Eşimin bitmeyen iş seyahatleri

Çalışın. kocamın durumu iyi olayını anlamıyorum ben. kocanızın durumu iyi belki ama sizin durumunuz kötü.
çalışmadığınız için günün büyük bölümü evde ve yalnız olunca,kocanızın her an yanınızda olmaması normalde ne kadar kötüyse size x3, x5 kötü geliyor.

Uzaktan öyle kolay gibi görünüyo ama insan özlüyo eşini, uzak olduğumuz için çoğu şeyi paylaşamıyoruz.. Hobi , spor yapsamda bi süre sonra eşimle konuşmak onunla yemek yemek onunla gezmek istiyorum. İster istemez onada yansıtıyorum. Oda bu benim işim diyo kısaca. Geleceğimiz için para biriktirmeliyiz diyo.

Özlem konusunda bir şey diyemeyeceğim ama ilişkinin dinamiği de yüksektir özlemden dolayı :)
Artıları göstermeye çalışıyorum inanın, eşinizin işi bu maaşı da iyi kabullenmeye çalışın.

eşim evlendiğimizden beri yaptıpı işten dolayı çok sık seyahat eder, bi şekilde her seferinde zorlanarak 3 seneyi devirdik, ben alışırım diye düşünüyodum ama alışamıyorum. Bunu ona hep söylesemde bişey yapamıyoruz.
Eşim yeni iş değiştirdi yaklaşık 3 ay önce, ve Türkiye şartlarında çok iyi maaş alıyor. Bende işi bıraktım çalışmıyorum, kendim vakit geçiriyorum . Hal böyleyken onada fazla şikayet edemiyorum çünkü işini yeni kurdu ve şartları çok iyi.
Siz olsanız ne yapardınız?
Eşim ayın yarısı seyahatte diyebilirim. 10 gun bi gider, gelir bi süre sonra 6-7 gün gider.
Artık daha çok birlikte vakit geçirmek istiyoruö ama elimden bişey gelmiyo. Söylenip dırdır yapmaktan içimi bunaltmaktan ben bile sıkıldım ama hala sevgili gibi telefonda konuşmaya günlerce ayrı kalmaya alışamadım...
Fikirlerinizi bekliyorum...
devletin müfettişleri de bir ayın yarısında başka şehirdeler ,ekmek parası bu.

Benim eşim yaklaşık 1 aydır yurtdışında. Hem de daha 3 aylık evliyken gitti.
1 hafta sonra yanına gidiyorum ama 1 ay geçmek bilmedi. Çok yoğun çalışıyor ama ara ara sesini duymak istiyorum :KK43:
Çalıştığım için zaman geçiyor. Haftasonları evde oturunca hiç geçmiyor.
Meşgaleniz olmazsa çok zor gerçekten.

Acik bir cay yuzunden Sizi evden kovan, agzina gelen hakareti sayan ve sizinle evlendigine lanet eden bir adamla evlisiniz. Buna ragmen calismayi dusunmuyor ve bir de ustune 2019da bu adamdan cocuk dusunuyormussunuz. Ne diyeyim. Kafaniz guzelmis. Gule gule kullanin.

Hayatımı sefil buldum :) Yazık bana...

Şaka bir yana, yerinizde olsam yine de bir part-time bile olsa bir iş bulurdum.
Kendim için, hazır eşte zaten sık seyahat ediyor, hem oyalanırdım bu vesileyle, hem de rahat yaşardım.
Çalışma ihtiyacınız olmadığı için söylüyorum bunu.
Part-time işten olan kazancımı da kenara atardım, birikim bir kadın için en önemli şeylerden biridir.

Bol bol gezer, bol bol kendime zaman ayırırdım, zira çoluk-çocuk işin içine girdiği zaman, çocukların peşinde tek koşan anne oluyor, en çok yıpranan da anne oluyor haliyle.

Bu günlerinizin kıymetini bilin derim benim tavsiyem.
Eşiniz ile ilişkinizin monotonlaşmaması, kendinize zaman ayırabilmeniz, arkadaş çevrenize zaman ayırabilmeniz güzel nimetler bunlar.

Neden hayatım sefil dediniz :110:
Aslında part time bir iş olsa kesin düşünürüm. ne olabilirki öyle bir iş... aklıma gelmiyor. bi ara internetten bişeyler yapmayı düşünüyodum blog gibi falan sonra peşini bıraktım. oyalanacagım bir iş olsa hem birikim olur hemde bana çok iyi gelir. tam zamanlı çalışmayı ben istemiyorum. ondan daha rahat bişey olmalı..

kesinlikle haklısınız çocuk olduğunda eminimki ben 3 koşuyorsam eşim 1 koşacak. zaten işte olacak veya seyahati olacak yorgun gelecek derken çocuğun tüm işi bende olur . o zamana kadar vaktimi iyi değerlendirmem lazım yoksa pişman olcam galiba :)

teşekkürler mesajınız için

Özlem konusunda bir şey diyemeyeceğim ama ilişkinin dinamiği de yüksektir özlemden dolayı :)
Artıları göstermeye çalışıyorum inanın, eşinizin işi bu maaşı da iyi kabullenmeye çalışın.

teşekkürler.. ya tabiki özlüyoruz ama yıpratıyoda bi yerden sonra bekle bekle.. tam geliyo derken yenı bi iş seyahati çıkıyo. geliyo 1 hafta 10 gün kalıp yine 1 haftalığına gidiyo. öyle bazen çok sık seyahati oluyo.
işi iyi memnun maaşı iyi birikim yapabiliyoruz çok şükür bundan dolayı zaten susmaya kabul etmeye çalışıyorum yoksa çok daha zor olurdu

Benim eşim yaklaşık 1 aydır yurtdışında. Hem de daha 3 aylık evliyken gitti.
1 hafta sonra yanına gidiyorum ama 1 ay geçmek bilmedi. Çok yoğun çalışıyor ama ara ara sesini duymak istiyorum :KK43:
Çalıştığım için zaman geçiyor. Haftasonları evde oturunca hiç geçmiyor.
Meşgaleniz olmazsa çok zor gerçekten.

Allah kavuştursun. benim eşim biz evlendikten 6 ay sonra başladı bu seyahatlere. ilk zamanlar çok zorlanıyodum anlıyorum seni. şuanda yine hafiflemiş hali bu. Zamanla daha iyi olacak inşallah.

Neden hayatım sefil dediniz :110:
Aslında part time bir iş olsa kesin düşünürüm. ne olabilirki öyle bir iş... aklıma gelmiyor. bi ara internetten bişeyler yapmayı düşünüyodum blog gibi falan sonra peşini bıraktım. oyalanacagım bir iş olsa hem birikim olur hemde bana çok iyi gelir. tam zamanlı çalışmayı ben istemiyorum. ondan daha rahat bişey olmalı..

kesinlikle haklısınız çocuk olduğunda eminimki ben 3 koşuyorsam eşim 1 koşacak. zaten işte olacak veya seyahati olacak yorgun gelecek derken çocuğun tüm işi bende olur . o zamana kadar vaktimi iyi değerlendirmem lazım yoksa pişman olcam galiba :)

teşekkürler mesajınız için

Öyle işte, yorgun bir hayatım var öyle söyleyeyim.

Part time asistanlık yapabilirsiniz, bazı firmalar part-time asistan alabiliyorlar.
Araştırın derim, internette eminim bir çok part-time iş ilanı vardır.
Dediğiniz gibi birikim yaparsınız kendinize, ilerisi için veya çocuğunuz olduğunda onun için kenarınızda paranız olur.

Evet çocuk olduğunda hayat 180 derece değişiyor.
Dünyanın en güzel şeyleri o ayrı, ancak ciddi enerji istiyorlar.
Rica ederim, umarım kendiniz için en iyi ve etkili şekilde kullanırsınız zamanınızı... :KK36:

Back
X