- 12 Temmuz 2006
- 58.889
- 224.993
- 1.223
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha haaTamam sizin doğrunuz zaten
Önleminizi alın demişsiniz ya onu sordum
Yani benim evime bekar erkek gelebilir almam gereken önlemi soruyorum
Ada'm donumu mu karıştırır alıp giyer mi
Çok şükür bu konuda şasırmayacağımı biliyorum.Bu benim hayatım benim düzenim benim doğrum.Benim kabul edebileceğim birşey değil.Siz evde yokken istediğiniz kişi kalsın.Benim eşyalarım özel.Günlugum var, anilarim fotograflarim..Ben yokken rahat edemem.Orası bize ait.Dedigim gibi insanlara saldirmadan konuşmayı deneyin.
Banada öyle geldi çünkü bornoz meselesi sonradan eklendi ve eğer bornoz kullanıldıysa konu başlığı eşim arkadaşına bornozumu kullandırmış olmalıydı zira eve arkadaş getirmesinden daha kötü bir durum bornoz meselesi..başka her konuda kadın erkek eşitliğini savunuyoruz da neden bu evler sadece kadınlarınmış gibi davranılıyor?kadının arkadaşı gelirse olur ama erkeğinki gelemez ne alaka yahu saçmalığa bak. O ev erkeğin de evi. Misafir ağırlayabilir nasıl ağırlayacağını da bilsin bir zahmet! konu sahibinin eşi gidip karısının bornozunu adama verirse çizgiyi kendisi aşmış olur ama bu adamın kalmasının yanlış olduğunu göstermez. Ayrıca ne yalan söyliyim o bornoz olayı bana hiç inandırıcı gelmedi. konuyu abartmak için eklenmiş gibi.
Israrla aynı şeye getiriyosun.Merakını gidereyim.Bizim evin temizligi eşime ait.çamaşır ve bulaşık yerleştirme düzenide.Bendeniyi bilir anlayacağın.Neyse çok uzadı.Evinize karışan yok zaten tabıkı ısteyen ıstedıgını mısafır eder. "Bana yanlış geliyor, bana göre doğru değil, ben rahatsız oluyorum." Demek yerine, şaşırıp ayıplar gibi "Böyle düşünenler ciddi mi? Mahrem var." Şeklinde ifade etmeniz yanlış. Mahremi, özel denen şeyi biz bilmiyoruz, bir siz mi biliyorsunuz?
Herkesin evinde özel eşyaları vardır zaten o evde yaşıyor netıce. Benımde günlüğüm var, benım özel eşyalarım var ortalığa koymuyorum. Ayrıca ben evde yokken eşimde evine en az benim kadar sahip çıkabilecek, eşyalarımı ben ortalıkta koymuşsam dahi kaldırabilecek bir insan.
Eşin evdeki havlunun yerini dahi bilmiyorsa, özel eşyalarının sen evde yokken karıştırılacagını düşünüyorsan o senın problemin. Mahremlikle alakası yok.
BuaradaMune 3. defa uyarmış. Henüz gördüm. Bu son yorumum
![]()
Banada öyle geldi çünkü bornoz meselesi sonradan eklendi ve eğer bornoz kullanıldıysa konu başlığı eşim arkadaşına bornozumu kullandırmış olmalıydı zira eve arkadaş getirmesinden daha kötü bir durum bornoz meselesi..
Yorumunuza çok güldümYa yok artik kirli sepetine bakar diyenler var.neyin kafasini yasiyorsunuz anlamadim.konu sahibi bornoz olayini belliki sonradan eklemis.ama yorumlar da efsane yani.yok komsuya asilir rahatsiz eder yok camasirlarimi karistirir falan.herkesi potansiyel sapik olarak gormeyin lutfen.bazi yorumlarda da bekarlar gelmez falan yazmislar.niye evliler cok duzgun insanlar oluyorlar da bekarlar sapik mi?milletin isi gucu yok sizinle ilgili fantezi kurucakti![]()