eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum

bilgisayarda "keyloger"varsa ki casusluk için açılmıştır muhakkak..google ye yaz;"pc nizde keyloger var mı kurtulma yolları "diye bi çok yerde kurtulmanın yolları anlatılmış..ama bu silme işlemini muhakkak anlar eşin pc yi çok iyi biliyorsa anlarsa sorarsaa sen de söylersin takip etmek neyin nesi takipo edilecek varsa sabıkalaı biri olarak o da sensin diye...bitr de casus yazılım programları varmış bi arkadaş anlatmıştı gizlice yüklemiş ve eşinin ne yaptığını ne yazdığını gizlice aöğrenmiş ücretliymiş o program ..acaba keylogerden mi bahsetti bilmiyorum....inşallah kötü bi durum bulmazsın.

Canım kusura bakma ben iki mesajımı yazdıktan sonra sürekli aktif olamadım.2 gün önce safra kesesi ameliyatı oldumda : )) ama yine de geri kalamadım tabi buralardan o ayrı.Yanlış anlamadıysam herşey tam tahmin ettiğim gibi.Eşin internet cafeden tecrübeli ve önerdiğim programı kullanıyormuş.Size tavsiyem.Sağduyulu olun.Yıkıp ,geçmeyin.Kendinizi ,eşinizi ve evliliğinizide toparlayın.Hiç bir şey bitmedi çok şeylere şahit oldum ben çevremden ve anlatılanlardan.Fevri davranmayın ama ben kadınların aptal yerine konulmasına da tahammül edemediğim için sizin bildiğinizi bilmesini isterim.somut bilgilerle tavrıızı almak için bu programı önermiştim.Ama isterseniz etrafınızda bilgisayar hizmet tamir servisi veren yerler var.Eşininizin keylogger programı kurduğunu pc 'ye ama sizde onu merak ettiğinizi söyleyin.Size 50 tl hizmet bedeli karşılığında ve nasıl görmeniz konusunda detaylı yardımcı olsun. Rica ederim kendinizi harap etmeyin,strese sokmayın.Normalmiş gibi de kabullenin yaşayın demiyorum ama sakin olalım ,akıllı davranalım hemen aklımıza bitirelim ,boşanalım odaklı şeyleri getirmeyelim.Eşinizide kurtaralım bu illetten evililiğimizide.Sırf gurur ,yok beni sevmiyor o kadınlara gidenden hayır olmaz vs sevseydi gitmezdi klişe çaresiz muhabbetleri bırakalım ve savaşalım.Uğraşalım.EŞinizi kazanaın.En azından siz bir şeyler yapında çok uğraştım didindim de olmadı deriz.Hayırlı günler Hayırlı ramazanlar.

Not: Gözünüzle görmeden ,tam emin olmadan asla suçlamayalım yüzüne karşı eşinizi.

Canım kusura bakma ben iki mesajımı yazdıktan sonra sürekli aktif olamadım.2 gün önce safra kesesi ameliyatı oldumda : )) ama yine de geri kalamadım tabi buralardan o ayrı.Yanlış anlamadıysam herşey tam tahmin ettiğim gibi.Eşin internet cafeden tecrübeli ve önerdiğim programı kullanıyormuş.Size tavsiyem.Sağduyulu olun.Yıkıp ,geçmeyin.Kendinizi ,eşinizi ve evliliğinizide toparlayın.Hiç bir şey bitmedi çok şeylere şahit oldum ben çevremden ve anlatılanlardan.Fevri davranmayın ama ben kadınların aptal yerine konulmasına da tahammül edemediğim için sizin bildiğinizi bilmesini isterim.somut bilgilerle tavrıızı almak için bu programı önermiştim.Ama isterseniz etrafınızda bilgisayar hizmet tamir servisi veren yerler var.Eşininizin keylogger programı kurduğunu pc 'ye ama sizde onu merak ettiğinizi söyleyin.Size 50 tl hizmet bedeli karşılığında ve nasıl görmeniz konusunda detaylı yardımcı olsun. Rica ederim kendinizi harap etmeyin,strese sokmayın.Normalmiş gibi de kabullenin yaşayın demiyorum ama sakin olalım ,akıllı davranalım hemen aklımıza bitirelim ,boşanalım odaklı şeyleri getirmeyelim.Eşinizide kurtaralım bu illetten evililiğimizide.Sırf gurur ,yok beni sevmiyor o kadınlara gidenden hayır olmaz vs sevseydi gitmezdi klişe çaresiz muhabbetleri bırakalım ve savaşalım.Uğraşalım.EŞinizi kazanaın.En azından siz bir şeyler yapında çok uğraştım didindim de olmadı deriz.Hayırlı günler Hayırlı ramazanlar.

Not: Gözünüzle görmeden ,tam emin olmadan asla suçlamayalım yüzüne karşı eşinizi.
canım öncelikle çok geçmiş olsun tez vakite sağlığına kavuşursun inşallah, çok sağol canım yazdıkların için çokda haklısın, bugün merkeze gitmeden önce bilgisayardan anlayan bir arkadaşım vardı o aklıma geldi ona gittim bilgisayarı gösterdim ,eşimin günahını almışım çok üzüldüm ,çünkü arkadaşım geri yükledi çokda güldü bir okadaar saçma alakasız birşeymişki, ben keylogere benzetmiştim aynısı değildi ama benziyordu gerçi arkadaşım hiç benzetmedi ama , bende vazgeçtim peşine düşmekten , eğer aldatıyorsa ALLAH ın adaletine inanıyorum umarım karşıma çıkar, dün düşünmekten uyuyamamıştım, bugün eşimle konuşucam bilgisayarla çok vakit geçirdiğinde şüphelendiğimi söylücem arada birde dükanı basıcam, ama bunu düşünerek yaşamıycam kendimi kahretmekten başka bişey elime geçmiyor, arkadaşlar derdimi paylaştığınız için ilgilendiğiniz için hepinizden ALLAH razı olsun sevgiyle kalın

Pc'den anlayan birilerine göstermen iyi olmuş

bak için rahatlamış en azından :)

Bundan sonrada hayatına normal olarak devam et.

Sürekli aldatılıyor muyum acaba? Sorusuyla yaşayamazsın.

Kendini ve eşini mutsuz edersin.

Bence sende eşini kıskandırmayı dene derim oyunu farklı yöne çek.... Sürekli pc başında dur o gelince hemen sayfa kapat sürekli bi arkadaşın seni arasın başka odaya git telaşlan ne bilim uydur derim... bunu bir dene bakalım zaten tınlamassa çoktan bilmiş bişi için zorlama derim..

Bence sende eşini kıskandırmayı dene derim oyunu farklı yöne çek.... Sürekli pc başında dur o gelince hemen sayfa kapat sürekli bi arkadaşın seni arasın başka odaya git telaşlan ne bilim uydur derim... bunu bir dene bakalım zaten tınlamassa çoktan bilmiş bişi için zorlama derim..

Böyleleri kendine bakmaz bişey var zennedip kadının burnundan getirir emin ol
Kıskandırayım derken evliliğinden bile olabilir

yok ya erkekler tek eşle yaşayamazlar ,genlerinde yok ayol naapalım ,hatta bir söz vardı

erkek bluetooth gibidir yanındayken bağlıdır.uzaklaşınca yeni aygıt arar. kadın wireless gibidir,hepsini görür en güçlüsüne bağlanır...

kanıt arıyorsan herşeyi göze alman gerekir : herşeyi göze aldıysan bir şeyler zaten bitmiş demektir

bende aynı durumdan muzdaribim ,aradım buldum mesajlarını gösterdim ,
eee ne oldu diyeceksiniz HİÇ kocaman bir HİÇ zoraki birlikte yaşıyoruz şimdi,
güven YOK sevgi YOK aşk zaten yoktu ,birbirimize saygımız var evlilik bağından kaynaklanan
ve iki çocuk ,çocuklarım için yaşıyorum zaten...

bu söylediğini bulmak çok çok çok kolay... bende bir program var.. bir kişinin bilgisayarda ne yaptığını nereye girdiğini her şeyi gösteriyor.10 saniyede bir ekranın fotoğrafını çekiiyor. üstelik tüm şifrelerini de kaydediyor. daha sonra o kişi bilgisayarda oturmuyorken, bakıyosun ve her şeyi görüyorsun... üstelik bu programı kim ne yaparsa yapsın göremiyor senden başka...

arkadaşlar eşimin beni internetten aldattığından şüpheleniyorum, mutlaka bilmediğim bir msn adresi face vardır diye düşünüyorum 7 yıllık evliyz bir defa beni aldatmıştı msn adresi vardı tabi ben ozamanlar internetten hiçmi hiç anlamıyordum kızlar tlfnu arayınca anladım kızlar anlatmışlardı msnden tanıştık diye özür dilemişlerdi ,bende boşanıcaktım özür diledi falan af ettim. o laydan sonra internet eve aldırdım şimdi iyi kötü biliyorum ama fazla değil, ondan şüpheleniyorum çünkü 1 internet üzerinde saatlerce vakit geçiriyor ben onun yanına gidince hemen toparlanıyor, o inrernetçilikde yaptı bu konuda çok bilgili değişik değişik programlar yüklüyor, ben geçmişe bakıyorum mesela saatlerce girmesine rağmen silmiş hiçbişey yok eşim esnaf dükkanda internet var ordan giriyor sanırım orda kahve olduğu için eşim gitmeme izin vermiyor bazen çatkapı yapıyorum ozamanlarda yakalayamıyorum, birdefa tepkisini ölçmek için yalandan dedimki internette kiminle görüşmüşsek ayrıntılı döküman alalım diye kabul etmedi çok şüpheleniyorum, internet konusunda çok bilgisizim lütfen yardım edin,kk sağ olsun bir arkadaşım önerdi,aldatılıyorsam naasıl anlarım eğer öyle birşey varsa beni kullanmaya dvm ediyor demektir bu ben,i kahrediyor ama yakalayamıyorum ltfn yardım ablalarım kardeşlerim

pogramın ismini soranlar var, yeni üye olduğumdan yanıtlayamıyorum mesajlarıızı..

007 spy software

bu söylediğini bulmak çok çok çok kolay... bende bir program var.. bir kişinin bilgisayarda ne yaptığını nereye girdiğini her şeyi gösteriyor.10 saniyede bir ekranın fotoğrafını çekiiyor. üstelik tüm şifrelerini de kaydediyor. daha sonra o kişi bilgisayarda oturmuyorken, bakıyosun ve her şeyi görüyorsun... üstelik bu programı kim ne yaparsa yapsın göremiyor senden başka...

yeni üye olduğumdan size yanıt veremiyorum. kusura bakmayın.

007 spy software journalist0823@hotmail.com

Back
X