Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.010
278
Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün. :confused: Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. :KK23:Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.

Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı. :KK43: Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım. :olamaz:

Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.

Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte. :cry:

Boyle ortam yapma olaylarini haftasonu yapmak daha mantikli sanki. Hafta ici mumdu oda hazirlamaydi hiç girişmem ve uykudan uyanmiş birinin de boyle tepki vermesi çok anormal bir durum değil ama ilk defa yapmissiniz siz, aklinizda olsun boyle şeyleri geniş zamanda ve yorgun olunmayan bir vakitte yapin.

Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim.
Kusura bakmayın da bu nasıl çağırma şeklidir ya hu 🙄 sakin biri eşiniz belli ki ben olsam bir miktar saydırabilirdim bu dahiyane çağırma şeklinden dolayı. Ha şimdi okurken kahkaha attım o ayrı 😬

Çok normal , ben de bozulurdum .... ama eşimle beraber sunu farkettim : sizin istediğiniz anla karşıdakinin istediği an çakışmayınca biraz sıkıntı olabiliyor 😅😅 her iki tarafın libidosu ne kadar yüksek olursa olsun ....

Ay kusura bakma ama kahkayi basiyorum :KK70::KK70:

Ya hastayim diye insan sevismeyemi çagirilir? Tüm istek birden gider zaten de

Sorun sadece orda degil, esin bir odun. Tam manasi ile. Olayi bile çözemedi. Ortamin romantik oldugu, sevismeye bir davetiye oldugu. Böyle adamlara ortam mortam yaramaz. Ki çok üzücü tabiki. Istegin, heycanin ortasina etti.

Böyle bir adam ile çoçuk istediginden eminmisin?

Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün. :confused: Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. :KK23:Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.

Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı. :KK43: Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım. :olamaz:

Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.

Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte. :cry:
Bana odaya çağırma şekliniz garip geldi ne yalan söyleyeyim onun yerine kapıdan seslenseydiniz hayatım bi bakar mısın ya da gelir misin gibisinden adam da bu kadar korkmazdı:KK48:

1,5 saat oda hazirlamak biraz fazla degil mi sizce de? İnsan uyuklamadan rem uykusuna gecer direk 🤦🏼‍♀️ Ayrica arayip hayatim sana bir surprizim var gelir misin demeniz daha hos olurdu sanki, aslinda bircok cumle “rahatsizim gel” demenizden daha hos olurmus 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bana yapilsa libidom marsa kacardi heralde :KK53:

Son düzenleme:
Boyle ortam yapma olaylarini haftasonu yapmak daha mantikli sanki. Hafta ici mumdu oda hazirlamaydi hiç girişmem ve uykudan uyanmiş birinin de boyle tepki vermesi çok anormal bir durum değil ama ilk defa yapmissiniz siz, aklinizda olsun boyle şeyleri geniş zamanda ve yorgun olunmayan bir vakitte yapin.

Evet keşke tatil günü olsaydı ama içimden geldi o an. 🙁 Erken de uyumuyoruz diye düşündüm elimde patladı. Teşekkür ederim..

Evin içinde kocam beni rahatsızım diye mesajla başka bir odaya çağırsa yanına gidene kadar kalpten giderim muhtemelen. Düşünsenize adam kalkıp gelemiyor bile o kadar hasta. Bu olayın üstüne de bırakın sevişmeyi kavga çıkar. Dua edin kavgaya döndürmemiş adam olayı.

Kusura bakmayın da bu nasıl çağırma şeklidir ya hu 🙄 sakin biri eşiniz belli ki ben olsam bir miktar saydırabilirdim bu dahiyane çağırma şeklinden dolayı. Ha şimdi okurken kahkaha attım o ayrı 😬

Ama n'apiyim ki sevişmemiz gereken konular var demeye de dilim varmadı. Şaşırtacağım derken olan bana oldu 😂

Başka nasıl çağırabilirim bilemedim. :/ Ondan da garip hissediyorum şimdi.
Normalde de yapılmaz ama siz bir de yakin zamanda bebek kaybettiniz yanlis hatirlamiyorsam. Yani yapilacak sey degil gercekten bunun ustune adami boyle cagirmak. Iyi niyetlisiniz evet ama cok ters bir adımla baslamaya calismissiniz.

Back
X