Eşimin benim hakkımda nefret içeren telefon konuşmasını duydum

aslında eşim pek ailesinin sözüne bakmazdı.hep beni korurdu kayınpederle tartıştığımda da görümcemin saygısızlığında da hep yanımda oldu şu son tartışmamızı bütün akrabalar duyunca bana ailesinin yanında durarak tavır aldı çünkü ben ailemi yanıma aldığım için bana kızgındı.kızlar beni çok severdi korurdu hiç kıyamazdı heralde çok üzerine gittim ben de hamilelikte sinirlerim gergindi hep alttan aldı bebeğe yalnız bakıyordum akşamları yemek yapar bebek ağladında bana yardımcı olurdu.hamilelikten tutn bebek 6 aylık oluncaya kadar ev işlerini hep o yaptı.bebeğimize ve bana çok iyi baktı.ben ailesinin yanlışlarına çok takıldım büyüttüm onu üzdüm bundan sonra onu mutlu etmek üzmemek istiyorum .döndüğümde herşey eskisi gibi olur mu beni yeniden çok sever mi?...

Mesajını görünce bu mesajı ben ne zaman yazmışım yaa dedim. Tıpa tıp ben.Zamanla bu konular unutulduğunda herşey eskisi gibi oluyor tabi ailesi durupta bu konunun unutulmasına izin verirse!

sizin de böyle dönemler geçirmenize üzüldüm ama nasıl atlattınız mutluluğunuz daim olsun...

çoğu ailelerin yaşadığı durum oğullar destekçi babaya ,baba oğula destek ise oğul hayırsız yani bu durumda hem haklısın hem haksız ama ailenin tamamının size tavır almasıda hoş değil onlar ermiş mi? Nedir , hata yapma payları sıfır mı? Sizde onlara küsün kaynana ile snrunları olduğunda,böyle hoş görüsüz aile olmaz!

aynen hoşgörü hiç bilinmedik bir kelime

Back
X