• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığından eminim artık

Bende ekran görüntüsü değilde. Telefonunu açıp onun telefonumdan video çekiyorum

Ekran görüntüsü yerine yine kendi telefonumla fotoğrafını cek.

Avukata danismistim belediyenind delil olmasada delil başlangıcı demisti

Naptın canım? İyi misin?
Ne yapayım iyi olmaya çalışıyorum restaurantta kayıtlarini gordüğüm gün 5 dak.da eşyalarını topladim koydum kapıdan aldı ablasıyla gelip.avukatla görüştüm anlattım hiçbişey alamazsın sadece boşanirsın dedi üzerine bişey yok çünki çocuğa nafaka baglanir dedi ikna et anlaşmaliya dedi. Bende aradım nasıl boşancaz dedim ben bişey yapmadım sen öyle bisey görmedin şizofrensin diyo bana sonrada diyoki biz üç kişiydik iş arkadaşim diyo tabiki dinlemedim gördüklerim bana yeter şuan beklemedeyim iznim var on gün annemlete gidicem memlekete sonra dava açıcam çok pişmanım her defasında affettiğim için şuan yine aynı durumdayım 18 yıldır hayatımdaydı ona verdiğim zamana üzülüyorum sadece

100 bine yakın hesapta parası var bilin bakalim kimin üstune kayinvalidemin bahaneside vergi borclari falan filan arabamızda 140 bin degetinde oda arkadaşinin ustune kayitlı inan suan sadece bosanmak istiyorum bide alkol sorunu var herkes biliyor buda bi bosanma sebebi dimi
Acaba mesaj yazıp arabanın da paranın da senin olduğunu ispat edeceğim hakkımı alacağım senden gibi şeyler yazsanız cevap olarak belki ispat edemezsin hiçbiri benim üzerime değil gibi cümleler kullansa kendinin olduğunu kabul etmiş sayılır mı delil olarak kullanabilir misiniz mesajları?

Acaba mesaj yazıp arabanın da paranın da senin olduğunu ispat edeceğim hakkımı alacağım senden gibi şeyler yazsanız cevap olarak belki ispat edemezsin hiçbiri benim üzerime değil gibi cümleler kullansa kendinin olduğunu kabul etmiş sayılır mı delil olarak kullanabilir misiniz mesajları?
Hiç bilmiyorum avukatın dediği üstüne bişey yoksa alamazsın anlaşmaya ikna et dedi ev kiramı öder mi dedim evde kim oturursa o oder dedi napayım çalışıyorum ailemde destek olcak idare edicem zor işler

Bu durumun benzerini yakınım yaşadı, fişteki mekana gidip görüntüleri izledi. (izin verdiler bu tamamen keyfi birşey) ama görüntülerde arkadaş gibi kahve içiyorlarmış, sarılma öpüşme yok, dolayısı ile delil de olmadı.

Hanımlar bana yardımcı olun lütfen eşimde değişiklikler farkettim eve geç gelmeleri falan bunun üstine birde kizim 13 yaşında o duymus telde konustuğunu bi kadınla ve watsapta bi kadin buna resim atmış bu gece sarhoş geldi telefon koynunda uyuyodu pantolonunu karıstırırken kemerinin arasinda sac buldum benim saçım asla degil arabamıza gidip karıstırdım cuzdaninda restoran fisi buldum alkollü biryer kesin bosanacağım size sorum o restorana gitsem kamera kayitlarindan kimle olduğunu bulabilirmiyim yani mahkemede bunu delil kabul ederlermi kamera kayitlatina ulaşabilirmiyim neolur yardım edin tek derdim bu adamdan kurtulmak
Bence bir gun patlak verecek sen tetikte ol sana oldugunda fazla iyi davranip hediyeler alirsa bilki vicdan yapacaktir

Ne yapayım iyi olmaya çalışıyorum restaurantta kayıtlarini gordüğüm gün 5 dak.da eşyalarını topladim koydum kapıdan aldı ablasıyla gelip.avukatla görüştüm anlattım hiçbişey alamazsın sadece boşanirsın dedi üzerine bişey yok çünki çocuğa nafaka baglanir dedi ikna et anlaşmaliya dedi. Bende aradım nasıl boşancaz dedim ben bişey yapmadım sen öyle bisey görmedin şizofrensin diyo bana sonrada diyoki biz üç kişiydik iş arkadaşim diyo tabiki dinlemedim gördüklerim bana yeter şuan beklemedeyim iznim var on gün annemlete gidicem memlekete sonra dava açıcam çok pişmanım her defasında affettiğim için şuan yine aynı durumdayım 18 yıldır hayatımdaydı ona verdiğim zamana üzülüyorum sadece
Daha bi 18 yilin daha bosa gidebilirdi
Zararin neresinden donersen kâr
Ayrica iyi ki isin var, ailen arkanda
Bunlar olmadigi icin gidemeyip daha kotusune katlanan kadinlar var burda.
Bundan sonrasi guzel gecsin omrünün, yalanla, ihanetle degil

Daha bi 18 yilin daha bosa gidebilirdi
Zararin neresinden donersen kâr
Ayrica iyi ki isin var, ailen arkanda
Bunlar olmadigi icin gidemeyip daha kotusune katlanan kadinlar var burda.
Bundan sonrasi guzel gecsin omrünün, yalanla, ihanetle degil
Evet tesellim bu çok şükür işim var onunla doğmadım olmasada olur şuan çok rahatım ınsallsh iyi olur herşey

Back
X