eşimin borçları

taksit dedigim

şöyle..karttan nakit para cekiyo onu iddiaya yatiriyo.karttan cektigini de taksite bagliyor
Aman tanrimmmm!! Kocam boyle bisey yapsa deliririm herhalde!! Madem oynayacan paran varsa oyna yaa! Ayaginda donu yokkkk!!!! Allah sabir versin canim sana ya..

Valla zor !borç hadi birşekilde ödenir de ya İDDİA ondan biraz zor vazgeçer
AİLE içinde halledin ailesine yansıtmayın derim.
Ha ardı kesilmiyorsada tabikide söyleyin şapkasını önüne alması gerekiyor

Arkadaslara katılıyorum bencede paylasmayin zira kayinpederinin kefil borcundan haberi var eğer çocuğu ile konuşmak istese yada borcunu kapatmak istese çoktan kaptırdı yada konusurdu iglu ile şu saatten sonra konuşmak fayda etmez.

Daha çok yeni bir olay yaşadım bu konu ile ilgili.Yetkili bir personelim (üstelik kendide Bankacı) iddia yüzünden yıllarca artan bir borcun içine girmiş. Eşi öğretmen bir bayan. Şu anda bana anlattığına göre bu konuyu hep karı koca arasında çözmeye çalışmış ancak tam 5 yıldır önüne geçememiş. Psikoloğa gitmişler, hatta izin döneminde bir yerde 10 günlük özel terapi bile görmüş bu Ada'm. Her seferinde özür dilemiş eşinden, bir daha oynamayacağım demiş, maaşını bayana teslim etmiş ama hep aynı bağımlılığa geri dönmüş. Kadın, Sürekli borç ödemekten bıktım diyor şimdi ve tek celsede boşandılar geçtiğimiz günlerde.
Bende şu anda bu personele, iş yönünden tamam mı devam mı sorusunu soruyorum kendime ama muhtemelen işten çıkartacağım diyorum ama iki oğlu var Ada'mın. Ben yönetici olarak bile bu kadar zorlanırken, eşi ne zorluklar çekmiştir kim bilir.
Konu sahibi bu bir bağımlılık, masa başı kumardan hiçbir farkı olmayan bir hastalık.
Ben evlilikte konuların karı koca arasında çözülmesi taraftarıyım. Ancak bu konu biraz farklı. Bu bir hastalık. Muhtemelen tek başınıza çözemeyeceksiniz. Bu nedenle bir an önce eşinizin babasını bu olaydan haberdar edin. Çözümü tedavi ile bile çok zorken, sizi hiç dinlemeyecektir çünkü eşiniz.
Ve naçizane lütfen çalışın, maaşınızı asla eşinize teslim etmeyin, iddia ile ilgili hiçbir borcu ödemeyeceğinizi açıkça belirtin. Çalışmak ve para kazanmak sizi korur, ileride daha özgür karar verebilirsiniz.
Bence bu durumu "eşimin borçları" olarak değerlendirmeyin. ileride olası kuvvetli bir bağımlılığı şimdiden tüm aile çözmeye çalışın.

iddia kumarın modern hali,allah ıslah etsin.Ailesi ile durumu paylaşın bence

kumar oynayan kocan var ve sen ben çalışmayım da paramı almasın mı diyorsun??
eşini sen seviyorsun ama eşin seni sevse evinin rızkını kumara yatırmaz..
sen en azından çalış ve maaşının belli bir kısmını biriktir ki iki gün sonra çocuk çocuğun olur aç kalmasınlar..
başka da diyeceğim yok..

bizimde ev borcu bitmedi diye üzülürümm zaman zaman ama şu konudan sonra halime şükrettim

bu durumda kefalet olayı da inandırıcı gelmedi.15 bin liralık borç öyle kolay kolay kalmaz kefile.adamın hacizlik hiçbirşeyi yok muymuş da eşinize kalmış,güvenmediği parası malı olmayan adamı mı kefil olmuş?
kumar borçlarını nasıl öğrendiniz?
bence ailesinin ,oğlullarının kumar oynadığını bilmesi gerekli.

daha önceden kefil olmuş ödemiş sıkıntı çıkarmamış.2.kredisine kefil olunca ödememiş.yakın arkadaşıydı onu biliyorum.babasının(kayınpederimin) bu durumdan haberi var.yalnız kaldıklarında ödeyebiliyormusun diye sorguluyormuş.

biriktirmek bnmde aklımda ama borç varken evde huzursuzluk varken nasıl kenara koyacaksın parayı..

teşekkur ederim iyi geldiniz bana..düzgün bi dille sakince anlatıcam durumu

Yeni borçlar konusunda güvenmiyorsanız işiniz zor. Hesabını bilmeyen insan siz de çalışsanız yine borçlanır. Siz işe kendiniz için girin.

Bu devirde herkesin borcu var dicem de sizinkisi borç değil çöpe atılan paralar
maalesef..icim icim yiyiyor nasil kurtulucam bu durumdan bilmiyorum,bna yardim et kurtulmak istiyorum bu bagimliliktan diyor telefonunu kurcaliyorum oynamiyo son zamanlarda ama bklm nolucak zamanla.bu ara evde duramadik aksamlari konusamadim acikca :-/ millet mal sahibi olmak icin borc oder biz resmen cope giden para

Yeni borçlar konusunda güvenmiyorsanız işiniz zor. Hesabını bilmeyen insan siz de çalışsanız yine borçlanır. Siz işe kendiniz için girin.
kendim icin bile girememki isegirsem odemese borclari bendeki para da gidecek borc katlanacagina

ailesi de bunlarin mis gibi maasi var iyi geciniyoruz saniyolar.bide altli ustlu oturuyorz

Ben de eşimi 45 bin tl.borçla aldım Neyse ki ödedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…