Esimin Beni Takip Etmesi!

valla evet ya, bazı insan yemeğini paylaşmaya dayanamaz, çıldırır yani o derece, kardeşim de öyle

aklıma şahikanın lahmacunundan yiyen burhan geldi, şahika çıldırmıştı, sana mı aldım, kendime kadar aldım ben onu diye
:1::1:

Son düzenleme:
bikaç seçenek geliyor aklıma sen hangisi olduğuna karar ver tanıyan sensin.

yemek yemeği seven biriyse eşin ne güzel yiyor diye bakıyor olabilir.

ya da size hayran olabilir bizim sevgilimle böyle oluyor ben bişey yerim o bana bakar oh oh fln der yanağımdan fln öper ben tıkınırken :ssz: ahahah ama yani kötü niyetle olmadığını hissedebiliyorum bakışı böyle oluyor çünkü:16::nazar:

bir diğeri çok afedersin acaba aşırı iştahlı yiyor da onu iğrendiriyor olabilir misin? benim böyle bir arkadaşım vardı deli ederdi beni ağzını çok şapırdatır o sesten midem bulanırdı, diyelim konuşuyoruz duruyoruz sürekli bişeyler tıkınırdı, ortalıkta ne varsa hem konuşur hem onları tırtıklar götürür asla lokma saymam ama bu kadar her gördüğü yiyeceği canı çeken ve gözü dönmüş gibi yiyeceğe kitlenip yiyinceye kadar rahat edemeyen bir insandı ki yani gıcık ediyordu beni. biraz daha böyle iştahlı iştahlı yemektense ağzını şapırdatmadan minik minik lokmalarla yavaşça yemeye çalış bence yine aynı şekilde bakacak mı bakalım

o arkadasin gibi yemedigime emin olabilirsin :))) ama bana hayran olmadigini da biliyorum eminim.... o bakis olsa zaten mutluluktan ucarim...:))

ne bicim yiyormus yaaa masallah arkadsinza :))))

benimki kesin lohmalarimi sayiyor! cevabi buldum!

valla evet ya, bazı insan yemeğini paylaşmaya dayanamaz, çıldırır yani o derece, kardeşim de öyle

aklıma şahikanın lahmacunundan yiyen burhan geldi, şahika çıldırmıştı, sana mı aldım, kendime kadar aldım ben onu diye
:1::1:

:27::27::27::27::27::27::27::27::56::56::55::55::55::55::55::55::55::32::32::32: o atrz seylerı hele gene hıc bolusemem bır tek cocugumla o kadar

\\\

of yaa inanmiyorumm! hem eglenceli hem de sinir bozucu bir olay! valla film cekicem artik bu erkeklerle ilgili! biraz kendilerini izlesinler canim!!!

ha buarada anlatayım

sımdı bı gun marketten pastırma aldık ne yalan soylıyım bızım aılede alınmaz pahalısından degıl yenmez yanı neyse cıg kofteyı bıle son 2-3 senedır yıyen bırıyım

neyse o pastırmadan borek yaptım
bıraz pastırmalı
bıraz peynırlı
biraz kasarlı sucuklu
aksam fılm fılan ızlıcez
gunduzden bıraz yemıstı esım ben yememısıtm
mesela 10 tane pastırmalı 10 peynırlı vs

tabakalarımıza alırken
o tezgahta ıcecek koyuyor ben tabak hazırlıyorum
ben 5 tane kendıme pastırmalı aldım
baskada goremedım ama sucuklularıda ona pastırmalı dıye attım neyse baya bı bolustuk yıyoruz bakıyor
ne var dıyorum
bana hıc pastırmalı gelmıyor dıyor
bende once pastırmalıları yıyordum karsılıklıyız
aa bu benımkıde peynırlı sucukluların jhepsı sendemı dıye ıkı dılımde peynırlıden degıs tokus yaptık
o bakıyor ben guluyorum uyanıklık ettım ya
borekler boyle kucuk bohca bohca :1:

aadan 2 ay fılan gectı bı hafat ocne esıme anlattım oda dıyorkı sen oda degıstırınce ben anladım senın tabagından aldım kendıme koydum ama sen gene benım tabagı aldın yanlıslıkla
neysekı ben gunduzden yemıstım dıyor afıyet olsun dıyor

dun dedı pastırma alalım dedım alma kaosa sebeb oluyor :9:

oncelikle konu sahibi bence de sekersiniz bu bir :1:

ikincisi de bence bu olay trajikomik yaa.. yani hakikaten aslinda kulaga komik geliyor ama kendimiz yasasak ayni seyi bende agkayabilirim sinirden yani :1:

bence kamera fikri guzel. cekin gizliice sonra da gosterin bak hayatim surekli ben bisey yerken gozum ustunde bu da kaniti sakin inkar etme:1: simdi soyle derdin ne deyin ..

ama farkinda bile olmayabilir kimi insan farketmez bile ne yaptigini

koyu olacak kıvamı :56:

Akışkan olacak bideeeeee aheste aheste akacak ekmeğeee :56::56:

Ay konu sahibi çok şekersin valla :1::1::1:

Bence kocan o köfteleri fazla götürme bana da kalsın diye içinden geçiriyo:27::27:
O yüzden o sana dikince bakışlarını hanımkeleşimigetir ablanın profilindeki nenenin yaptığı hareketi yap şok olsun.
Bir tür şok tedavisi :60:

Ne şok olur varyaaa şerocan :30::30::30:

Ahahah alemsin çok güldüm :60:

Ahhaha en kokulusundan diyo ya:60:
O nassı oluyo abla :27::27::27:

O insanlardan biri de benim galiba.
Evde yemekte genelde olmuyorda dışarı çıktığımızda ikimiz de yemek söyleriz.
Ben her zaman sevdiğim istediğim yemeği söylerim ama yine de ne olursa olsun aklım eşimin tabağında kalır,
Mutlaka onunkinden otlanırım.
Çok kızar buna, sinir olur :60:

Lahana kokar ya ondan dedimmm bideiçine başka kokucu maddeler atılsın tamamdır,:27::27: bomdardıman başlarrrr :52::52:

deneyecegim! sizin recel benim de beyaz lahana sarmasi yiyesim geldi valla! ufff dumani ustunde.... kilolu oldugum nasil da belli oluyor dimi :)))

Valla deneyin demokrasilerde çare tükenmezmiş atalarımız öyle der :ssz::ssz: Takmayın kiloya lütfen

Elim acayip acıktır, insanları yemeğe götürür adisyona bakmadan hesap öderim amaaaaa bisküvimi asla kimseyle paylaşmam :1: İsteyene bisküvi fabrikası alırım ama kendiminkini vermem :D

Başlığı okudum seni dışarda falan takip ediyor sandım :51:
Ne bakıyosun gözün mü kaldı de :1:
Sana bakıyım derken kendi aç kalıyodur kimbilir :1::1:
Bütün sayfaları okuyamadım ama sorman lazım bana kalırsa tiki falan mı var acaba

pazar kahvaltısında koca bir tabak patates kızartması yaptım kocam sever diye.

oturduk bi güzel kahvaltıya eee nede olsa haftada bir kahvaltı yapıyoruz beraber..

sonra bi baktım kocacım sürekli bana bakıyor..

ne oldu aşkım hayırdır gözlerini neden alamıyorsun benden diye cilveli cilveli konuştum...

maaşallah canım bana hiç patates ayırmadın hepsini lüp lüp yuttun dedi.:30::30:

adam bana deil mideme giden patateslere bakıyormuş meğer:1::1:

:))))) çok hoşsunuz valla:))

valla konu sahibi :)benim ananem de böyledir:) tabi aynı sebeple mi bilmiyorum ama gözünü diker de diker.
üstelik bize baksa yine neyse . eve gelen misafire bakar. biraz cimridir ananem :) heralde içi gidiyo misafir birşey yerken :)
geçenlerde bir misafirimiz geldi yine. ama çok rahat bir kadın :) dayanamadı dediki "ayyy teyzecimmm benim lokmaları senle beraber çiğnedik yahuu "
başkası olsa kızarır bozarır dimi. ananem hala bönn bönn bakıyor :))))

bak senin için ekliyorum sinirin geçsin:1::1:

Eki Görüntüle 579445

konuyu görünce esi acaba disardami takip ediyor diye düsündüm sonra yorumlari okuyunca gülmekten yerlerdeyim :60::60::60::60:

Niye sormuyorsunuz Cok ilginc burda bir bayan kilolu oldugu icin esinin lokmalarin saydigini her yemek yediginde gozlerini imali ona diktigini yazmisti. Baskada hicbiyerde duymadim sorun kurtulun bence:)

oncelikle konu sahibi bence de sekersiniz bu bir :1:

ikincisi de bence bu olay trajikomik yaa.. yani hakikaten aslinda kulaga komik geliyor ama kendimiz yasasak ayni seyi bende agkayabilirim sinirden yani :1:

bence kamera fikri guzel. cekin gizliice sonra da gosterin bak hayatim surekli ben bisey yerken gozum ustunde bu da kaniti sakin inkar etme:1: simdi soyle derdin ne deyin ..

ama farkinda bile olmayabilir kimi insan farketmez bile ne yaptigini

cok sagolun o sizin guzel gonullu olusunuzdan kaynaklaniyor..:)))

farkinda degildir umarim yoksa cok yakinda iyi bir fark yaraticam sofrada :)))

Çok hoş bir konu olmuş, yorumlar da pek komik pazartesi pazartesi iyi geldi.
Konuya gelirsek eşin ya farkında olmadan dalıp bakıyordur ya da gerçekten lokmalarını sayıyordur.
Bazen insanın iştahı falan açık değilse yemek yemek dışında herşeyi yapar masada, dikkatini dağıtacak bir şey yapsanız mesela tv açık olsa da size bakacak mı acaba.
Benim kayınvalide yemekte bakar bana ama onunkisi lokmaları saymak eminim.

deneyecegim! sizin recel benim de beyaz lahana sarmasi yiyesim geldi valla! ufff dumani ustunde.... kilolu oldugum nasil da belli oluyor dimi :)))

Çok güldüm yazılanlara alemsiniz kızlar:1::1::1:
Konu sahibi arkadaşım yukarıdaki yorumunda kiloluyum demişsin aşırı değil anladığım kadarıyla ama sorun bu bence.Bende aynı sorunu yaşadım eşimle.Kilolu olarak evlendim.Nişanlıyken zayıflamam için ısrarları oluyordu ama yemek sırasında hiçbirşey söylemezdi.Aynı eve girince baktım ki lokmalarımı takip ediyor,sürekli uyarıyordu.Hatta 250ml'lik fincanda çaya, 2 tane kesme şeker attım diye kavga çıkarttı ilk ayımızda.Zamanla baskıları azaldı.1,5 yıllık evliyiz şimdi.En son bayramda beni kardeşime şikayet etmiş "kilo vermiyor,çaba sarfetmiyor..."gibi.Çooooooook sinir oldum duyunca,o hırsla diyete başladım ve 1.5 ayda 12kg verdim.Azimlede devam ediyorum.Aramızda 4kg fark kaldı.Geçen gece gülerek eşime "ay sonunda evin dobişi sen olacaksın:52::52::52: "dedim.Çok bozuldu şimdide o kilo vermeye çalışıyor.Ne yiyorum da veriyorum diye yeniden beni ve tabağımı izlemeye başladı.Bundan kurtuluş yok galiba.:34::34::34:

Son düzenleme:
Bende konu başlığını okuyunca başka şekilde takip ediyor sananlardanım.. :9:

Biz eşimle sevgiliyken ayda bir görüşürdük. Uzak şehirlerde olduğumuz için. O sabahın erken saatlerinde gelirdi. Hemen bi otelde kahvaltıya giderdik.
Hiç farkında değildim ben. Eşim meğerse ben neyi yersem takip edip ondan yermiş, benle beraber içermiş.
Sonradan farkedip sorduğumda da bana seninle aynı anda aynı şeyi yapmayı seviyorum demişti.. :17:
Ondan sonraki buluşmalarımızda da bazen yapardı.
Ama evlendik bıraktı beyfendi takibi. Kendi benden önce yiyip kalkıyor hep :27:

Yani bence bu bir dert değil güzel bir şey, sıkmayın canınızı.. Bunun için ağlanılır mı ya
:1:

Çok güldüm yazılanlara alemsiniz kızlar:1::1::1:
Konu sahibi arkadaşım yukarıdaki yorumunda kiloluyum demişsin aşırı değil anladığım kadarıyla ama sorun bu bence.Bende aynı sorunu yaşadım eşimle.Kilolu olarak evlendim.Nişanlıyken zayıflamam için ısrarları oluyordu ama yemek sırasında hiçbirşey söylemezdi.Aynı eve girince baktım ki lokmalarımı takip ediyor,sürekli uyarıyordu.Hatta 250ml'lik fincanda çaya, 2 tane kesme şeker attım diye kavga çıkarttı ilk ayımızda.Zamanla baskıları azaldı.1,5 yıllık evliyiz şimdi.En son bayramda beni kardeşime şikayet etmiş "kilo vermiyor,çaba sarfetmiyor..."gibi.Çooooooook sinir oldum duyunca,o hırsla diyete başladım ve 1.5 ayda 12kg verdim.Azimlede devam ediyorum.Aramızda 4kg fark kaldı.Geçen gece gülerek eşime "ay sonunda evin dobişi sen olacaksın:52::52::52: "dedim.Çok bozuldu şimdide o kilo vermeye çalışıyor.Ne yiyorum da veriyorum diye yeniden beni ve tabağımı izlemeye başladı.Bundan kurtuluş yok galiba.:34::34::34:

arkadasim yani kacis yok takipten! masallah nasil 12 kilo birden verdin bir ayda nazar degmesin! ben de bir senede 12 kilo aldim... 54 idim simdi 66 yim...:(((

-çok güzel ve nazik bir şekilde yemek yiyorsanız hayranlıkla bakabilir.ben evde hep çatal bıçak kullanırım ve yavaş yemek yerim.eşim ilk evlendiğimizde şaşkınlıkla bana bakardı.ne güzel yemek yiyorsun derdi.

-çok iştahlı ve hızlı yada kötü yemek yiyorsanız bakabilir.

-fazla kilolarınız varsa ve buna rağmen çok yiyorsanız eleştirel gözle bakabilir.

tabi en iyisi eşinize bunu sormanız.sorun yani.ağlayacak bişey yok.

öncelikle konu sahibi cok hossun :1::1: bende dısarıda takip ediyor sandım ama ne olursa olsun sinir bozucu bir durum.

kamera ile cekin bence de :34::34:

ve yorum yazan kk hatunları süpersiniz :46::46::46: cok güldüm bugün :16:

Son düzenleme:
yazan arkadaslarima tesekkur ederim ama 3 yilimiz doldu ve esim benden sonra ayni seye ekmegini bandiriyor hep... ben yumurta mi yedim agzima atana kdr takip ediyor sonra o da yapiyor... niye bakiyorsun dedim bir defasinda da yok bir sey dedi ve devam ediyor biktim artik izlenmekten sinirim bozuluyor arkadaslar....

gülmeyin demişsin ama ben kahkahalarla güldüm..:52::52:

eşinin huyu bu..
farkında değil..
muhtemelen başkalarına da yapıyordur mesela iş arkadaşlarına..

ben çok rahatsız olurum..
bazı insanlar izler öyle lokmaların ağza girişini falan.

söyle bakma rahatsız oluyorum de..ben olsam söylerim..:52:

ayrıca söyle dikkat etsin iş yerinde de, çok itici bir durum..millet söyleyemez ama aynı sofraya da oturmak istemez, dikkat etsin kendine..

Son düzenleme:
Back
X