Eşimin Ben evde yokken bekar arkadaşlarını eve yatılı getirmesi ben mi abartıyorum?

Hanımlar,
konuyu namahreme getirmeyin isterseniz, herkes kendisi evde yokken eşinin misafir ağırlamasına farklı tepki verir, kimine göre normaldir kimine göre değil, en azından bu konuda birbirinizi görüşleriniz için eleştirmeyin isterseniz.

Tamam sizin doğrunuz zaten

Önleminizi alın demişsiniz ya onu sordum

Yani benim evime bekar erkek gelebilir almam gereken önlemi soruyorum

Ada'm donumu mu karıştırır alıp giyer mi
Ha haa;) edilmesi gereken tartişma, söylenmesi gerekenler..bu konuda hassas oldugunu eşe gösterme vs vs...

Çok şükür bu konuda şasırmayacağımı biliyorum.Bu benim hayatım benim düzenim benim doğrum.Benim kabul edebileceğim birşey değil.Siz evde yokken istediğiniz kişi kalsın.Benim eşyalarım özel.Günlugum var, anilarim fotograflarim..Ben yokken rahat edemem.Orası bize ait.Dedigim gibi insanlara saldirmadan konuşmayı deneyin.

Evinize karışan yok zaten tabıkı ısteyen ıstedıgını mısafır eder. "Bana yanlış geliyor, bana göre doğru değil, ben rahatsız oluyorum." Demek yerine, şaşırıp ayıplar gibi "Böyle düşünenler ciddi mi? Mahrem var." Şeklinde ifade etmeniz yanlış. Mahremi, özel denen şeyi biz bilmiyoruz, bir siz mi biliyorsunuz?
Herkesin evinde özel eşyaları vardır zaten o evde yaşıyor netıce. Benımde günlüğüm var, benım özel eşyalarım var ortalığa koymuyorum. Ayrıca ben evde yokken eşimde evine en az benim kadar sahip çıkabilecek, eşyalarımı ben ortalıkta koymuşsam dahi kaldırabilecek bir insan.
Eşin evdeki havlunun yerini dahi bilmiyorsa, özel eşyalarının sen evde yokken karıştırılacagını düşünüyorsan o senın problemin. Mahremlikle alakası yok.

Buarada Mune Mune 3. defa uyarmış. Henüz gördüm. Bu son yorumum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
ay çok kötü birşey benimde eşim yapmıştı delirmiştim ben yoksam kimsenin işi yok o evde abartmıyorsunuz tabiki

ay çok kötü birşey benimde eşim yapmıştı delirmiştim ben yoksam kimsenin işi yok o evde abartmıyorsunuz tabiki

eşini ne kadar iyi tanıyorsun? normal gelse oyun oynasalar vs neyse ama banyo yapması düşündürücü, bir günlük girmeseymiş. benim bir gay tanıdığım var, evli bir erkekle yıllarca birliktelik yaşadı. adamın evine arkadaş gibi girip çıkıyordu, karısı her gittiğinde. duş vs alıyordu tabii rahat rahat. anladınız siz. tabii ki hemen aklınıza bu düşünce gelmesin ama takibi de bırakmayın. erkeklere güven olmuyor bu konularda. bu gay arkadaşımdan duyduklarım sayesinde artık hiçbirine güvenmiyorum.

başka her konuda kadın erkek eşitliğini savunuyoruz da neden bu evler sadece kadınlarınmış gibi davranılıyor?kadının arkadaşı gelirse olur ama erkeğinki gelemez ne alaka yahu saçmalığa bak. O ev erkeğin de evi. Misafir ağırlayabilir nasıl ağırlayacağını da bilsin bir zahmet! konu sahibinin eşi gidip karısının bornozunu adama verirse çizgiyi kendisi aşmış olur ama bu adamın kalmasının yanlış olduğunu göstermez. Ayrıca ne yalan söyliyim o bornoz olayı bana hiç inandırıcı gelmedi. konuyu abartmak için eklenmiş gibi.

başka her konuda kadın erkek eşitliğini savunuyoruz da neden bu evler sadece kadınlarınmış gibi davranılıyor?kadının arkadaşı gelirse olur ama erkeğinki gelemez ne alaka yahu saçmalığa bak. O ev erkeğin de evi. Misafir ağırlayabilir nasıl ağırlayacağını da bilsin bir zahmet! konu sahibinin eşi gidip karısının bornozunu adama verirse çizgiyi kendisi aşmış olur ama bu adamın kalmasının yanlış olduğunu göstermez. Ayrıca ne yalan söyliyim o bornoz olayı bana hiç inandırıcı gelmedi. konuyu abartmak için eklenmiş gibi.
Banada öyle geldi çünkü bornoz meselesi sonradan eklendi ve eğer bornoz kullanıldıysa konu başlığı eşim arkadaşına bornozumu kullandırmış olmalıydı zira eve arkadaş getirmesinden daha kötü bir durum bornoz meselesi..

Bornoz meselesi hakikaten inanılır gibi değil. Benim 4 yaşındaki sıpa bile bir başkası benim bornozumu giyse o annemin giyemezsin der ya. Nasıl bir kocaymış bu.

Bence de ya bornoz meselesi abartmak için eklendi,
Ya koca gay,
Ya da misafir ya da misafirlerden biri kadın.

ne ben ne de esim boyle birsey yapmayiz.yatili misafir evin hanimi yokken eve gelemez hele hsbersiz hic gelemez.esiniz sacmalsmis resmen bana cok ters boyle seyler..

Evinize karışan yok zaten tabıkı ısteyen ıstedıgını mısafır eder. "Bana yanlış geliyor, bana göre doğru değil, ben rahatsız oluyorum." Demek yerine, şaşırıp ayıplar gibi "Böyle düşünenler ciddi mi? Mahrem var." Şeklinde ifade etmeniz yanlış. Mahremi, özel denen şeyi biz bilmiyoruz, bir siz mi biliyorsunuz?
Herkesin evinde özel eşyaları vardır zaten o evde yaşıyor netıce. Benımde günlüğüm var, benım özel eşyalarım var ortalığa koymuyorum. Ayrıca ben evde yokken eşimde evine en az benim kadar sahip çıkabilecek, eşyalarımı ben ortalıkta koymuşsam dahi kaldırabilecek bir insan.
Eşin evdeki havlunun yerini dahi bilmiyorsa, özel eşyalarının sen evde yokken karıştırılacagını düşünüyorsan o senın problemin. Mahremlikle alakası yok.

Buarada Mune Mune 3. defa uyarmış. Henüz gördüm. Bu son yorumum :KK70:
Israrla aynı şeye getiriyosun.Merakını gidereyim.Bizim evin temizligi eşime ait.çamaşır ve bulaşık yerleştirme düzenide.Bendeniyi bilir anlayacağın.Neyse çok uzadı.

Banada öyle geldi çünkü bornoz meselesi sonradan eklendi ve eğer bornoz kullanıldıysa konu başlığı eşim arkadaşına bornozumu kullandırmış olmalıydı zira eve arkadaş getirmesinden daha kötü bir durum bornoz meselesi..

adamın birinin benim bornozumu kullanması bildiğiniz sapıklık yani. çıplak ten değiyor ya o bornoza. ve eşi de kendi elleriyle verecek çok iyi niyetliymiş. yok ya ben yemedim. dediğin gibi öyle olsaydı başlık çok daha farklı olurdu.

Yani eve arkadaşını çağırdığına göre evi de toparlar öncesinde. Etrafta çamaşırlarım olsa da görmez onu gelen misafir. Eşinizin arkadaşları çok pis insanlar değilse ki eşinizi seviyorsunuz arkadaşları da ona benzer insanlardır sorun olmaması lazım bence. Siz tanımıyor musunuz bu arkadaşları? Ben sorun yapmazdım diye düşünüyorum. Eşim uzağa gidince eve arkadaşımı çağırabilmeliyim ben. O da yapabilmeli bunu. Ama tanımadığınız kişileri eve doldurması hoş değil. Bir de bornoz muhabbeti gördüm ki onun için de misafir havlusu almanız yeterli olur.

Ya yok artik kirli sepetine bakar diyenler var.neyin kafasini yasiyorsunuz anlamadim.konu sahibi bornoz olayini belliki sonradan eklemis.ama yorumlar da efsane yani.yok komsuya asilir rahatsiz eder yok camasirlarimi karistirir falan.herkesi potansiyel sapik olarak gormeyin lutfen.bazi yorumlarda da bekarlar gelmez falan yazmislar.niye evliler cok duzgun insanlar oluyorlar da bekarlar sapik mi?milletin isi gucu yok sizinle ilgili fantezi kurucakti:işsiz:

Ya yok artik kirli sepetine bakar diyenler var.neyin kafasini yasiyorsunuz anlamadim.konu sahibi bornoz olayini belliki sonradan eklemis.ama yorumlar da efsane yani.yok komsuya asilir rahatsiz eder yok camasirlarimi karistirir falan.herkesi potansiyel sapik olarak gormeyin lutfen.bazi yorumlarda da bekarlar gelmez falan yazmislar.niye evliler cok duzgun insanlar oluyorlar da bekarlar sapik mi?milletin isi gucu yok sizinle ilgili fantezi kurucakti:işsiz:
Yorumunuza çok güldüm :halay: yan komşuya bakma meselesinde de kahkaha attım:dondurma: gerçekten hayret ediyorum.
Konuya gelirsek , ben böyle bi durumda rahatsız olurdum. Çünkü benim bu konuda hassasiyetim var. Hem temizlik açısından hem düzen. Yani ben evde yokken tanımadığım birinin evimde gezme düşüncesi beni çok rahatsız eder. Özellikle tuvalet banyo konusunda. Ben misafir gelince gözlem yapıyorum çünkü. Mutfak masasına kirli eşyalarını koydu mu ? Pis üstleriyle oraya buraya oturdu mu? Dışardan gelip ellerini yıkamadan mutfağa sağa sola elledi mi gibi. O yüzden bütün evi temizlerdim kesin( ama benim takıntım var yani böyle şeylere yoksa çok da normal değilim)
Bu yüzden eşinede bi daha asla böyle bir şey yapmamasını, aksi halde bana saygısızlık yapacağını falan söylerdim. Ciddi bi şekilde konuşurdum ama kavga etmezdim çünkü kavga etmekten nefret ederim. Sizde eşinize rahatsızlığınızı söyleyin, özellikle bornoz konusu tam bir fecaat. Bir daha yapmaz umarım

Back
X