Eşinin ne yaptıgını merak ediyorsan sana bir programı ismi söylücem bunu kur.
PC Activity Monitor Standard ( PC Acme Standard) bilgisayarınızı başlattığınız andan itibaren yaptığınız herşeyi kaydeder. Açtığınız dosyaları, kapattığınız programları, ne zaman hangi oyuna girilmiş, ne zaman hangi film izlenmiş gibi bütün eylemleri saniyesine kadar izleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında olmasanız bile bilgisayarı sizden daha iyi gözleyecek bir progragram bu kesinlikle işe yarıyor ama eğer aldatıyorsa eşininiz kendınızı hazırlayın çünkü göreceğiniz herşey gerçekler olacak..
Buyrun bu da indirmek için link :
http://www.inndir.com/PC_Activity_Monitor_Standard_(_PC_Acme_Standard)-20536p.html:46:[/QUOgözde yardımın için sağol ancak ben linke girdikten sonrasını yapamıyorum, keylooguda oyüzden indiremedim senin verdiğin linke giriyorum gerisini yapamıyorum, bu arada bu yöntemleri öğrendiğim çok iyi oldu, çükü benim gibi internetten anlamayıpta eşlerinin saatlerce internette kaldığı çok arkadaşım var onlarıda aydınlatıcam ,erkekler erkektir yapar sloganını asla bu ülkenin kadınına aşılayamayacaktır,bu sloganı duymamalıyız