eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum

aslında o acemi çapkın değilde beniç çok saf hiçbirşey bilmeyen bir evkızı olduğumu bildiği için çok rahat davranmış ben öğrendikçe oda saklamaya başladı gibi geliyor kahretsinya eğer yine aldatıyorsa varya onu öyle bir cezalandırıcamki yazsam inanamazsınız, odaha beni tanımamış

eşinde seni takip ediyor eğer pc de o programa rastladıysan canım.

Şimdi girer burda yazılanları,baska yerde yazdıklarının hepsini okur.

Eşin netten çok iyi anlayan biriyse eğer,senin onu yakalaman çok zor.

Minareyi çalan kılıfını uydurur...

Sana delil bırakmaz yani,boşyere kendini yorma pc başında

şöyle düşün kadın herzaman hisseder ve hissettikleri hep dogru çıkar.

Çekirgede bir sıcrar iki sıcrar,3'de yakalanır...

İlla ki Allah önüne çıkaracaktır zaten .

en iyisi yarın merkeze gideyim merkezde burdan 2 saat uzakta, arkadaşlar bişey daha sorucam, geçmiişteki yptıklarınıda görebilme imkanım varmı, yoksa sadece bundan sonrasınımı öğrenebilirim, gelişmeleri anlatmaya çalışıcam üzüntüden kalbim sıkıştı....

İnternet çıktı aldatmalar bozuldu. Eskiden aşk mektuplarından yakalanıyormuş kocalar bu devirde kocayı yakalamak zor:) Bide google eşinizin adını soyadını yazın ben arada bakarım bir gelişme varmı diye:)

Canım buradan sana yardım edilmesi çok zor,birisinin yanında olup sana göstermesi gerekiyor.Bilgisayar kullanması konusunda bilgin çok az.İnşallah bu sana ders olur gayretle öğrenmeye başlarsın:71:

BU ARADA kafam karıştı, hem konunuzda geçmişe bakıyorum silmiş hiçbirşey yok diyorsunuz, HEMDE daha altlara indiğimizde ''geçmişe nereden bakılıyor''bilmiyorum yardım edin demişsiniz.

Ben mi çok şüpheciyim,siz mi şüphe oluşturuyorsunuz ?

en iyisi yarın merkeze gideyim merkezde burdan 2 saat uzakta, arkadaşlar bişey daha sorucam, geçmiişteki yptıklarınıda görebilme imkanım varmı, yoksa sadece bundan sonrasınımı öğrenebilirim, gelişmeleri anlatmaya çalışıcam üzüntüden kalbim sıkıştı....

canım eğer bilgisayarın geçmişini temizlediyse, geçmişi göremezsin..

sana dediğimiz casus program, yüklediğin andan itibarenkileri gösterir..

BU ARADA kafam karıştı, hem konunuzda geçmişe bakıyorum silmiş hiçbirşey yok diyorsunuz, HEMDE daha altlara indiğimizde ''geçmişe nereden bakılıyor''bilmiyorum yardım edin demişsiniz.

Ben mi çok şüpheciyim,siz mi şüphe oluşturuyorsunuz ?

google cromdan bakmayı biliyorum ancak arkadaş web geçmişi deyince ben sandımki msn sayfasına girince orda veb geçmişi var kimlerle konuştuğu falan, webin ne olduğunuda tam bilmiyorum googleden yazınca anladımki benim bildiğim şeymiş

arkadaşlar ben aptal değilim ancak teknoloji yabancısıyım , yani teknolojiyi bilmeyen birini insanlar bazenher konuda bilgisiz veya her konuda saf gibi görüp genelleme yapabilirler ,bu yüzden tuhaf gelebilir size durumum, kusura bakmayın

sana tavsiyem eğer şüpeleniyorsan gerisini bırak hayatını yaşa sende naparsa yapsın ye iç gez harcaaaaa kendini heba etme boşunaaaa derim....

sana tavsiyem eğer şüpeleniyorsan gerisini bırak hayatını yaşa sende naparsa yapsın ye iç gez harcaaaaa kendini heba etme boşunaaaa derim....
bu mümkün değil o benim onu nekadar kıskandığımı çok iyi biliyorum öyle bişey varsa şunu söylim onun yapacağı son yanlış olmuş olur

bunun için casus program var ama pc hakkında bilgi sahibi olmadığından beceremeyebilirsiniz..

Eşinin ne yaptıgını merak ediyorsan sana bir programı ismi söylücem bunu kur.
PC Activity Monitor Standard ( PC Acme Standard) bilgisayarınızı başlattığınız andan itibaren yaptığınız herşeyi kaydeder. Açtığınız dosyaları, kapattığınız programları, ne zaman hangi oyuna girilmiş, ne zaman hangi film izlenmiş gibi bütün eylemleri saniyesine kadar izleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında olmasanız bile bilgisayarı sizden daha iyi gözleyecek bir progragram bu kesinlikle işe yarıyor ama eğer aldatıyorsa eşininiz kendınızı hazırlayın çünkü göreceğiniz herşey gerçekler olacak..
Buyrun bu da indirmek için link :
http://www.inndir.com/PC_Activity_Monitor_Standard_(_PC_Acme_Standard)-20536p.html:46:

Eşinin ne yaptıgını merak ediyorsan sana bir programı ismi söylücem bunu kur.
PC Activity Monitor Standard ( PC Acme Standard) bilgisayarınızı başlattığınız andan itibaren yaptığınız herşeyi kaydeder. Açtığınız dosyaları, kapattığınız programları, ne zaman hangi oyuna girilmiş, ne zaman hangi film izlenmiş gibi bütün eylemleri saniyesine kadar izleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında olmasanız bile bilgisayarı sizden daha iyi gözleyecek bir progragram bu kesinlikle işe yarıyor ama eğer aldatıyorsa eşininiz kendınızı hazırlayın çünkü göreceğiniz herşey gerçekler olacak..
Buyrun bu da indirmek için link :
http://www.inndir.com/PC_Activity_Monitor_Standard_(_PC_Acme_Standard)-20536p.html:46:[/QUOgözde yardımın için sağol ancak ben linke girdikten sonrasını yapamıyorum, keylooguda oyüzden indiremedim senin verdiğin linke giriyorum gerisini yapamıyorum, bu arada bu yöntemleri öğrendiğim çok iyi oldu, çükü benim gibi internetten anlamayıpta eşlerinin saatlerce internette kaldığı çok arkadaşım var onlarıda aydınlatıcam ,erkekler erkektir yapar sloganını asla bu ülkenin kadınına aşılayamayacaktır,bu sloganı duymamalıyız :36:

Canim sana birsey dicem ama darilmaca gücenmece yok...

Kanit ariyorsun, ki neyin kanitini ariyorsun anlayamiyorum. Kizlar ariyor telefonunu msnden görüstüklerini söylüyorlar hatta kamera actiklarini söylüyorlar. Ki öyle kizlarin erkeklere ne halde poz verdiklerini anlatmama gerek yok. Ben olsam nefret ederdim igrenirdim heralde...

Ama bu durumda sakin kalman önemli ve karsilikli oturup konusmaniz. Sen arayanlari söyle ve sebebini sor anlatmasini kendisini ifade etmesini iste.
Böyle bilgisayardan anlamayip yüzüne gözüne bulastiracagina iki yetiskin insan gibi konusun. Sen zaten bakislarindan anlarsin sana yalan söyleyip söylemedigini.
Ve ona göre davranirsin.

Hiii eger yalan söylerse gözlerinin icine baka baka ve sende bunu anlayamassan gecmis olsun.
Ama bi erkegin gözünden anlaman gerekir bir kadin olarak dogru söyleyip söyleyemedgini, erkekler okadar da kurnaz degil canim...

Back
X