evlenmeden once bu durumdan haberdar mıydınız?
Hangi mantıkla böyle birşey istiyor anlamadım. Çalışmıyorlar mı. İkisi bir olup bir ev tutsunlar işte. Karısından bu şekilde bahsetmek ne kadar çirkin kardeşi de olsa. Tavrınızı koyun. Kayınvalideniz ve kayınpederinizle konuşsanız bu konuyu size hak vermezler mi.
Üç ay sözünü hatırlatın eşinize. Bu şartla kabul ettiğinizi ve sözünü yerine getirmesini isteyin
kayınvaldemler yeni memlekete gittiler onlara kalsa evlenene kadar yanınızda kalcak bakacaksınız diyorlar
benimde kızdıgım konu kardeşlerini karılarından daha üstün tutmaları dengede tutmayı bilmiyorlar çalışmadıkları gün dahi sabahtan akşama kadar kardeşler hep beraber gezerler bizle gezmezler
beraber çalışıyorlar hesaplar bir onlarda ayrılmak istemiyor demekki
düğüne bir hafta kala söyledi eşim önce istemedim ama sadece 3 ay kalacaklar diye söyledi bende ozaman tamam dedim eltimede 1 yıl kalacak diye söylemişler yani eşim abisiyle planlı bu konuda yalanla kabullendirmişler bizi
anne babaları nerdeki bu insanların da sizde kalıyorlar?
Bir süre ailenizin yanına gitseniz çocuğunuzu alıp. Gitmeden dönmeyeceğim deseniz. Bu blöf tutar mı. Yoksa işlerine mi gelir
memleketlerindeler onlarda 5 ay boyunca eltimde kaldılar zaten kışın gelirler baharda giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?