esimin benden çok beklentisi var

miranur16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
9
4
1
36
iyi aksamlar kadınlar kulübü üyeleri
nezamandir kendime bu soruyu soruyorum.
genellikle türk kadınları evlilikleri icin eslerinden daha fazla emek sarf ederler
ama bazen acaba ben fazla mi çabalıyorum diye düşünüyorum
söyleki ben nerdeyse 6 yıldır evliyim. ilk yilimiz maddi anlamda çok sikintili gecti. Ben avrupada yaşıyorum esimde türkiyeden avrupaya geldi
çok mutlu ve neseli bir çiftiz.
ben calisiyorum esimde ilk 1 yıl ufak tefek isler yaptı biraz ek gelir kazandı ve 1 yıl sonra kendi is sahibi oldu ama onun maaşı sadece evi gecindirecek kadar ben evliliğimizin 2 ci yılında hamile kaldım hemde çok çok isteyerek 3 yıllık annelik izinine ayrıldım ücretsiz izin aldım ve esimin maasiylan gecindik simdi tekrar ise başladım.
esimin hayattan çok fazla beklentisi var birikimimiz yok is yapmak istiyor ev almak istiyor istiyor da istiyor para harcamayı seviyor ki onu bazen frenliyorum son kurusu ile yardim etmeyi seviyor yarini düşünmüyor ben ne istersem hadi alalım der yarini düşünmez.
ama gel gelelim çok tembel ve çok fazla hedefi var. kendisi dil kursuna katildi ve kazanmadı tekrar sınava girmeye caba etmiyor o yüzden fazla oturum alamıyor. neyse iste benimde almancam ana dili gibi konuştuğum icin herseye ben koşup benim halletmem lazım
benim yüzümden biryere varamıyoruz diyor evet maalesef icime kapanık bir insanım ve çok utangacim ama bir bayan olarak hersey de bana yüklenmez ki
yarin neyapacaz acaba hedefimize nasıl varicaz kafamda hep bu sorular var
ailem ile hic derdimi paylaşmam ama onlar bile bunun farkında bu evlilikte en büyük yükü ben taşıyorum ve bu konuda gercekten haklılar sadece sevip saymak yetmiyor bende yoruldum
benim zaten yeterince görevlerim var gercekten yoruldum artık
gurbette yaşıyor olması cevrenin geniş olmaması evde olunca internette çok fazla takılması derdini icine atması bunlar benim sucum degil ben evliliğim icin hersey yapıyorum herzaman çeşitli yemekler sunumlar hoşgeldin Askim ilgi şefkat sevgi saygı cocuk bakma yani kendimi övmek gibi olmasın ama erkeklerin hayal ettikleri kadın modeli buararda dirdir da yapmıyorum ve gereksiz küsmelerim de yok )))))
siz olsanız ne yapardınız

Canim allah yardimcin olsun zor bisey herseyi tek basina yuklenmek surekli mi esin boyleydi hic konustnuz mu belki kazanamayinca umudu kalmadigi icin tekrar cabalamamistir

hayır umudunu kesmedi tabiki ama hersey de benden bekleniyor ben calistigim işyerleri icin çok kolay kredi veriyor o yüzden beklentisi hep benden ama ben ona herzaman diyorum issahipleri çok zor kredi alıyor gel sana bir is bulalım yok illa kendi isim olcak olduda noldu hic bir banka ona destek vermiyor günkü garantili bir maaşı yok
benim kizdigim konu issahibi ama çok fazla vakti var boş boş evde oturuyor faydası da yok bana ama bukadarda olmazki tamam gurbette yaşıyorsun ama birseye de caba göster dimi ama

Haklisin canim normalde turkiyeden yurt disina calisip para kazanip hedeflerine ulasmak icin giderler ama seninki sadece hedef koyup yapmiyor gibi gozukuyor

Evliliğinizde ikili ilişkinizde sorun göremedim. Tek sorun dil öğrenemediği için kendi sorumluluklarını tam üstlenememesi gibi geldi bu konuda baskı yapın ve yapıcı bi şekilde yardımcı olun o zaman rahat edeceksiniz gibi. Zordur bi insanın yaşadığı yerden kopup hiç bilmediği bi lisana gitmesi oradada tek destekci sizi gördüğü için size bu kadar yüklenmiş olabilir yorulduğunuzu belirtirseniz çabalayacaktır

Haklisin canim normalde turkiyeden yurt disina calisip para kazanip hedeflerine ulasmak icin giderler ama seninki sadece hedef koyup yapmiyor gibi gozukuyor
aynennnnn bide aramızda 10 yas fark var o benden daha olgun daha bilinçli olması gerekir çok calismis ticaret hayatında zamanında çok basariliydi cokda para kazandı yemiş içmiş kenarda bir kurusu yok evlendiğimiz günden beri daha yeni akli kesti ya 2 ci çocuğu çok istiyorum çocuğum çok yanliz ama maalesef suan askıda hatta olursa seneye meslek yapicam nezaman yapicam 2 ci çocuğu onu bile bilmiyorum

doğru evet evlilik hayatimiz çok güzel ama iste dediğim gibi benden çok fazla beklentisi var eve bak çocuğa bak esine ilgi alaka ise git evin isleri bide ticaret kadını ol meslek yap hergün kafamı ütülüyor benden beklentisi oluğu ile yetinmiyor kendisi de birseye caba etse keske mesele bir ek is yapabilir fazlasıyla vakti var ya canim dükkanı var bazen gidiyor bazen gitmiyor gitse bile öğlen 1 de yada 2 de gidiyor 4 saat calisip eve geliyor eve geldiginde de ancak ona hizmet etmekle ugrasiyorum yardim destek adine pek bir çabası yok aksam kendimi zor yatağa atıyorum daha yani basında ne islerlen meşgulüm bir bilsen

Çok fazla rahat ettirmişsin birde bu zamana kadar şikayette bulunmadıysan oda rahatına bakmıştır kafaya takmamıştır. Bence al karşına açık açık konuş yorulduğunu onunda çabalaması gerektiğini belirt

evet canim aynen de öyle oldu galiba çocukluğumda olsun gençliğimde olsun yüzüm hic gülmedi evlenince yüzüm güldü mutluluğu tattım asil hayatin ne oldugunu anladım mutluluk icinde bir yaşant ben de muhakkak hata etmisimdir galiba fazlasiylan mutlu oldum o ise herzaman mutlu bir aile tablosunun icinde yaşadı ben ise sikintili bir ailede büyüdüm
konuşmaz olurmuyum hic ben icime atamam pek galiba biraz taktik meselesi ))

Konuştuğun zaman ne diyor peki

çok haklisin diyor senin çok caba harcadigini biliyorum diyor
hayal dünyasından cikamamis esim
cocukken çok simartilmis çok fazla rahat yasamış
ben ise tam aksine hep zorluklar icinde büyüdüm oda bunu çok iyi biliyor ezik büyüdüm acaba hala ezik olarak devam mi ediyorum diye düşünüyorum

Güçlü olmanın adı ne zaman eziklik olmuş. Bence senin biraz dinlenmeye ve anlaşılmaya ihtiyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…