eşimin bende gizli başka bi adla face hesabı var

Boşanma gibi bir durumunuz yoksa hic yüz göz olmayın...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende bu maksatla şifreyi sildim ama adam internet şifresi arıyor kç kere söyledi internete gremiyorum vodafonda şu tarife bu tarife diye tamam o zamn şifreyi komşudan alayımda tarifelrle 1uğraşma dedim yok yk kalsın diye bana bide atar yaptı

sorun şu ki iki çocuğumuz var bu yüzden biraz sakin olmaya çalışıyorum güvenimi kırmasına katlanamıyorum

maddi imkanınız var mı peki? çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız bence ciddi ciddi boşanmayı düşünün.

bekara koca boşamak kolay derler. evli değilim. kesin ya da büyük konuşmak asla istemem.

ama bundan sonra ilişkiniz sizce eskisi gibi devam edecek mi? yoksa sürekli aldatılma korkusuyla şüphe içinde yaşamaya mı devam edeceksiniz?

bu duruma dayanabilecek misiniz gerçekten? eşiniz yokluğunuzu fırsat bilip girişimde bulunmuş, aldatması yakındır bence.

affederseniz de sonu gelmez bu aldatmaların.

çocuklar için de maalesef mutsuz anne baba da iyi olmuyor.

boşanmak belkide sandığımkadar zor bir durum dğildir ama ben eşime bağımlılk derecesindeyim ayrılamam gibi geliyor defalarca denedim mahkemeye gidp dilekçe vermeyi ama toplum baskısı ve iki çocuk durumu var bide eşim son bir yıl içinde bir rahatsızlığa uğradı nedeninide bilmiyoruz saçları kirpikleri kşları döküldü şimdi elalem bak hasta diye bıraktı der diye korkuyorum çün ki benim işim gücü yerinde eşim ise doğru düzgün işi bile yok

evet evliliğimin ilk yıllarında on çocukta olsa aldatılırsam boşarım diyordum sonrası fısss sandığım gibi kolay değilmiş dar çevredeyim bide eşim uzaktan akraba

Bir iki gün sonra skstrmaya başlayin..
Bilgisayar basindayken oturun yanina ne yapıyorsun skldim beraber takilalim diyin.. Sürekli ensesinde gezin belki kacismaktan yorgun düşer utanir bir yerde...

Telefonla da ayni şekilde bir anda bir şeye bakicam verir misin diyin.. Sürekli tedirgin edin..Ne bilim birinin kocasi şöyle şöyle yapmis inanabilior musun çocuklu adamlar bile adam olamamis vs diye laf vurun ama çok caktirmayin..

Bilemedim ya belki de bunlari yaparsaniz cocuk gibi size dis biler tedirginlik heyecani hosuna gider daha da yapar vazgectim tavsiyelerimden zor durum..:/

Allah yardimciniz olsun..

Son düzenleme:
canı sıkılmış eşinizin beğenilip pohpohlanmak istiyor olabilir. ne diyorlar buna 40 ından sonra azmak mı neydi. hala giderim varmı yoksa yaşlandımmı telaşı sarıyorda bi yaştan sonra genç kız peşine düşüyorlar ya onu kastediyorum. bence öyle birşey. eve eşim dursun çoluk çocuk düzenim bozulmasın ama diğer yandan delikanlılar gibi yaşiyim diyor olabilir. dsen yine caktırmadan onun yazışmalarını falan takip et ama bir yandanda konuşmaya çalış yakın olmaya çalış belki vazgeçerde herşey eskisi gbi olur. tabi biraz iyi senaryo yazdım ama inşalllah daha kötü durumlarla karşılaşmazsın. bu arada aklıma geldi azgın teke sendromu idi adı istersen google a yaz belirtilerini oku benzerlik varmı değerlendir.

eğer boşanmak istemiyorsanız o zaman biraz korkutun derim ben

vicdan azabı çektirmeye şöyle başlayın ufaktan,başbaşa kaldığınızda onu sevdiğinizi ve sadakati için minnettar olduğunuzu söyleyin.
ama hissettirmeden,sanki gerçekmiş gibi.aşkınızın ilk günlerinden,sizden başkasını gözünün görmediği günlerden bahsedin.

daha sonraki aşama;bi kaç gün sonra uyandığında sizi evde bulamasın,kimseye de yerinizi söylemeyin
güzel bi mektup bırakın,yaptıklarından haberdar olduğunuzu ve aptal olmadığınızı onu çok sevseniz bile böyle bir şeye
katlanamayacağınızı falan yazın.çekin gidin evden ama onun bulamayacağı bir yere,belki başka şehirdeki arkadaşınıza
ya da bi otele(tabi iyi bir yer olsun allah muhafaza başınıza dert almayın)

böyle yaparak biraz vicdan azabi çektirin sonra onun sizi bulabileceği bi yere gidin,aileniz vs.
yani azıcık korkutmanız ve sizi kaybedebileceği ihtimalini düşündürmeniz gerek.
ancak kavga ve gürültüyle değil asilce.

Son düzenleme:
Eşime dedimki başka feysin varmı ?
(Varsa var diyeceğinden değil cevabını merak ettiğimden)
Hayır ama olursa zaten direk mahkemeye git,dava aç dedi.
Değil iki çocuk bazı şeyler 20 çocuk olsada son bulmak zorunda. Benim annemde yeni ayrıldı babamdan 5 kardeşiz biz. Ve ne güzel sizin işiniz gücünüz yerinde.. Tabi siz yinede %100 emin olmadan konuşmayın.

Ama bişeyler daha yakaladığınızda ayrılmayacaksınız kurcalamayın hiç.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yorumunuz gerçekten hoşuma gitti eldeki dursun dışardakilere de bi göz atayım durumu

her an ensesindeyim zehir hafiye olduğumu aslımda iyi bilir ama bu erkekler gerçekten salak

Son düzenleme:

daha öncede dilekçe vs verdiyseniz evliliğiniz çok ta yolunda gitmiyo demektir
eğer boşanacaksanız iyice işletin yüzüne vurun

boşanmam derseniz daha aldatma başlamadan tepesine binin bence
herşeyin farkında olduğunuzu anlasın
gerçi şu anda bile aldatmış oluyo bana göre ama siz bilirsiniz

Evet söyledikleriniz mantikli.. Kaslari kirpikleri dökülmüş eşinin belki bu yüzdendir kendini ispatlama cabasina girmiştir..

Netten baktım onedate adlı siteye sanırım yatak arkadaşı bulunan bir site canım hadi aldatılmak gurur vs herşey bir kenara birileriyle görüşüyorsa hastalık vs durumu var

Netten baktım onedate adlı siteye sanırım yatak arkadaşı bulunan bir site canım hadi aldatılmak gurur vs herşey bir kenara birileriyle görüşüyorsa hastalık vs durumu var

yatak arkadaşı mı yuh artık ya
adam niyeti bozmuş o zaman sadece yazışma amaçlı girmiyo demek ki

aynen öle ama kabul etmeyecek resmen one dataya girdim sahte faceyle ordaki profilini buldum resim yok tabi ama doğum tarihi doğru
eşinizi taktir ettim
Evet söyledikleriniz mantikli.. Kaslari kirpikleri dökülmüş eşinin belki bu yüzdendir kendini ispatlama cabasina girmiştir..

bu halde dar çevrede elaleme sakız olmak istemiyorum

yatakmı o kadr ileriye gideceğini hiç düşünmemiştim

hepsi bir yana yine konuşuruzda eşinin kaşları kirpikleri dökülmüş bu ciddi çok ciddi bir hastalık habercisi olabilir tıp fakultesine falan gittimi ayrıntılı araştırıldımı?

Belki de muhabbeti için giriyordur... Biriyle buluşmasi yer ayarlamasi vs bunlari yapabilir mi hissettirmeden size?

hepsi bir yana yine konuşuruzda eşinin kaşları kirpikleri dökülmüş bu ciddi çok ciddi bir hastalık habercisi olabilir tıp fakultesine falan gittimi ayrıntılı araştırıldımı?

saçkıranla alakalı bir durummuş kortizon aldı ama daha beter oldu şuanda görüntü olarak kemoterapi alan hasta biri gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…