sizi.
Önceki konularımdan bilenler bilir.37 yaşımda ,bir oğlu olan bi adamla evlendim,7 ay oldu.Çocuk isteğim Herşeyin üzerinde fakat eşim çocuk konusunu ağırdan alıyor.Beni düşünerek yakın bir zamanda bir çocuk yapabileceğimizi fakat zaman sormamamı istiyor.sıkıltırılmak istemiyor.Ben ise her sabah uyandığımda bir gün daha geçti ömrümden,vakit daralıyor düşüncesiyle panik oluyorum.Eşim çocuk konusunda Sıkça espriler Yapar,vay çocuğumun annesi !tarzında laf çarpar.Bugün de öyle yaptı ben de konuya daldım.Tedirginliğimi anlattım içim huzursuz dedim yakın zamanda diyorsun da ne zaman o yakın zaman diye sordum ve ağzından bir yılımızı doldurmadan önce olmayacak lafını sldım.yani Şubat Ay'ından erken düşünmüyormuş.Bayağı bir gerildim.Aralık ayına çekelim diyorum,yok yok..o halde ben dava açacağım dedim.şöyle bir çözüm sundu bunun üzerine : ikimizi de tanımayan birine Soralım dedi ,ne önerirse onu yapalım dedi.mesela doktor olsun bu Kışı dedi.ayrı ayrı dinlesin bizi filan.Sen Konuşurken ben olmalıyım diyorum,doktoru tarafına çekersin filan !! Eski evliliğinden olan çocuğundaan dolayı zaten böyle bir hasreti olmadığını söyleyip duruyor.Halbuki o çocuğu da yapmak için 3 yıl beklemiş kadın.Bunu da Düğüne yakın öğrendim.Ay valla hanımlar ben bu sorunu nasıl çözeceğim o böyle zaman koydukça bende daha bir yer ediyor bu çocuk konusu.
Herkese mutlu bayramlar dilerim.
erteleye erteleye eşin bence oldurmayacak belli

Siz zorladıkça istemeyecek inada binecek ve çocuğunuz doğduğunda ne olursa olsun istenmeyen çocuk olacak onun için.. sizi de haklı buluyorum istemekte haklısınız ama.. tek taraflı olacak bi iş değil bu. Yaşınız kaç?
37 yim.Ah keşke zaman problemim olmasaydı :(

Zamanında bebek beklentisi konuşulmadı mı aranızda? Yaşınız dolayısıyla eşinizin bekleme gibi bi lüksü yok doktora danışsanız eminim sizi haklı bulur
Laf Arasında geçirmiş olabilirim ama Şart koşar gibi söylemedim bizde herkes evlenir çok yapar böyle olacağını bilemedim

Hmm ben eşiniz 37 yaşında diye okumuşum. Yani siz zamanla yarışıyorsunuz dediğiniz gibi bir ay bir aydır. Eşiniz bencil biri gibi bunun çokta tartışılacak bir tarafı yok yani. Siz çocuk istiyorsunuz haklı olarak adamın elli tane çocuğu yok bi tane var o da yetişkin olmuş artık. Hiç istemiyor gibi de durmadığına göre bir ay bile beklemenin lüzumu yok. Anlaması lazım bunu. Inşallah ilk denediğinizde olur hayırlısı ile.

İyi de zaten çocuk sizin istediğiniz zamanda olmaz ki. Aralık şubat olarak yazmışsınız belki deyececeksiniz ve martta olucak.
Ayrıca arada çok uzun bir süre yok ne kadarlık evlisiniz?
Bir bayan olarak tabi ki bunu istemeniz çok doğal özellikle yaşınızdan dolayı.
Şöyle söylemeyi deneyiz,zaten ilk denemede olucak diye birşey yok şimdi denemelere başlasak belki 6 ay sonra olur. Ben 1 senedir deniyorum daha yeni hamile kalabildim ve onu da ovulasyon testi ile başarabildim.

İyi de zaten çocuk sizin istediğiniz zamanda olmaz ki. Aralık şubat olarak yazmışsınız belki deyececeksiniz ve martta olucak.
Şöyle söylemeyi deneyiz,zaten ilk denemede olucak diye birşey yok şimdi denemelere başlasak belki 6 ay sonra olur. Ben 1 senedir deniyorum daha yeni hamile kalabildim ve onu da ovulasyon testi ile başarabildim.
Ayni şeyleri her seferinde söylüyorum,biliyorum diyo,bildiği halde takıntı yaptı resmen bir yılı

Hmm ben eşiniz 37 yaşında diye okumuşum. Yani siz zamanla yarışıyorsunuz dediğiniz gibi bir ay bir aydır. Eşiniz bencil biri gibi bunun çokta tartışılacak bir tarafı yok yani. Siz çocuk istiyorsunuz haklı olarak adamın elli tane çocuğu yok bi tane var o da yetişkin olmuş artık. Hiç istemiyor gibi de durmadığına göre bir ay bile beklemenin lüzumu yok. Anlaması lazım bunu. Inşallah ilk denediğinizde olur hayırlısı ile.
Inşallah amin çok tşk ederim.Bu durum ayrılığa gidecek onun bu bencilliği Yüzünden yazık olacak evliliğimize de :(

İşte ben de sırf bu Yüzden tedirgin oluyorum.o Şubat diyor da bakalım olscak mi Şubat'ta ..zaman kazanmak için Aralık dedim ama Aralık da isteniyorum 7 ay bile zor bekledim anlatamıyorum adama.Ben onun babalığına saygı gösteriö oğluna iyi davranıyorum onun hatrı için,onun yaptığına bak.

Keske evlenmeden once uzun uzun konussaydiniz bu konuyu esiniz cocuk fikrine oldukca uzak sanirim ertelemekten ziyade.zaten boyleyse bosuna direnmeyin.omur boyu sorumlulugunu bile size yikabilir hissi uyandi

Keske evlenmeden once uzun uzun konussaydiniz bu konuyu esiniz cocuk fikrine oldukca uzak sanirim ertelemekten ziyade.zaten boyleyse bosuna direnmeyin.omur boyu sorumlulugunu bile size yikabilir hissi uyandi
Yok sorumluluk yıkmaz,bir oğlu var onu da istememiş zamanında ama şimdi çok düşkün ona.keşke diyorum ben de ama artık çok geç

Kendisi şaka yollu konuyu örtbas etmeye çalıştı ama ben örtemiyorum konuyu.Oğlunun bir odası var normalde evde (bizde kalmadığı halde ) ben o oda için "boş oda" tabirini kullandım.Böyle mi olması gerekiyordu ,küstü uzandı şimdi koltuğa

İşte ben de sırf bu Yüzden tedirgin oluyorum.o Şubat diyor da bakalım olscak mi Şubat'ta ..zaman kazanmak için Aralık dedim ama Aralık da isteniyorum 7 ay bile zor bekledim anlatamıyorum adama.Ben onun babalığına saygı gösteriö oğluna iyi davranıyorum onun hatrı için,onun yaptığına bak.

Haklısınız bişey diyemiyorum. Ama ısrar ettikçe inada bindirecek sanki..

Şu ay istiyorum diyince hemen olmuyor ki zaten. Ben de esiniz gibi düşünüyordum bir yıl dolmadan olmasin diyordum. 6 aydır istiyorum eşimde de bende de bir sorun yok baktirdik. Ama olmuyor tedaviye başlayacağız. Eşinize bunu anlatın şimdi çok pişmanım keşke hiç korunmasaydim :(

Back
X