Eşimin bitmek bilmeyen batıl inançları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blackshe

bekle geliyorum 65 :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
990
114
323
Antalya
Merhaba arkadaşlar eşimin bitmek bilmeyen batıl inançlarından çok sıkıldım.Mesela evde bir ayna kırılsa o gün alışverişe çıkmak yada başka bir yere gitmek istesem hemen bak ayna kırılması iyi değildir diyor ve beni göndermiyor.Birde meşhur rüyaları vardır gece rüyasında kötü bişey görse hemen gece çok kötü rüyalar gördüm bugün bir yere gitmeyelim diyor.Biraz sonra bir yere gidecektim az önce mutfakta kazayla pirinç kavanozu elimden kaydı düştü ve kırıldı.Hemen başladı bak işte bişey durup dururken kırılmaz diye.Offf bunun bitmek bilmeyen rüyalarından çok sıkıldım.Ama bazen onu dinlemeyip çıkıyorum başıma kötü bir olay falan gelince hemen ben sana söylemiştim diyor.Varmı arkadaşlar aranızda eşi benim gibi olan

Son düzenleme:
Genelde bu tip takıntılar kadınlarda olur.Böyle bir ömür geçmez,hayatınızı olumsuz etkilediği için tedavi olması gerekiyor.

çok ilginç genelde kadın milleti bunlara inanır mesela bende de var asla gece tırnak kesmem ,terlik tersse mutlaka düze çeviririm ,aman allah korusun ayna kırılmasın korkarım sonra kara kedi önümden geçmesin diye uğraşırım vs vs vs epey var yani ama bir erkekte olması ilginç

Çok garip geldi bana, böyle şeylere genellikle kadınlar inanır erkeklerde dalga geçer. Bence konuşarak telkin etmelisin, ne kadar etkiler bilemiyorum. Her kırılanda dökülende evden çıkılmayacak v.b uygulamalar olacaksa o hayat geçmez yani.

eşiniz ve kayın valideniz arası nasıl? bence eşinizin bu halleri kayın validenizi
yansıtıyor gibi geldi bana ama eşiniz psikolojik destek alsın derim ben

eşimin böyle batıl inançları yok böyle şeylere genelde bayanlar daha çok inanır
eşin artık abartmış bir şekilde bu düşüncelerden kurtulmasını sağlayın

Ne alaka disari cikmamak falan? olacak olan sey evde de olur.
esinize soyleyin oturdugu yerden kalkmasin o zaman!!!!

benim bildiğim durduk yere birşey kırılırsa oh ne güzel,nazar çıktı falan derler...

sanki eşiniz çıkmak istemiyoda, bu batıl inanç meselesini kullanıyo gibi
ama cidden böyle aşırı takıntıları varsa, bi psikoloğa gitmenizi öneririm :26:

Belki de esiniz fazla hissi. 6.hissi gucludur belki.

Ruyalari da gercekleserek hislerine destek oluyorsa boyle dusunmesi mumkun.

Sizin icin cok zor bir durum ama o ayri. İnsan paranoyak olur.

Hayır kızlar alışverişe çıkmam yüzünden değil.Kendi gitmek istediği yer oluncada aynı yapıyor.Mesela bir gece önce gördüğü rüyayı unutup söylemediği zaman o gün kötü bir şey yaşadığımızda yemin ederim dün gece rüyamda çok karışık şeyler gördüm ama bak sana söylemeyi unuttum diyor Bende adamdan şüpheleniyorum bazen gerçek çıkıyor acaba tesadüfmü bilmiyorumki:26:

sende birkaç şey uydur,biraz onu sık.DELİ DELİYİ GÖRÜNCE ÇOMAĞINI SAKLARMIŞ.MECBUR SUSAR.

sende birkaç şey uydur,biraz onu sık.DELİ DELİYİ GÖRÜNCE ÇOMAĞINI SAKLARMIŞ.MECBUR SUSAR.

Bak bu taktik hiç aklıma gelmedi.Bende bundan sonra hergün bir rüya hikayesimi uydursam acaba.Dün gece kötü bir rüya gördüm bu gün hiç bir yere gitme falanmı desem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…