- 2 Temmuz 2023
- 12.221
- 36.781
- 528
- Konu Sahibi serotininevi
-
Aslında değil ama birileriyle oynadı diye de krize girecek sorunlu görünmek istemiyorum. Resmen iftiraya uğramış gibi hissediyorum. Bir de gerçekten modum yoktu, hissetmişler. Buna bağladılar artık. Kıskançlık krizinden dolayı modum düştü, moralim yerlerdeydi gibi göründüm sanırım. Eşimin yüzünden.Değer yargılarınızı çok sorunlu buldum. Eşini kıskanmak=özgüvensizlik değildir. Aksine insanların sizin hakkınızda ne düşüneceğini bu denli dert etmeniz özgüvensizliktir. Benim bir karakterim varsa duruşumla olaylara bakışımla herkes anlar zaten anlamayanı da dert etmez özgüvenli insan.
Eşinize gelince evet çok gereksiz bir muhabbet. Siz onu kıskanmadığınız için trip attığını anlatabilir laf aralarına tıkıştırabilir. O kıskanç yengeden laf açarsınız orada laf arasında söyler yani çok dert ettiyseniz
Keşke cevap verecek durumda olsaydım ama maalesef benim olmadığım bir yerde söylemiş, kendi geldi anlattı bir de bana. Hiç öyle anlatmadım öyle anlaşılmadın diyor ama tabi benim içim içimi yiyor. Lüzumsuz bir sohbet. Daha önce de bu konu özelinde kıskanç olduğumu ima etmişti, üstüne tuz biber oldu. Dediğiniz gibi resmen olmadığım biri gibi yansıtıldığım için huzursuzum. Bir de o gün modum yoktu. Onu da sormuşlar üstüne bunu söyleyince de kıskançlık krizi geçirip üstüne böyle modsuzdum sandılar galiba. İyice beter olmuştur.Ben olsam bu konuyu durduk yere acmam, konu yine acilacak olursa, boyle birsey olmadigi halde boyle dusunuyor olmasinin anlamsizligindan den vurun gecin gitsin.
Olmadigim biri gibi yansitilmak benide rahatsiz eder ama ben orada hemen cevabini verirdim.
Benim esimin akrabalarida dogumdan sonra kilo aldigim icin esimi elaleme kaptiracagimi ima ederek beni sinir etmeye calisirlardi, "gitmek istiyorsa kapi orada, kilo fazlam var diye baskasina yan gozle bakacaksa kaybedeceklerini goze almış demektir, hayatta basarilar diler arkami doner evlatlarimida alir giderim" diye terslerdim, esim de "ben oyle bir serefsizlik yapmam, karımı seviyorum, o olmadan yasayamam" der konuyu kapatirdi.
Ya ne bileyim. Olmadığım biri gibi görünmek beni üzüyor ve takılıyorum ya. Başkası olsa biraz dert eder geçer. Ben de geçmiyor gece uyuyamadım sinirden. Bu kadar abartılacak bir şey gibi geliyor bana niyeyse.Siz başkalarının ne düşüneceğine neden bu kadar takıyorsunuz? Direterek hayır kıskanmadım deseniz gerçekten kıskandığınızı düşünecekler ki düşünsünler yani çok da tın. Eşinizin yaptığı da saçma bu arada
Geçen görünce olayında da belliydi, kendinize çok zarar veriyorsunuz böyle. Kim ne düşünürse düşünsün, siz kim olduğunuzu biliyorsunuz, önemli olan da bu. Bu konuda bir az kendinizi yorun hall edin yoksa başınız çok ağrır.Ya ne bileyim. Olmadığım biri gibi görünmek beni üzüyor ve takılıyorum ya. Başkası olsa biraz dert eder geçer. Ben de geçmiyor gece uyuyamadım sinirden. Bu kadar abartılacak bir şey gibi geliyor bana niyeyse.
Öyle oynama değil ya. Halay gibi. Karşılıklı oynamaz zaten kimseyle.İnsanların ne düşündüğünün ne önemi var? Kocam karşılıklı bi hanımla oynasa ben kıskanırım üzülürüm vs. Önemli olan kıskançlığı bir seviyede tutabilmek kontrol edebilmek. Ben kocamın karşısında nazlı edalı bir kadını oynarken görüp de kıskanmam diyene de inanmam.
Ben kıskanılmak seviyorum aslında ya. Hatta eşimi de beni niye kıskanmıyorsun diye kaç kez darladım desin. Tutarsız ve çelişkili görünecektir ama valla onu da o düşünsünYa gerçekten ne yaşıyor anlamıyorum. Normalde böyle biri değil. Bu konuda saçma sapan davranıp beni rezil ediyor. İnsanlarda böyle bir algı yarattı düzeltsin istiyorum. Bir daha olmaz herhalde, öyle büyük tartıştık ki anlamıştır diye tahmin ediyorum ve evet tamamen gururu okşanıyor bence de. Ya bayramda konuyu açsın, bir şey söylesin istiyorum da nasıl düzelticez bilmiyorum.
Normalde böyle biri değil dediğin adamın normali bu farkında mısın? Adam ilgiden kıskançlıktan boğulmak istiyor baksana. Kıskanmadığın halde tribe girmişYa gerçekten ne yaşıyor anlamıyorum. Normalde böyle biri değil. Bu konuda saçma sapan davranıp beni rezil ediyor. İnsanlarda böyle bir algı yarattı düzeltsin istiyorum. Bir daha olmaz herhalde, öyle büyük tartıştık ki anlamıştır diye tahmin ediyorum ve evet tamamen gururu okşanıyor bence de. Ya bayramda konuyu açsın, bir şey söylesin istiyorum da nasıl düzelticez bilmiyorum.
Aramızda kalsa onlara ne gerçekten de maalesef aramızda kalmıyor. Yoksa çok haklısınız. Öfkem buna zaten. Aramızda kalmamasına.Sizin kocanızla aranızda geçen kıskançlıktan onlara ne ? Açıklama yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?