Eşimin beni rezil kepaze edişi

Eşiniz 15 yaşında falan herhalde. Abim de bôyledir. Sözde kendini eşine k8yasla daha yakışıklı gôstermeye çalışıyor. Ki yakışıklı değil. Övgü bekliyor ezik bir tip. Eşiniz de öyle herhalde. Konu açılırsa kıskanmadığım halde kıskanıyor diyor ezik herhalde deyin madem. Ha ben çok sallamam ama eşinizi ciddi uyarın. Kendini öne çıkartmak için sizi ezemez. Ay yine akloma geldi benim g.ri.ze.rkalı abim ortamlarda eşi varken eskiden beni şu beğenirsi bu kız beğenirsi vs diye laf açar. Herkes sinir olur ona niye yapıyor bilmiyorum. Eziklikten herhalde.

Hiç kıskanmayan kadın ve sürekli kıskanılmak isteyen erkek..sizin roller epey karışmış
Özgüven yüksek olucak diye herşeye de göz yummak da olmaz yani öyle evlilik mi olur. Siz o yengenin kıskançlığıyla nam salması ağızda sakız olması yüzünden rezil kepaze oldum diyorsunuz bence

Bence yanlış konuda rezil olmuş hissediyorsunuz kendinizi. Sizin kıskanç sanılmanızdan daha vahim bir durum var, kocanızın geri zekalılığı. Adamı dinlerken “Bu mal ne anlatıyor böyle” diyorlardır kesin içlerinden, bu yüzden rezil olmuş hissetmelisiniz. İnsanın eşinin böyle olması ne bileyim. Okurken ben utandım.

Yani evet, enişte tipli adamlar benim de peşimden koşan koşana muhabbeti yapınca bu ne diyor diyoruz içimizden

Abartmayın ya. Niye milletin içinde ezik diyip rencide etsin kocasını? Karım beni kıskanıyor demenin nesi ezmek?
Kıskanılmak hoşuna gidiyor demek ki. Ha yolu bu mu? Değil. Ama yani milletin içinde rencide edilmesi hoş olmaz

Bir daha söylemem demiş eğer söylemezse zaten mesele kapanır gider tutup da durup dururken öyle demiştim ama aslında böyle oldu diye gereksiz bir açıklamaya gerek yok

Rezil olacak birşey yok bunda. Belliki adam kiskanilmak istiyor, sende azıcık kıskan ne olacak Ailesinin yanında bir daha öyle derse tabi kıskanırım hayatım çok yakışıklısın, kaptırmaktan korkuyorum filan de gülerek. Rahatlasın gariban

Rezil olacak bir durum görmedim, eşinizin huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz, ilk defa mı yapıyor?
İşte bu bu konudaki 2. vukuatı. Bir kere de saçma bir şekilde kıskanç olduğumu söyledi. Ben de izah ettim. Bu son durumda ben yoktum. Allah bilir ne kadar abartıp anlattı. Çünkü o gün benimde modum yoktu ve başka bir konudan dolayı tartışır gibi olduk. Muhtemelen insanlar kıskançlıktan öyle olduğumu düşündüler ama hiç alakası yok.

Bir daha söylemem demiş eğer söylemezse zaten mesele kapanır gider tutup da durup dururken öyle demiştim ama aslında böyle oldu diye gereksiz bir açıklamaya gerek yok
2. kez yaptı bunu. Dün bayağı tartıştık daha yapmaz bence ama benle ilgili kıskanç biri profili oluşturdu işte. Bundan rahatsızım

rezil olacak bir durum yok ki!
bence eşin kıskanılmak istiyor.
Ya aslında güne başlarken gergin başladık. Ailesi de modumun olmadığını farketmişler. Sormuşlar. Halbuki evden beri canımı sıktığı için modum yoktu. O da böyle anlatınca kıskançlık krizi yaşadığım için modumun olmadığını sanıyorlar sanırım. Kötü olan bu.

Ya aslında güne başlarken gergin başladık. Ailesi de modumun olmadığını farketmişler. Sormuşlar. Halbuki evden beri canımı sıktığı için modum yoktu. O da böyle anlatınca kıskançlık krizi yaşadığım için modumun olmadığını sanıyorlar sanırım. Kötü olan bu. O anlatırken ben de tam sizin gibi ne anlatıyorsun ciddi misin dedim. Benim olmadığım bir ortamda söylemiş bir de. Kendimi izah bile edemedim yani. Rezil oldum.

Orda değildim çünkü. Benim olmadığım ortamda söylemiş üstüne gelip bana anlattı. Anlatma sebebi de "bütün gün yüzün asıktı insanlar bir şey oldu sanmış ben de böyle söyledim". İyi b*k yedin.

İki kelimenizden birisi "özgüvensiz". Bence içten içe kabullenmediğiniz özgüvensizliğiniz var. Özgüvenli olsanız eşinizin ailesinin hakkınızda ne düşündüğü umrunuzda bile olmazdı

Siz başkalarının ne düşüneceğine neden bu kadar takıyorsunuz? Direterek hayır kıskanmadım deseniz gerçekten kıskandığınızı düşünecekler ki düşünsünler yani çok da tın. Eşinizin yaptığı da saçma bu arada

Değer yargılarınızı çok sorunlu buldum. Eşini kıskanmak=özgüvensizlik değildir. Aksine insanların sizin hakkınızda ne düşüneceğini bu denli dert etmeniz özgüvensizliktir. Benim bir karakterim varsa duruşumla olaylara bakışımla herkes anlar zaten anlamayanı da dert etmez özgüvenli insan.
Eşinize gelince evet çok gereksiz bir muhabbet. Siz onu kıskanmadığınız için trip attığını anlatabilir laf aralarına tıkıştırabilir. O kıskanç yengeden laf açarsınız orada laf arasında söyler yani çok dert ettiyseniz

Eski konuyu açıp düzeltme yapmanız daha ters teper. Anlattığı için evde fırça yemiş denir bu sefer.
Evet bu da saçma olacak. Resmen iftiraya uğramış gibi hissediyorum. Bir de gerçekten modum yoktu, hissetmişler. Buna bağladılar artık. Kıskançlık krizinden dolayı modum düştü, moralim yerlerdeydi gibi göründüm sanırım. Eşimin yüzünden.

konuyu açıp daha da lüzumsuz bi hale getirmeyin, ortada sizin kafaya taktığınız kadar büyük bi durum yok aslında, bi daha olursa sende öyle sanıyosun ne diyim oğlunuzda böyle diyip geçersiniz olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…