Bu alışkanlığı baldizinda ve 16 yaşındaki bir çocukta uygulamasinlar arkadaşım ya. Senin örneğin nasıl diyeyim biraz daha spesifik. Burada haberi olmadan dikizlenen bir kizdan ve belki de eniştesini abi gibi gören bir kizdan bahsediyoruz :-(
Belki sizde haklı olabilrisiniz kendinizce ancak burada ki konuyu konu sahibinin bakış açışına göre okuyoruz ben kızkardeşine bakıp bakmadığını yada ne şekilde baktığını bilemem birinci ağızdan yola çıkarak kimsenin günahı da alamam.
Dediğim gibi konu sahibi hanımefendi kız kardeşine bakarken bu alışkanlığını fark etmemiş daha önceden de bu alışkanlığı varmış ve bu alışkanlığından yola çıkarak kız kardeşine de o gözle baktığını düşünmüş olabilir.
Burada ki yorumum yapıcıydı eşini savunduğum için yada yaptığının doğru olduğunu düşündüğüm için yorum yazmadım.
Eşinin bu davranışları hanımefendiyi öncesin de psikolojik olarak etkilemiş ve paronayakça düşünceye itmiş olabilir.
Bende kendisine eşinin kız kardeşine hangi düşünce ile yaklaştığını anlaması için bir kaç öneride bulundum.
Netice de hanımefendi yeni evli değil ve erişte baldız daha öncesindende gayet samimi abi kardeş gibilermiş hanımefendi eşinin kızkardeşine olan yaklaşımını o göğüs dekoltesine kadar neden anlamamış?
İşte asıl kilit nokta burası benim için.
Eşinin göz çapkınlığı dediği davranış biçimi o kadar çok olmuş ki hanımefendi de artık eşinin bakışlarını takip etmeye ve o bakışlardan bir niyet çıkarmaya başlamış.
Bir erkek gerçekten sapıksa bu sapıklık daha ergen yaşlarda ortaya çıkıp bilinç altına yerleşir.
Bahsi geçen eş gerçekten sapıksa o halde baldızının saçlarını okşarken yada kafasından öperken neden hanımefendi bunu o zaman fark etmemiş?
Zira kendisi de bu samimiyetten memnun olduğunu belirtmiş zaten.
Görünen o ki hanımefendi kafasında boşanma olayını başlatana kadar eşinin kızkardeşine olan hiçbir davranışı onu rahatsız etmiyormuş.
Burda ki sorun
Eşinin göz çapkını olmasımı?
Eşinin kızkardeşinin dekoltesine bakmasımı?
Yoksa hanımefendinin boşanmak için sebep bulamadığı için eşinin bakışlarını kullanarak burada ki hanımlardan aldığı destekle boşanmak için sebep bulmasımı?
Çünkü konu başlığı eşim göz çapkını olarak başlıyor.
Konu içeriğinde eşinin saniyelik baktığını söylüyor sonra mevzu önceden beri çok sıkı fıkı olan enişte baldıza geliyor komşu kızıyla devam ediyor ve final z
"aten boşancaktım kendisinden nefret ediyorum en azından boşanmak için sebep olur...."
Madem boşanacak neden burada böyle bir konu açıyor ki?