Eşimin bencilliği

sizde esinize gore bencil oluyorsunuz empati yaparsak cunku oda gezmeyi sevmiyor:)

benim esimde oyledir evden cikmayi sevmrz annesine bile ben gotururum.hele cocuklara birseyler alcaksak ogun agzini bicak acmaz surati asiktir.diger yonlerine bskarsak mukemmel bi es oldugunu dusunuyorum.en basta benim sinirime katlaniyor:)) bende onsuz geziyorum buna asla karismaz kimle oldugum onemlidir sadece bukadarida normal.onu oyle kabul ettim gezdirmiyo diye esimden soguyamam.sende boylr dusun bi kusuru o olsun iyi yonlerini dusun.bizimde olumsuz yonlerimiz var kimse 4/4luk degil.seni cok iyi anliyorum bekarken herkes rahat ozgur bu evlenince muhakkak degisiyor hele maddiyat varsa isin icinde zor

ay evlendiğimde ben de bundan korkuyorum.gezmesini seven biriyim yaz geldi mi ailecek piknik yapmaya bayılırız ama evlendikten sonra bunları yapamayacam diye korkuyorum.iki gün evde otursam sıkıntıdan patlıyorum.illa ki dışarı çıkıp hava almam lazım.siz evlenmeden önce siz dolaşmadınız mı yada ne bileyim huyunu suyunu bilmiyor muydunuz.bunlar tabi evlenmemek için bi bahane olamaz ama insan evde dura dura bunalınca da ister istemez canı sıkılıyo.

Canım evlenmeden önce başka şehirlerdeydik 550 km vardı iki şehir arasında her haftasonu gelirdi yanıma, o gelemezse ben gelirdim dolaşırdık, şimdi çocuk biraz bahanesi oldu, yapı olarak da işte dediğim gibi çok yok ailesinde falan. Kişisel gelişim kpnusunda babası bi harika ama adam kaç yaşından sonra üni bitirdi, ing öğrendi. O konuda kime çekti bilmiyorum

Herkesin atladığı bir yere dikkat çekmek istedim.

Bir de merak ettim nişanlılığında nasıldı?

Herkesin atladığı bir yere dikkat çekmek istedim.

Bir de merak ettim nişanlılığında nasıldı?

O zaman gezerdik tabi ama başka şehirlerdeydik, kişisel gelişime gelince güzel planları vardı , bi de o zamanlar başka şeylere bakıyosun karakter gibi, aile gibi, asabi mi rahat mı, cimri mi savurgan mı , falan filan

Yalnız bırakmamak konusunu sormuşsun galiba canım pardon, her zaman yanımda olamıyodu tabi onun için bu kadar değildi,

Bence insanlarin herseyi oturup konusmasi gerek. Burada anlattigin gibi acik acik anlat. Karsi tarafin gozuyle goremiyo insan olaylari neticede. Konusursaniz o da ne yaptigini farkeder diye dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gezmeye alışkın bir insana evde oturmak zulüm olur,tabi işten de ayrıldınız onun da bocalaması oluyor bir süre.sizi anlıyorum Allah sabır versin diyeyim. eşiniz bebeği bahane ediyor gibi geldi bana. Siz de sabah bebeği alıp ekmek almaya çıkın hava güzel olduğunda ama dikkat edin üşütmesin sonrada "bak hep çıkartıyorum hiç bir şey olmuyor" dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…