eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Yanlış anladiniz görüyoruz okuyoruz bu tür sapkinliklar kimseye guven olmaz anlamında diyorum

Siz guvenirsiniz kocaniza ama o sapiktir yıllarca taciz eder kizinizi ruhunuz duymaz olmayacak seymi allah aşkına

Ruhu duymayan anneyle karşılaşmadım.

Ruhu duymak istemeyen anneydi hepsi de.

Bir evin içinde anne, kızının tacize/tecavüze uğradığını fark eder.

Görmek istemiyorsa, kendi sorunudur.

Ben de tecavüzcü olabileceğine ihtimal verdiğim adamla evli kalmam zaten.

Son düzenleme:
Ya abartmayın,kadının da aklına yanlış şeyler sokmayın rica ediyorum,hamile zaten.

Kadın konuyu güvenlikten endişe ettiği için açmış,bir de kendisine söylememesine bozulmuş.Aklını bulandırmayın.İki üç dizi izleyip sanki herkes böyle ilişkilere sahipmiş veya olabilirmiş gibi davranmayın lütfen.

Konu sahibinin eşinin düşüncesi anormal değil aslında ama dediğim gibi kişisel olan kişisel kalmalı.Bu devirde böyle şeyler riskli,heleki ülkenin son hallerine göre hiç gerek yok.Herkes kendi işini kendisi görmeli en azından böyle konularda.

Halletmişler zaten sorunu.

Pardon da diziyle konustugumu Nereden biliyorsunuz
bizim sitede bir beyin eşiyle ablasının eşi kaçtı bu bir
Bir arkadaşım cocuklugu boyunca dayisinin tacizine uğramış bu iki
Gecen gazetede okudum baba kizoyla ilişki yaşıyor diye bu 3
3.4 yıl önce bir okulda erkek çocuk hademe tarafından 5yil istismara uğramış buda 4

Bunlar şu anda aklima gelenler

Siz pembe dizileri izlemeye devam edin:)))

Ruhu duymayan anneyle karşılaşmadım.

Ruhu duymak istemeyen anneydi hepsi de.

Bir evin içinde anne, kızının tacize/tecavüze uğradığını fark eder.

Görmek istemiyorsa, kendi sorunudur.

Ben de tecavüzcü olabileceğine ihtimal verdiğim adamla evli kalmam zaten.

Çocuğu tacize uğrayıp farketmeyen o kadar çok ebeveyn varki haberleri gormuyormusunuz

nasıl ailelerde büyümüş nasıl bir psikoloji yetişmişsiniz acıdım size

Valla iyi bir ailede büyüdüm bir sıkıntım olmadı şükürler olsun
Duyup gorduklerimiz fazlasıyla acımasız hayat çok kirlendi bunlardan korkuyorum açıkçası

Birde sizin gibi laf söyleyecek kapasitesi olmayınca acidim size diyen bilgisizlerden korkuyorum !

Bazı arkadaşlar çok büyük konuşuyor. Insanoğlunu küçümsemeyin bu kadar...Yaşamamış olsak bile haberlerde neler duyuyoruz. KK.da neler okuyoruz. Allah korusun.

O kadar gülüyorum ki valla okurken sanki daha geçen 3 yaşındaki çocuk tecavüze uğrayıp oldurulmedi

Ortam kötü diyorum herkesin bababasi kocası dayısı amcası sapık demiyorum ama çıkmıyor mu içlerinden?

O kadar gülüyorum ki valla okurken sanki daha geçen 3 yaşındaki çocuk tecavüze uğrayıp oldurulmedi

Ortam kötü diyorum herkesin bababasi kocası dayısı amcası sapık demiyorum ama çıkmıyor mu içlerinden?

Doğru söylüyorsun canm +10000

Ben asıl bu arkadaşlar neyin özgüven patlamasını yaşıyor onu merak ediyorum acaba farklı dünyalardayız da bizim mi haberimiz yok :KK70:

Valla iyi bir ailede büyüdüm bir sıkıntım olmadı şükürler olsun
Duyup gorduklerimiz fazlasıyla acımasız hayat çok kirlendi bunlardan korkuyorum açıkçası

Birde sizin gibi laf söyleyecek kapasitesi olmayınca acidim size diyen bilgisizlerden korkuyorum !
aileme eşime babama güvenmeden ben yaşayamam bu anlamda
normal olandan söz edersek ki normali konuşuyoruz sanırım aile temelinde güven olmazsa olmazdır kızımın babasına güvenmeyeceksem sürdüremen en ufak bir şüphede bile
işte bu şüpheyle yaşayabilene acırım
bilgisiz olabilirim cahilde olabilirim ama hasta değilim

Doğru söylüyorsun canm +10000

Ben asıl bu arkadaşlar neyin özgüven patlamasını yaşıyor onu merak ediyorum acaba farklı dünyalardayız da bizim mi haberimiz yok :KK70:
yani siz şüpheylemi yaşıyorsunuz heran eşim yada babam bunu yapabilir
ben uzaylıyım uzaydan selam olsun

:KK57:

Durum böyleyse işler değişir :KK57::KK57: . Ben olsam hamileliğin verdiği güçle aile meclisini toplarım :KK59::sampiyon:
Ay çok güldüm çok hoşsun ya :)

Çok iyi yapmışsın canım kocasının da bu işten haberi yokmuş yarın bigün başka şeylerde çıkabilirdi ortaya insan kocasına illa der yani hat alicam diye konuşur evde gizlemesi çok manidar hak etmiş
Ya eşinin de bilmesi lazım. Yarın öbür gün bize bulaşmasın kimse.

Ben eşimle Elti arasında bisey olduğunu düşünmüyorum. Benim tek derdim haberim olmaması idi. Sevmiyorum böyle şeyleri. Çok şükür hallettim .
EltiM de beni arasa işte böyle böyle bi sorunum var dese ben bi şekilde yardimci olurdum. GerEk yoktu yani.

:KK57:

Durum böyleyse işler değişir :KK57::KK57: . Ben olsam hamileliğin verdiği güçle aile meclisini toplarım :KK59::sampiyon:
Bizim sülale gibi bir sülalen olsaydı ama herkes seni ayıplar bir daha da yüzüne bakmazdi .
Hamilelik gücü filan da dinlemezdik
Bildiğimiz kadarıyla milyonlarca yıldır tüm canlılar bir şekilde ciftlesip ürüyor.
Padişah olmadığı için sulalemizde kimsenin Şehzade doguracagini da sanmiyoruz :KK53:

Back
X