Bir üyelik açar netten sahte çekici bayan resimleri bulur face hesabı oluştururum.
Eklerim onu. Sonra da yazışırım bakarım nereye kadar götürecek.
Sonra da boşanırım tabi ki..
Hic bisi anlamiomus gibi yapip biraz daha delil toplarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öle yaptım açtım bekliyorum kabul etmesini ama keşke vifi şifresini silmeseydim
Ben asla tahammül edemem. Herşeye katlanırm ama aldatmaya ve buna benzer durumlara asla... Ama bnm yapım bu. Eşinizi siz tanıyosunuz kararı siz vereceksiniz. Ama yuvanizi dağıtmadan önce emin olmalısınız.
Walla detaylı bir araştırma yaparım ki bana göre çok ilerlemesine gerek yok bir face hesabı olması bile beni cileden çıkarır sonra dünyayı ona dar eder boşarım tabi boşarken donuna kadar alırım hatta donunu bile alırım git şimdi o siteden medet um derim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorun şu ki iki çocuğumuz var bu yüzden biraz sakin olmaya çalışıyorum güvenimi kırmasına katlanamıyorumçok dikkatli olmalısın delil bırakma arkanda.yenilir de hemen ortaya dökülürsen hiç bir şey ispatlayamazsın
eğer ileride boşanamam şartlarım uygun değil dersen bence hiç öğrenme
paşa paşa boşarım dersen de ekran alıntıları falan alıp sakla mahkemede lazım olur
Eger gerceklerle yuzlesip gerekeni Yapmak istiyorsaniz once bu gece uyurken telefonunu iyice bi karistirin konustugu numarayi kaydedin Daha sonrada faceten bi hesap acin onun gizli actigi hesabı ekleyin bakalim neler olacak
numara müşteri hizmetleri tarife değişikliği için çünkü internet şifresini sildim
Pardon canim ben yanlis anlamışım biriyle 20 dk konuşmuş anladim.2 tane cocugun varmış eger boşanamam dersen kurcalama derim cnm Allah yardımcın olsun
aslında insan kendinide eşinide tanır buraya gelipte konu açtım çünkü çokmu büyütüyorum kendi içimde dedim belki de zaman öyle bir zamnki dürüst insan kalmadı
galiba seviyorumda alışknlıkta var tabi sanırım gizli kapaklı iş çevirecek duymam sanıyor söyleyince biliyorum kabul etmeyecek inkar edip alıp başına gidip bağır çağır sra hiç biş olmamış gibi devam arkdşım girdi diyecek bilmem nede bilmem ne yüz göz olduğumla kalacam sonuç olark mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?