eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Bizim sülale gibi bir sülalen olsaydı ama herkes seni ayıplar bir daha da yüzüne bakmazdi .
Hamilelik gücü filan da dinlemezdik
Bildiğimiz kadarıyla milyonlarca yıldır tüm canlılar bir şekilde ciftlesip ürüyor.
Padişah olmadığı için sulalemizde kimsenin Şehzade doguracagini da sanmiyoruz :KK53:
Ayy espriler çok iyi ya :)

Bizim sülale gibi bir sülalen olsaydı ama herkes seni ayıplar bir daha da yüzüne bakmazdi .
Hamilelik gücü filan da dinlemezdik
Bildiğimiz kadarıyla milyonlarca yıldır tüm canlılar bir şekilde ciftlesip ürüyor.
Padişah olmadığı için sulalemizde kimsenin Şehzade doguracagini da sanmiyoruz :KK53:

:D :D önce bir sırttım okuyunca sonra ilk aklıma bu emoji geldi :halay::halay::halay::halay:

kız zaten benim totişim öyle bir sülaleyi zor kaldırır , yemez :D :D Ama şöyle bir şey var Hep bunlar aile yapısı ... Mesela biz çerkesiz herhangi bir durumda çekirdek ailemiz hemen toplanıp bir beyin fırtınası yapar sonra genellikle oylama ile karar veririz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK ... Şimdi böyle bir ailede yetiştikten sonra beni ayıplamalarına izin vermezdim yani :duduk: ben elimi masaya vururum :ruh::KK52:

aileme eşime babama güvenmeden ben yaşayamam bu anlamda
normal olandan söz edersek ki normali konuşuyoruz sanırım aile temelinde güven olmazsa olmazdır kızımın babasına güvenmeyeceksem sürdüremen en ufak bir şüphede bile
işte bu şüpheyle yaşayabilene acırım
bilgisiz olabilirim cahilde olabilirim ama hasta değilim

İşte yavaş yavaş kendi karakterini nasıl bir aileden geldiğini göstermeye başladın kurdugun cumlelerle

Seviyene inemeyecegim :KK14:

Doğru söylüyorsun canm +10000

Ben asıl bu arkadaşlar neyin özgüven patlamasını yaşıyor onu merak ediyorum acaba farklı dünyalardayız da bizim mi haberimiz yok :KK70:

Geçen bir konu vardı eltisinin oglu kızını opmustu belki ilerde tacizde yapacaktı annesinin ruhu duymayacakti

Hiç haber izleyip gazete de okumuyor bunlar kk de takilmaktan :)))

İşte yavaş yavaş kendi karakterini nasıl bir aileden geldiğini göstermeye başladın kurdugun cumlelerle

Seviyene inemeyecegim :KK14:
sen benim tabirim ile acınası hastalıklı
senin tabirin ile bilgisiz seviyesiz biriyim
bunu burda bırakalım

konu sahibi tepkinizi aşırı buluyorum
hamileliğinizi eşinize kaarşı kullandığınızı düşünüyorum
aile değerleri bu olmamalı diye düşünüyorum
eşler birbirlerine güvenmeli diyorum
benden bu kadar
evet kimsede kimsenin doğrusunu kabul etmiyor bunuda biliyorum

Back
X