Aile meselelerinize 3. Kişileri karıştırmayın. Daha sonra başka şeylere karışması kendilerinde hak görürler.9 aylik evliyim.esimi cok seviyorum fakat borclardan dolayi huzurumuz bozuldu.bi arkadasina zamaninda kefil olmus o da odememis 15 bin borcla ortada birakmis.aylik 600 lira onu oduyoruz.bir de maalesefki iddia oynuyo ona da borc yapmis kac defa oynamicam diye soz verdigi halde.ona da aylik 700 civarinda oduyoruz o 5 ay sonra bitecek tabii yeni borc yapmazsa.kayinvalidemlerle alltli ustlu oturuyoruzkayinpederimin bu kefil olayindan haberi var.esim zamaninda enistesine bu durumu anlatmis o da kayinpederime durumu izah etmis haberin olsun diye.bu kefil olayindan benim evlenmeden once haberim vardi goze alarak evlendim.fakat iddiaya bu kadar borc yapacagini tahmin edemedim.aylik 2200 tl maasi var.kıt kanaat geciniyoruz.zaten altlu ustlu oturmak zor bide bu durumlar huzurumuz bozuldu iyice.birileriyle paylasmazsam sanki dusunmekten kafayi yiyecek gibiyim.hanimlar boyle bi durum yaşasaniz ne yaparsiniz? kayinpdderime anlatmak istiyorum isin icindrn cikamiyorum diye.kayinvalidem biraz hassas haliyle anne.ben anlattim diye benim yuzumdem bisey olursa kadina diye korkuyorum.bana bi yol gosterin nolur
şöyle..karttan nakit para cekiyo onu iddiaya yatiriyo.karttan cektigini de taksite bagliyorAyda 700 lira iddaa borcu mu?
İddaa borcu taksite mi baglaniyor yahu?
Bu borc yarin bitse ne olur, cebinde parasi bile yokken kredi kartindan nakit cekip kumara yatiran adam yeniden yapmaz mi bu borcu?taksit dedigim
şöyle..karttan nakit para cekiyo onu iddiaya yatiriyo.karttan cektigini de taksite bagliyor
onlara anlatmak istememdeki sebep de şu.ben calismiyorim evlenince 3 ay kadar gecice sureli bi iste calistim o da bitti.bidaha is aramadim.cunku calissam benimki temelli zivanadan cikacak,calisiyorum para var diye temelli borc yaparsa dite korkuyorum.bi istd calismadigim icin ben is aramadigim halde ailesi benim yerime is ariyo calismiyorum diye orda burda laf sokuyo kizlariyla kiyasliyoAile meselelerinize 3. Kişileri karıştırmayın. Daha sonra başka şeylere karışması kendilerinde hak görürler.
Eğer eşinize güvenmiyorsaniz zaten evliliginizin de pek zamanı kalmamış oluyor. Seviyorum demissiniz ama sevgi karın doyurmuyor diyesim geldi şu an.
onlara anlatmak istememdeki sebep de şu.ben calismiyorim evlenince 3 ay kadar gecice sureli bi iste calistim o da bitti.bidaha is aramadim.cunku calissam benimki temelli zivanadan cikacak,calisiyorum para var diye temelli borc yaparsa dite korkuyorum.bi istd calismadigim icin ben is aramadigim halde ailesi benim yerime is ariyo calismiyorum diye orda burda laf sokuyo kizlariyla kiyasliyoAile meselelerinize 3. Kişileri karıştırmayın. Daha sonra başka şeylere karışması kendilerinde hak görürler.
Eğer eşinize güvenmiyorsaniz zaten evliliginizin de pek zamanı kalmamış oluyor. Seviyorum demissiniz ama sevgi karın doyurmuyor diyesim geldi şu an.
cocugun anasını babasını karıştırma onlar her halıukarda düzeliyor sen kötü kalıyorsun.9 aylik evliyim.esimi cok seviyorum fakat borclardan dolayi huzurumuz bozuldu.bi arkadasina zamaninda kefil olmus o da odememis 15 bin borcla ortada birakmis.aylik 600 lira onu oduyoruz.bir de maalesefki iddia oynuyo ona da borc yapmis kac defa oynamicam diye soz verdigi halde.ona da aylik 700 civarinda oduyoruz o 5 ay sonra bitecek tabii yeni borc yapmazsa.kayinvalidemlerle alltli ustlu oturuyoruzkayinpederimin bu kefil olayindan haberi var.esim zamaninda enistesine bu durumu anlatmis o da kayinpederime durumu izah etmis haberin olsun diye.bu kefil olayindan benim evlenmeden once haberim vardi goze alarak evlendim.fakat iddiaya bu kadar borc yapacagini tahmin edemedim.aylik 2200 tl maasi var.kıt kanaat geciniyoruz.zaten altlu ustlu oturmak zor bide bu durumlar huzurumuz bozuldu iyice.birileriyle paylasmazsam sanki dusunmekten kafayi yiyecek gibiyim.hanimlar boyle bi durum yaşasaniz ne yaparsiniz? kayinpdderime anlatmak istiyorum isin icindrn cikamiyorum diye.kayinvalidem biraz hassas haliyle anne.ben anlattim diye benim yuzumdem bisey olursa kadina diye korkuyorum.bana bi yol gosterin nolur
Yine aynı cümleyi kuruyorum, aile içi meselelerinize 3. Kişileri karıştırmayın. Çalışmak istemiyorsanız çalışmayın ve bunun kimseyi ilgilendirmedigini soyleyin. Siz hala kendi bahanenizi one sürmeye çalışıyorsunuz. Gerek yokki. Hayat sizin.onlara anlatmak istememdeki sebep de şu.ben calismiyorim evlenince 3 ay kadar gecice sureli bi iste calistim o da bitti.bidaha is aramadim.cunku calissam benimki temelli zivanadan cikacak,calisiyorum para var diye temelli borc yaparsa dite korkuyorum.bi istd calismadigim icin ben is aramadigim halde ailesi benim yerime is ariyo calismiyorum diye orda burda laf sokuyo kizlariyla kiyasliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?