Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Evet keşke tatil günü olsaydı ama içimden geldi o an. 🙁 Erken de uyumuyoruz diye düşündüm elimde patladı. Teşekkür ederim..

Normalde nasildir eşiniz bilmiyorum ama bence bir de geniş zamanda deneyin, insan her an uykudan bile uyandiginda incelik dusunecek durumda olmayabiliyor. Dert edinmeyin bence :)

Bir de sevismek isteyip 1 bucuk saat oda hazirlamak için insan bekletmeyin uyuya kalmasa bile insanin hevesi kacar cok abartmissiniz adam evde olmasa tamam ama icerde bekliyorken 1,5 hazirlanilmaz o kadar da abartmayin. 😁

Ama n'apiyim ki sevişmemiz gereken konular var demeye de dilim varmadı. Şaşırtacağım derken olan bana oldu 😂

Sevismek, seks,.. gibi kelimeler kullanamiyormusun esin ile? Yani yetiskin bir kadinsin, karsinda esin var. Bunlari asman lazim. Konusamadigin seyi yapman çok ilginç geliyor bana.

Ki "gel buraya, çok sevismeli olaylar olcak" gibi seyler söylmene bile gerek yoktu. Ilk basta onun yanina gidip, öpebilirdin mesela, uykudan güzel kalkardi. Sonrada odaya geçebilirdiniz.

Ne kadarlik evlisiniz?

Ay kusura bakma ama kahkayi basiyorum :KK70::KK70:

Ya hastayim diye insan sevismeyemi çagirilir? Tüm istek birden gider zaten de

Sorun sadece orda degil, esin bir odun. Tam manasi ile. Olayi bile çözemedi. Ortamin romantik oldugu, sevismeye bir davetiye oldugu. Böyle adamlara ortam mortam yaramaz. Ki çok üzücü tabiki. Istegin, heycanin ortasina etti.

Böyle bir adam ile çoçuk istediginden eminmisin?

Çay içelim dedi ya düşün çay... Çocuğu bırak çaydan bile soğudum. :/

Sorma hiçç bir de özür dile benden dedi gülerek :olamaz:

Der adamı mala çevirmişsin. Yinede kırmayayım diye espiriye dökmüş.
Benim adamı öyle kaldırsam oturur ağlardı herhalde. Normal kaldırdığımda bile 10 dk aradığım kişiye ulaşılamıyor. 🤦🏼‍♀️

Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün. :confused: Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. :KK23:Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.

Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı. :KK43: Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım. :olamaz:

Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.

Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte. :cry:

hahahah adamin afyonu patlamamis yoksa eminim boş gecmezdi. bir de erkekler her zaman boyle seyleri anlamiyirlar, sizin ortam yorgunluk, uyku ve umitsizlik magduru olmus bence, kisisel algılamayın

Çay içelim dedi ya düşün çay... Çocuğu bırak çaydan bile soğudum. :/

Ivet çay senin atesini söndürür heralde diye düsünmüstür :KK70:

Yada hastaligin numara oldugunu inanmiyordur ve sana limonlu çay vermek istemistir :KK70:

Simdi bozuldun ama inan bana bir kaç hafta sonra kahkaha ederek bu olayi düsüneceksin. Ikinizde odunluk yaptiniz çünkü :KK70:

1,5 saat oda hazirlamak biraz fazla degil mi sizce de? İnsan uyuklamadan rem uykusuna gecer direk 🤦🏼‍♀️ Ayrica arayip hayatim sana bir surprizim var gelir misin demeniz daha hos olurdu sanki, aslinda bircok cumle “rahatsizim gel” demenizden daha hos olurmus 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bana yapilsa libidom marsa kacardi heralde :KK53:

Duş filan aldım ondan uzun sürdü. Adam da bayıldı içeride. Evet o da kapıdan seslenseydin keşke dedi. Ne biliyim deli kıza cilve yap demişler gitmiş halıya mıçmış diye bir söz var tam benlik şu an. :D Bu işler bana göre değilmiş anlamış oldum.

Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün. :confused: Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. :KK23:Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.

Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı. :KK43: Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım. :olamaz:

Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.

Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte. :cry:
Sende ona aynısını yap canım istiyor de soyunsun yatsın yatağa sende çayını al eline TV karşısına geç ayağını uzat merak etsin yanına gelincede nasıl oluyormuş de sende onu rencide et ayıp etmiş

Benimki de cocuk varken utanirim nasil yapacaz diyor. 5 senedir sevisiyoz adamla. Bana nasil yapcaz diye soruyor bunlar hep boyle galiba 🙄

Evin içinde kocam beni rahatsızım diye mesajla başka bir odaya çağırsa yanına gidene kadar kalpten giderim muhtemelen. Düşünsenize adam kalkıp gelemiyor bile o kadar hasta. Bu olayın üstüne de bırakın sevişmeyi kavga çıkar. Dua edin kavgaya döndürmemiş adam olayı.

Haklısın o açıdan zaten sakar şakirimdir biraz. Ben o anın heyecanıyla düşünemedim panikleyecek, korkacak filan 😑

Duş filan aldım ondan uzun sürdü. Adam da bayıldı içeride. Evet o da kapıdan seslenseydin keşke dedi. Ne biliyim deli kıza cilve yap demişler gitmiş halıya mıçmış diye bir söz var tam benlik şu an. :KK70: Bu işler bana göre değilmiş anlamış oldum.
Yok yok umidinizi kaybetmeyin ama yonteminizi degistirin zira kalp krizine 5 kalmis bir adamin kaldigi yerden sevismesi pek olasi degil :rolleyes: bu cumledeki adam’dan kasit erkekler degil, tum insan evlatlari:KK70:

Yanına gidip, öpüp güzel güzel uyandırmak varken neden hastayım diye mesaj attınız ki?
Hiç cazip bir uyandırma yolu değil, aksine insanı sinir edecek cinsten bir yol izlemişsiniz.
Normal şekilde uyandırsaydınız, çay içelim noktasına gelmezdiniz.

Yukarda bir üyenin söylediği gibi rahatsızım demek yerine hayatım odaya gelir misin sana süprizim var deseydiniz oda merakla ve heyecanla gelip atağa gecebilirdi 😁 diğer çağırma şekli paniklik oluşturdu haliyle.. 😁

Haklısın işte o konuda ama ben gerilmiştim diyemedim öyle şeyler. Ararken bile utandım biraz :KK23:

Normalde de yapılmaz ama siz bir de yakin zamanda bebek kaybettiniz yanlis hatirlamiyorsam. Yani yapilacak sey degil gercekten bunun ustune adami boyle cagirmak. Iyi niyetlisiniz evet ama cok ters bir adımla baslamaya calismissiniz.

Evet öyle. Gün içinde de evde biri var diye aramıştım sanırım ondan da etkiliyorum. Cidden ben öyle panikleyeceğini düşünemedim ki. Ben farklı bir rüya alemindeydim maalesef 😐

Hazırlanmış halinizle gidip öperek uyandırsaydınız odaya gel hadi deseydiniz her şey muhteşem olabilirdi. 🤷🏻‍♀️

Back
X