arkadaşlar eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum, mutlaka bilmediğim bir msn adresi face vardır diye düşünüyorum 7 yıllık evliyz bir defa beni aldatmıştı msn adresi vardı tabi ben ozamanlar internetten hiçmi hiç anlamıyordum kızlar tlfnu arayınca anladım kızlar anlatmışlardı msnden tanıştık diye özür dilemişlerdi ,bende boşanıcaktım özür diledi falan af ettim. o laydan sonra internet eve aldırdım şimdi iyi kötü biliyorum ama fazla değil, ondan şüpheleniyorum çünkü 1 internet üzerinde saatlerce vakit geçiriyor ben onun yanına gidince hemen toparlanıyor, o inrernetçilikde yaptı bu konuda çok bilgili değişik değişik programlar yüklüyor, ben geçmişe bakıyorum mesela saatlerce girmesine rağmen silmiş hiçbişey yok eşim esnaf dükkanda internet var ordan giriyor sanırım orda kahve olduğu için eşim gitmeme izin vermiyor bazen çatkapı yapıyorum ozamanlarda yakalayamıyorum, birdefa tepkisini ölçmek için yalandan dedimki internette kiminle görüşmüşsek ayrıntılı döküman alalım diye kabul etmedi çok şüpheleniyorum, internet konusunda çok bilgisizim lütfen yardım edin,kk sağ olsun bir arkadaşım önerdi,aldatılıyorsam naasıl anlarım eğer öyle birşey varsa beni kullanmaya dvm ediyor demektir bu ben,i kahrediyor ama yakalayamıyorum ltfn yardım ablalarım kardeşlerim