Bu göz kaymalarının saniyelik olduğunu belirtmişsiniz.Demek ki eşiniz göz çapkını falan değil bu bir alışkanlık.
Eşimle ilk evlendiğimiz zamanlar da eşimde öyle sağa sola bilinçsizce bakardı kızlara vs. Ben bunu fark edince eşimin bakabileceği kızlar olduğun da eşimin görüş alanına girmeden ben gösteriyordum "Aşkım şu kıza bak çok güzel bacakları var" vs diye.Ama sürekli yaptım bunu hatta işi abarttım eşim görmese bile ben gördüğüm tüm kadınlara uzun uzun baktım

Aradan epey zaman geçti eşimin dikkatini çekti "Ne yapıyorsun sen elalemin kadınlarına neden bakıyorsun" demeye başladı.
Bende "fıstık gibi kadın güzel gördümmü dayanamam bakarım sende bak sana bakma diyen mi var" falan dedim

Böyle böyle eşim kadınlara bakmayı bıraktı hatta benim bakmamı bile istemiyordu dön önüne bak sen diyordu.
Neyse...Aradan biraz zaman geçti eşimin bir arkadaşı ve eşi ile bir yerlere gittik oturup sohbet ediyoruz arkadaşının eşi de çok açık giyinir göğüsler falan dışarda

Mini etek vs. eşim hiç bakmadı çok şaşırdım demek ki öncekiler alışkanlıkmış dedim.Kadın wc gitti eşim arkadaşına dedi ki "Karın ne kadar açık giyinmiş her yeri dışarda insanın ister istemez gözü kayıyor söyle bu kadar açık giymesin" dedi.
Adam da "ne yapayım kaç kere uyardım ama söz dinlemiyor" deyince eşim bir daha bişey demedi.
Daha sonra tekrar bir araya geldik kadın yine full göğüs dekolteli bu defa eşim kadına "bu kadar abartmana gerek yok topla biraz üstünü" dedi.
Kadın da "kimseyi ilgilendirmez mal benim malım istediğimi giyerim" deyince eşim o akşam bana "bu kadınla görüşmeyeceksin heryerden engelle" dedi.

Velhasıl eşimin göz kaymaları böylelikle tutuculuğa dönüştüğünü fark ettim.
Ama hala eşime güzel bir kadın gördüğüm de gösteriyorum bana "Nana ne elalemin kadınından" der dönüp bakmaz bile.
Eşinizin sapık yada çapkın olduğunu anlamanız için size bir yol göstereyim.
Eşiniz açık veya dekolteli birine baktıktan sonra beyninde mutlaka bunun fantezisini kuruyordur ve bu fanteziyi yaşamak için o gün size cinsel anlamda sırnaşması gerek.
Çünkü egosunu tatmin etmeli ki rahatlasın.
Bir deneyin bakalım o göz kaymalarından sonra eşiniz size nasıl yaklaşıyor ölçün derim.
Yada benim eşime uyguladığım ters psikolojiyi deneyin.
Ama siz kafada bitirmiş gibisiniz boşancam diyorsunuz. Boşanma sebebiniz buysa size yazdıklarımı uygulayın belki evliliğinizi kurtarabilirsiniz?
Yada siz bilirisiniz.
Netice de erkek Milleti farklı farklı karakterler de oluyorlar.Kimi de eşinin yanında kedi yanlızken aslan kesiliyor