• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığından eminim artık

Bir avukata danışın lütfen, yasalar sürekli değişiyor. Aynı olay bir tanıdığımın başına geldi. Restorant görüntü vermedi, dava açarsanız görüntü verebiliriz dediler. Kayıtlar 2 ay tutuluyor bu yüzden hızlı davranmanız lazım. Elimizdeki fişi saklamayı unutmayın. Ayrıca üzerine kayıtlı tüm numaraların incelenmesini isteyebikşrsinşz dava da. Uzun uzun konuşmaları aldatma sayabiliyorlar. Yalnız eğer eşinizin maddi durumu yoksa çekişmeli ile boşa uğraşmayın anlaşmaya çalışın, Allah yar ve yardımcınız olsun.
100 bine yakın hesapta parası var bilin bakalim kimin üstune kayinvalidemin bahaneside vergi borclari falan filan arabamızda 140 bin degetinde oda arkadaşinin ustune kayitlı inan suan sadece bosanmak istiyorum bide alkol sorunu var herkes biliyor buda bi bosanma sebebi dimi

Vermezler.Ben ulaşamam mesela kendı adıma ama sız deneyebılırsınız.Ama hakıme gotursen arkadasıyla bır seyler ıcebılır normal der.Bence bu olaya gırmeyın.Napın bılıomusunuz sessızce tlfnunu takıp edın .Yazışmaları kendınıze atın
Şifresini çozemedim bide artik siler bulamam sessizce bekleyemedim

Şifresini çozemedim bide artik siler bulamam sessizce bekleyemedim
Beklemezsen olmaz .Şifresını ogren bır sekılde .Ogrenmekısın.Hıc bısey fark etmıomus gıbı davran .Hatta takıbe aldır kuzenın flnvarsa

Bunu deniycem teşekkürler
Daha önce de aldattı yazmışsınız.
Ama bunu da mesela sadece görsem yeter diyorsunuz. Siz boşanmak icin deli toplamıyor musunuz? Yoksa merakınızdan bakmak mi istiyorsunuz? Aldattığından eminsiniz zaten
Niçin " görsem yeter " diyorsunuz?

100 bine yakın hesapta parası var bilin bakalim kimin üstune kayinvalidemin bahaneside vergi borclari falan filan arabamızda 140 bin degetinde oda arkadaşinin ustune kayitlı inan suan sadece bosanmak istiyorum bide alkol sorunu var herkes biliyor buda bi bosanma sebebi dimi
Çok sinsice , birgün durumun bu noktaya varacağını biliyor tabi. Sizi gerçekten kaybetmekten korksa aynı şeyi tekrar tekrar yapmaz zaten. Alkol durumu sizin için avantaj. Şahitlerinizde olacak tabi iş çekişmeliye dönerse

Bosuna mekana gitmeyin.karsilikli oturuyorlarsa sarmas dolas degillerse arkadasimla oturuyorum ne var bunda?! Der

Evet bu da bşr sebep. Arabanın kendinin olduğunu da ispatlayabilirsiniz avukata danışın

Daha önce de aldattı yazmışsınız.
Ama bunu da mesela sadece görsem yeter diyorsunuz. Siz boşanmak icin deli toplamıyor musunuz? Yoksa merakınızdan bakmak mi istiyorsunuz? Aldattığından eminsiniz zaten
Niçin " görsem yeter " diyorsunuz?
Niye görsem yeter kabullencek o zaman sonuna kadar inkar edecek görduğümü anladiği an yalvarmalar baslayacak ancak o zaman anlaşmali bosanabilirim birsurü tantana çikacak ailemi de rahatsiz edecek arayip barısalim diyecek yapıscak yani tanıyorum

Niye görsem yeter kabullencek o zaman sonuna kadar inkar edecek görduğümü anladiği an yalvarmalar baslayacak ancak o zaman anlaşmali bosanabilirim birsurü tantana çikacak ailemi de rahatsiz edecek arayip barısalim diyecek yapıscak yani tanıyorum
Görmüş gibi davranabilirsiniz mesela? Olta atabılırsınız.
Aslında ne yapıyorsanız hissettirmeden yapmanız gerek ama madem söylediniz
o zaman emin konuşun ve gordugunzuu söyleyin

Görmüş gibi davranabilirsiniz mesela? Olta atabılırsınız.
Aslında ne yapıyorsanız hissettirmeden yapmanız gerek ama madem söylediniz
o zaman emin konuşun ve gordugunzuu söyleyin
Soylefim evet sen bugün bi kadinlaydin diye sadece yüzüme bakıyo yok diyo kimle gittin diyorum tek diyo tek gitmex bide arkadaşlarinı taniyorum şununla gittim diyemiyo yarin bu evden gideceksin dedim bakalim yarın neler olacak

Allah yardimcin olsun iyi bir avukattan net bilgi al
Firsat verme
Bundan sonra rahat rahat takil de
Adam evde hizmet eden varken disarida da gezecek varken tabi ki hissettirmez

Ya birde yorumlar da gördüm.
eğer şahsi olarak maddi durumunuz yeteri kadar iyi değilse,lütfen başkalarının üzerine olan mallar hakkında avukata detaylı bilgi alın.
bu malların eşinizin olduğunun ama başkalarının üzerinde olduğunu,eğer onun olduğunun kanıtlayabilirsem,ses kaydı yada herhangi bişey bu mallardan hak iddia edebilir misiniz öğrenin.
bence ceketini alıp çıkmasına izin vermeyin.

çok kontrollü olmanızı tavsiye ediyorum.
bunu bir avukat ile başarabilirsiniz.
öfkenize yenik düşmeyin.
önceliğiniz hemen boşanmak değil,
Sağlam boşanmak olmalı.
bence tabi.

Back
X