• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni anlaması için ne yapmalıyım?

Ben kendi cocuklarima zor bakiyiyorum anca yetisiyorum herkes dogurduna baksin bir zahmet işim yoktu eşin sacmalamiş resmen sanki 40 yillik evlisinizwde yegenleri gelecek daha yeni evli ciftin evinde onun bunun cocugun isi ne akil var matik var

Ya ben bunu anlamıyorum. O ev sizin size sormadan nasıl böyle bir plan yapabiliyorlar. Esinizde hata. Bi akşam misafir gelecek olsa bile esler birbirinin fikrini almak zorunda ki siz bi çocuğun evinizde kalmasından bahsediyorsun üstelik yeni evli ve hamilesiniz. Kesinlikle kabul etmeyin derim belki ağır bir hamilelik gecirceksiniz niye extra bi sorumluluk alasinzki

Eşimle konuştum. Sebebi yok ben istemiyorum. Ama olurda illa gelecek diye ısrar edersen bizim ilişkimiz çıkmaza girer dedim. O çocukta burda hiç mutlu olamaz karar senin dedim. Canı sıkıldı ama kabul etti.

Ben bana böyle bi sorumluluk yüklemeye çalışan adamı paralarım be!kendi yeğenini getirmeyi teklif et bakalım ne diyecek???bi de öğretmen olacak.empati bile yapamayan bi adam.kusura bakma ama keşke çocuğun olmasaymış bu zihniyette bi adamla çocuk bile yetiştirilmez.madem çekirdek aile kavramını kabul etmiyor gidip köyünden evlenseymiş

Eşimle konuştum. Sebebi yok ben istemiyorum. Ama olurda illa gelecek diye ısrar edersen bizim ilişkimiz çıkmaza girer dedim. O çocukta burda hiç mutlu olamaz karar senin dedim. Canı sıkıldı ama kabul etti.
süper bir haber çok sevindim senin adına

bakti babac pahali tabi iyi yapmissin azicik disini goster

bakti babac pahali tabi iyi yapmissin azicik disini goster
Ben sakin sakin konuşurum. Ama bi çığrımdan çıkarsamda gereken fazlasıyla yapılır. Buda onu çok iyi anlamış olacak ki kabullendi

bazı adamların kafasına odunla vursan yine anlamaz.nasıl bir gen israfıdır bilmem.

Kocaniz gercekten inat ediyor.
Hamile uzerine bide calisan kadina bunlari zorla buyurmak, herseyi bahane olarak gormek.
Allah yardimcin olsun ben sahsen cikis yolu bulamadim. Insallah vazgecer bu inadindan esiniz

boyle yapip beni uzcegini yuvamizi tehlikeye atacagini bilseydim hic tayin istemezdim bu sehre de. sen benim aile olma hayalimi elimden aliyosun en guzel zamanimdan caliyosun ilk hamilelik her zaman ozeldir ilktir cunku..

Valla Allah yardımcınız olsun...
Ben bırak yiğenimi kendi kardeşimin sorumluluğunu alamam.
Bunu kabul etmeyin çünkü çok yıpranırsınız.
Benim kv öyle elinden gelse 5 çocuğunu da bana yollayacak kendisi hayatını yaşayacak.
Yok öyle efendim kimse kusura bakmasın...
Bence sert tavrınızı hiç bırakmayın ve asla taviz vermeyin.
Bu insanlar ne düşünüyor acaba??
Çalışan bir bayan,
yeni evliler,
üstüne üstük hamile... Nasıl bir vicdanları var merak ediyorum???

telefon açıp çocuğun annesiyle konuşun yani ben olsam oyle yapardım eşim sizi kırmamamk adına syleyemiyo ama ben bakmak ıstemıyorum bu sorumluluğu alamam dıyın
mantıklı bı kadınsa ıstenmeyen yere çocuğunu göndermez
kötü olcaksanızda olun zaten yanınıza alsanızda kotu olcksanız

kesinlikle kararından dönme niye başkasının çocuğuna bakasınki kocana rest bile çek bence o gelirse ben giderim falan bile de ama sakın kabul etme yoksa hayat sana zindan olur

hatunlaaaaarr konu sahibi olayı halletmiş.. eşini ikna etmiş..

Back
X