Eşimin bitmeyen iş seyahatleri

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
eşim evlendiğimizden beri yaptıpı işten dolayı çok sık seyahat eder, bi şekilde her seferinde zorlanarak 3 seneyi devirdik, ben alışırım diye düşünüyodum ama alışamıyorum. Bunu ona hep söylesemde bişey yapamıyoruz.
Eşim yeni iş değiştirdi yaklaşık 3 ay önce, ve Türkiye şartlarında çok iyi maaş alıyor. Bende işi bıraktım çalışmıyorum, kendim vakit geçiriyorum . Hal böyleyken onada fazla şikayet edemiyorum çünkü işini yeni kurdu ve şartları çok iyi.
Siz olsanız ne yapardınız?
Eşim ayın yarısı seyahatte diyebilirim. 10 gun bi gider, gelir bi süre sonra 6-7 gün gider.
Artık daha çok birlikte vakit geçirmek istiyoruö ama elimden bişey gelmiyo. Söylenip dırdır yapmaktan içimi bunaltmaktan ben bile sıkıldım ama hala sevgili gibi telefonda konuşmaya günlerce ayrı kalmaya alışamadım...
Fikirlerinizi bekliyorum...

3-4 seferde birine gidebilirim malesef, çünkü diğerleri ya fabrika gezisi oluyo yada yanında birileri oluyo tek seyahat ettiği ve uygun olan yerler olabilir ancak. Oda nadir işte 4kere gidiyosa 1 ine gidebilirim..

Benim eşim seyrek giderdi. İkinci çocuğumuza hamileyken terfi benzeri bir durum gerçekleşti. Şu anda her haftanın 2-3 günü yok. Korkutmak istemem ama çocuklarla çok zorlanıyorum. Bir de gurbetteyim...

eşim evlendiğimizden beri yaptıpı işten dolayı çok sık seyahat eder, bi şekilde her seferinde zorlanarak 3 seneyi devirdik, ben alışırım diye düşünüyodum ama alışamıyorum. Bunu ona hep söylesemde bişey yapamıyoruz.
Eşim yeni iş değiştirdi yaklaşık 3 ay önce, ve Türkiye şartlarında çok iyi maaş alıyor. Bende işi bıraktım çalışmıyorum, kendim vakit geçiriyorum . Hal böyleyken onada fazla şikayet edemiyorum çünkü işini yeni kurdu ve şartları çok iyi.
Siz olsanız ne yapardınız?
Eşim ayın yarısı seyahatte diyebilirim. 10 gun bi gider, gelir bi süre sonra 6-7 gün gider.
Artık daha çok birlikte vakit geçirmek istiyoruö ama elimden bişey gelmiyo. Söylenip dırdır yapmaktan içimi bunaltmaktan ben bile sıkıldım ama hala sevgili gibi telefonda konuşmaya günlerce ayrı kalmaya alışamadım...
Fikirlerinizi bekliyorum...
Esim 4 gun yok 3 gun evde .
Ben calisiyorum cocuklarla ilgileniyorum.
Belli bir duzenimiz var .
Ve samimiyetle söylüyorum evliligimiz hic monotonlasmiyor. Gelince mutlaka disarida çocuksuz bir yemek yiyoruz . Haftasonuna denk geliyorsa benim önceden ayarladigim bir kahvaltımız oluyor. Iki hafta da bir yine dışarıda bir eglencemiz olur. Moda kayikhaneyi mekan tuttuk bu ara.
Düşünüyorum da eğer her gun evde olsaydı biz böyle olmazdik. Olamazdik. Isten gel ye yat. Kesin düzen bu olurdu. Simdi her seyde bir organizasyon bir heyecan var

Benim esimde cok seyehat ederdi .Simdi de baska bir ilde .Haftada 2-3 aksamlari geliyor .Pazar da baska bir sehirde üni. de egitimi var .
Birbirinizi boğmayın .Halk egitim kurslari cok guzel .Tam kayıt zamanı .
Yada iş bulun .
Cocukla gece ikide üçte tek başima hastaneye gittigimi bilirim .
Arada sevgi saygı olsun gerisi boş .Herkesin hayatinda zorluklar var .

Ciddiyim özendim. Evliliğiniz monotonlaşmaz siz de gidiyormuşsunuz arada zaten maaşda iyimiş. Yokken gezin tozun, spora gidin sevdiğiniz bi hobi edinip kursa gidin geldiğinde gitmek için mekanlar bakın eşiniz geldiğinde tekrar gezin :) Mis

Gercektenmi?
Monotonlaşmıyo o kısım doğru. Spora gidiyorum hobi konusunda başarısızım hala bişey keşfedemedim belkide aktivite olarak az şey yaptığım için sıkılıyorum.
Uzaktaykende eşimle daha çok konuşmak istiyorum ama o çok yoğun oluyo malesef günde 1-2 kez konuşabiliyoruz

Esim 4 gun yok 3 gun evde .
Ben calisiyorum cocuklarla ilgileniyorum.
Belli bir duzenimiz var .
Ve samimiyetle söylüyorum evliligimiz hic monotonlasmiyor. Gelince mutlaka disarida çocuksuz bir yemek yiyoruz . Haftasonuna denk geliyorsa benim önceden ayarladigim bir kahvaltımız oluyor. Iki hafta da bir yine dışarıda bir eglencemiz olur. Moda kayikhaneyi mekan tuttuk bu ara.
Düşünüyorum da eğer her gun evde olsaydı biz böyle olmazdik. Olamazdik. Isten gel ye yat. Kesin düzen bu olurdu. Simdi her seyde bir organizasyon bir heyecan var

Monotonluk yok ve hep bi plan program bi atraksiyon var bizdede aynen.
Çocuk yok henüz ama yakında düşünüyoruz. O zamana biraz daha azalır belki seyahatleri.
Ben çalışmıyorum iyiyim böyle ama arada bi yalnızlıktan bunalıyorum..

Benim esimde cok seyehat ederdi .Simdi de baska bir ilde .Haftada 2-3 aksamlari geliyor .Pazar da baska bir sehirde üni. de egitimi var .
Birbirinizi boğmayın .Halk egitim kurslari cok guzel .Tam kayıt zamanı .
Yada iş bulun .
Cocukla gece ikide üçte tek başima hastaneye gittigimi bilirim .
Arada sevgi saygı olsun gerisi boş .Herkesin hayatinda zorluklar var .

Çalışmayı şimdilik düşünmüyorum çocukta düşünüyoruz zaten, o zamana kadar hobi spor falan geçiricem sanırım.
Ama eşim olmayınca bunalıyorum bazen, çok uzun geliyo seyahatleri, 10 günlüğüne gidiyo mesela , çok şükür tek derdimiz bu evet ama tv izlemeyi birlikte yemek yemeyi, birlikte uyumayı özlüyo insan. Zamanla alışırım diye düşünüyodum ama öyle olmuyomuş..

Çalışmayı şimdilik düşünmüyorum çocukta düşünüyoruz zaten, o zamana kadar hobi spor falan geçiricem sanırım.
Ama eşim olmayınca bunalıyorum bazen, çok uzun geliyo seyahatleri, 10 günlüğüne gidiyo mesela , çok şükür tek derdimiz bu evet ama tv izlemeyi birlikte yemek yemeyi, birlikte uyumayı özlüyo insan. Zamanla alışırım diye düşünüyodum ama öyle olmuyomuş..
Yok arada aşk varsa tabiki özlüyor insan .Ama hayatı ajitasyonla mahvetmenin ne anlami var .
Başka sıkıntı vermesin Allah .
Cocuklar iyi geliyor .Iki oglum var .
Halkegitimi esgecmeyin cocuktan sonra ona bile vakit kalmayabilir .
Cok degisik kurslar var ....
Birde ticaret odasi kurslari var robotik kodlama mesela ,yarin gidip bi bakacagim bende .

Yok arada aşk varsa tabiki özlüyor insan .Ama hayatı ajitasyonla mahvetmenin ne anlami var .
Başka sıkıntı vermesin Allah .
Cocuklar iyi geliyor .Iki oglum var .
Halkegitimi esgecmeyin cocuktan sonra ona bile vakit kalmayabilir .
Cok degisik kurslar var ....
Birde ticaret odasi kurslari var robotik kodlama mesela ,yarin gidip bi bakacagim bende .

çok doğru acıtasyon hiç bi işe yaramadığı gibi insanı aşağı çekiyo. eşimede söylediğimde şikayet ediyorum diye sinirleniyo ve bundan dolayı tartışıyoruz zaten..
bakıcam kurslara bişeye kayıt olup devam ettirmeyi istiyorum benim içinde farklı bi meşgale olur..

Böyle evliliklerde aşk hep taze kalır diyorlar, özlem diri tutarmış ilişkiyi.. Yaşamadım bilmiyorum sadece öyle duydum :)

Monotonluk yok ve hep bi plan program bi atraksiyon var bizdede aynen.
Çocuk yok henüz ama yakında düşünüyoruz. O zamana biraz daha azalır belki seyahatleri.
Ben çalışmıyorum iyiyim böyle ama arada bi yalnızlıktan bunalıyorum..
Calismayinca cok normal. Bu aralar havalarda bunalimli zaten. Normalde ben de sahilde kitap okurum yürürüm vs ama su an hic bir sey yapmak istemiyorum. Hareketsizlikten kilo aldim ;(

çok doğru acıtasyon hiç bi işe yaramadığı gibi insanı aşağı çekiyo. eşimede söylediğimde şikayet ediyorum diye sinirleniyo ve bundan dolayı tartışıyoruz zaten..
bakıcam kurslara bişeye kayıt olup devam ettirmeyi istiyorum benim içinde farklı bi meşgale olur..
Istanbulda olsam İsmekin cok guzel kurslari ve kitaplari var .Pratik dikiş kitabı var keske bulsam onu .Belediye veriyor
Gecen yil gümüs ve altin uzerine kazaziye taki kursuna gittim burda .
Bu yil filografiye baslayacagim ve dikis kursundan haber bekliyorum .Ingilizcem biraz var gelistirmek icin onuda düşünuyorum .

Ben sanırım bu şekilde yapamazdım. Zor gelirdi bana da amaa bence eşinizi bunaltmayı. O da böyle olsun istemez bemce şartlar nasıl daha iyiyse öyle olmalı. Mutluluklar dilerim.

yalnız kaldıgınız ıcın sıkılıyorsunuz o nedenle boyle dusunuyorsunuz. kendınıze hobi bulun yada parttıme calısın emın olun calısmak kafayı dagıtır

Back
X